Кога е направен COVID теста на Минчев? От парламента отговориха

Повод за уточнението е разпространяваща се информация и съмнения за времето на теста
12 яну 2022 21:22, Красимир Ангелов
58
Кога е направен COVID теста на Минчев? От парламента отговориха
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Пресцентърът на парламента изпрати уточнение и снимки във връзка с позитивния тест за ковид на председателя на Народното събрание Никола Минчев.

Повод за уточнението е разпространяваща се информация и съмнения за времето на теста.

По-рано през деня председателят на Народното събрание Никола Минчев излезе с позиция във връзка с изразени мнения по повод положителния му тест за COVID-19 след заседанието на КСНС в понеделник. Той пусна и снимка като доказателство, но кадърът осъмни мнозина, сред които и лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Две неща обаче са притеснителни:

1. Никъде не се вижда името на човека, комуто е правен този тест.

2. В горния ляв ъгъл е поместен час. Ако това е часът на направата на теста, то той показва 9:57. Това значи, че Минчев го е направил сутринта на 10 януари, разбрал е, че е болен (ако приемем, че показаният тест е негов), и след това е отишъл на КСНС, знаейки какво ще последва", изрази съмнение Костадинов.

От приложените снимки се вижда, че тестът е направен на 10 януари, но не е посочен час. Единственият час, който се вижда, е часът заедно с датата на разпечатване на документа (1/12/22, 9:57 АМ).

"Призоваваме да се прави разлика между дата на отпечатване на документ и дата на извършване на медицински тест", заявяват от пресцентъра на парламента.

Никола Минчев е под карантина заради положителния тест за ковид. Той участва в заседанието на КСНС при президента от 10 януари. Това наложи под карантина да са и останалите участници в заседанието.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
15
 
! Отговори
Джъст Киро Офишъл преди 2 години
Снимката на теста е правена при Луна в ретрограден Меркурий, която се е отразила негативно на часа, който се вижда. Предлагам да изчакаме следващата вълна, ще увеличим пенсиите и ще има добавки - февруари обещавам поне по 120лв да вземе всеки, дето се вика може и по 150 общо преди данъци! Ако инфлацията е под 400% ще вземат по-малко следващите месеци!
23
0
 
29
 
! Отговори
Мда зле е работата преди 2 години
Баси, от луната се вижда, че това е умишлена схема заради протестите. Типична комунистическа пропаганда! Точно преди протеста, да карантинираме Коцето, целия важен парламент да се изпразни, ония да протестират! Извадихме им кирливите ризи, ден преди протеста, да се откажат хората! Днес се чу че спирали автобусите от Варна май! Така е, репресии, пропаганда, лъжи и робство, това беше комунизма млади хора! Сега ще ни фалират за пореден път, преоблечени медиийни продукти и край. Мостове и тунели ХА!
22
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Масоните не разбират от добро, не разбрахте ли
21
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Между тези новите и ГЕРБ няма никаква разлика... каква промяна, какви 5 лева... За какво бяха тези глупости една цяла година ??
20
1
 
29
 
! Отговори
Вакси преди 2 години
Ваксиниран бил и през ден се тествал за всеки случай. Тоя е за медал!
19
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всъщност не си е правил тест, а размахва хвърчащи листа. Толкова му е акълът, а покрай него и на всички, които му се вързаха.
18
1
 
30
 
! Отговори
Киро Карантино преди 2 години
Той теста не бил правен в 9:57 а отпечатан тогава!!! Това означава, че е правен по-рано, а в 9:57 Минчев е уведомен. Което пък без съмнение доказва, че той умишлено е нарушил националната сигурност, затваряйки всички ръководни постове под карантина! Тези напредват с престъпленията срещу България!
17
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Минчев няма какво да прави нови тестове, вече е късно. Да покаже резултата от теста преди седенката при президента.
16
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По време на съвета е искало четри чайчета и е подсмърчало като двойкар на контролно, после е казало че май е болно, ама не се е сетило, че няма бележка, пардон, положителен лабораторен тест. После са му поискали теста, а то е издокарало едно листче. Ей това листче му изяжда главата.
15
2
 
6
 
! Отговори
Близнаци преди 2 години
Прадядото на Минчев е бил разстрелян по присъда на Народния съд. Прадядото на Борисов също.
14
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоа тест май е редовен, колкото снимките на Матето...?
13
3
 
16
 
! Отговори
За крушата и дървото преди 2 години
Прадядото на председателя на НС е бил адютант на Борис 3, осъден на смърт от Народния съд. Прадядото, народен представител, гласува фашисткия ЗЗН за ликвидиране на евреите и разграбване на парите и имотите им, както и ЗЗД допълнитененир за смъртни присъди на непълнолетни комунисти и земеделци(такива античовешки закони няма дори във фашистка Германия)
12
2
 
28
 
! Отговори
анонимна преди 2 години
Този безличен зелен председател на парламента лъже не по-зле от своят лидер Киро-ментата.Веднага личи,че са от една аматьорска формация.И май само в премятането ги бива.
11
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Съжалявам ги. Но въпреки това, трябва да с подадат оставките веднага! Тези *** са нагли и самовлюбени.
10
0
 
33
 
! Отговори
Цъ преди 2 години
НЯМА НИТО ПЕЧАТ НА ЛАБОРАТОРИЯТА, НИТО ПОДПИС НА ДОКТОРА.
9
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изводът, който се налага, е че всичко е една левашка постановка от харвардски преписвачи, които нямат връзка с главния. Документ няма, има едно сляпо ПРЕДОВЕРЯВАНЕ на малкото *** от страна на президента и ЦЯЛ ЕДИН СЪВЕТ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ! Чак всичките излязоха в карантина, а министърката писа заповеди по нощите. ОСТАВКА!
8
2
 
8
 
! Отговори
Тираджията преди 2 години
Свършва ми карантината утре и требва да се изстрелват на работата.Хубаво нещо е туй корона вируса.
7
0
 
31
 
! Отговори
ууу преди 2 години
И тези палячовци управляват държавата ?!
6
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-близкото да секс, което е изпитал тоя пубер е трите убождания и изпразване на спринцовките вътре в него
5
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това момче не е за НС както и Ива Митева .Не могат да водят заседанията .