Христо Монов: Костадинов може да направи големи бели

Според него 80% от протестиращите са били платени
13 яну 2022 18:30, Нели Христова
227
Христо Монов: Костадинов може да направи големи бели
Снимка: БГНЕС

Протестиращите вчера не могат да се сравняват с онези - от лятото на 2020 година. Това каза пред БНР кризисният психолог Христо Монов и добави:

"Не подценявайте Костадин Костадинов! Той може да направи големи бели", перифразирайки предупреждението на Ерих Фром за Хитлер, когато влиза с относително нисък процент в Райхстага.

По думите му 80% от протестиращите срещу зелените сертификати пред парламента са били платени, а останалите 20% - заблудени "от ура патриотизма на г-н Костя (лидерът на "Възраждане" - б.р.), както му казват":

"Голяма световна трагедия не може да възпроизведе, но достатъчно сме се отчуждили и като се появи един такъв (Костадин Костадинов), вместо да ни създаде някакви общи цели, към които да тръгнем заедно, ще ни накара още повече да се намразим един друг. Ние имаме нужда от национален идеал на съзиданието", заяви психологът.

В критична ситуация, каквато беше появата на пандемия от Covid-19, трябва да има един тип говорене, подчерта Монов:

"Когато говореше проф. Мутафчийски, не трябваше никой да дава думата на доц. Мангъров. Това разколеба хората. Посланието не трябваше да е "Яко ще се мре!", а, че има проблем, но има начини за решаването му - ваксините и противоепидемичните мерки".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
7
 
37
 
! Отговори
Семов преди 2 години
Ха,още един,който плюе и храчи по заповед...отгоре :))) Абе човече,тъй като имах възмож ност да поогледам участниците в протеста не се натъкнах на такъв,който за минцове би из лязъл да протестира ?! В случая виждам един със голяма сигурност ПЛАТЕН и това е твоя милост ! Хайде,покривай се откъдето си изплувал,че много станахте !
77
8
 
26
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
По думите му 80% от протестиращите срещу зелените сертификати пред парламента са били платени, а останалите 20% - заблудени "от ура патриотизма на г-н Костя (лидерът на "Възраждане" - б.р.), както му казват": ------///------Тоя Монов вместо да се моли за душата си, че възпита син-хулиган, седнал да обяснява кой какъв е. Кога изчисли колко са платените бе, Монов? И ти трябва да идеш при сина си ***.
76
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ковид ваксините не са наука, науката не трябва да те ПРИНУЖДАВА, УНИЖАВА И НАКАЗВА, ако откажеш да се възползваш от нея, както и да изпразва джоба ти. Ако е такава, значи не е наука. И не може да ти е от полза!
75
2
 
14
 
! Отговори
мишо преди 2 години
МОНОВ КАЖИ КАКВО СТАНА С УБИЕЦА НА СИНЪТ ТИ
74
33
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е Монов - тава нищожество Копейкин може да направи бели! Но не големи - видяхме колко жалка беше вчерашната акция! Откъде пари за автобуси, за озвучителна техника? Като го гледах, видях лице с налудничав поглед! А ккелешчетата с перчемчетата бяха типични фашизоидни лумпенчета! Допълнително разни пииикли с мозък колкото на врабче! И те борци за правда и свобода! Някога Мангъров ми беше даже симпатичен. Докато разбрах, че взима по 150 лв за "преглед"! Нека пичели челякът!
73
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалка и майка на България ако продължава да се управлява от Козячки и брюкселски слуги !
72
18
 
8
 
! Отговори
ДО 81 преди 2 години
Е кое е истината ??? Науката срещу отрицанието !?!Ако всички мислеха като теб ,щяхме още да дращим с въглен по стените на пещерите!.......Ваксините са спасили човечеството ,невръстни мушмороко! И като натисне болест не тичаш на площада ,а при чичо доктор....Прости им боже невежеството!
71
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-голяма беля от ваксините и новата световна тирания никой не може да направи! Неговата кауза е справедлива.
70
23
 
6
 
! Отговори
Геро преди 2 години
Ало Софиянците, някой сети ли се да снима автобусите,и да видим от къде са и от кой грат бандитите преобладаваха?? На следващея митинг ако не запачнете от това,значи сте с тях Ако правителството позволи копейкин и ... да го смачка жална и майка на България.
69
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане може да направи големи бели на глобалистите от четвъртия брюкселски райх . Както и на тия които ни докараха от 9 милиона на 6 милиона. Очевидно е че евроатлантизма ни убива като народ и трябва промяна а не ,,членство,, и бази . Това не върши работа.
68
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма как да спрете истината! Колкото и да ви е мъчно.
67
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво бе, фашист долен! Да се заглушат другите мнения, ако трябва и с дулата на автоматите, нали? Браво, браво...
66
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане реално сигурно щяха да са най малко на трето място ако не бяха препрограмирани машините и така да сложат на първо някви анонимници дет са пътували със самолет с юмрука преди време
65
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костадинов е на прав път щом цялото задкулисие скочи срещу него.
64
8
 
30
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
Много страх се усеща от партия вьзраждане - явно са поне на -30 процента при нов вот
63
28
 
10
 
! Отговори
до 70 преди 2 години
Да бе, видяхме ви големите борци за свобода. 200 човека, докарани с рейсове. Иначе се вижда колко си грамотен- 2 думи не можеш да напишеш правилно, не знаеш пълен член къде се слага (имаш един отзад от ваксинираните ви лидери). БългарскиЯТ народ сме ние, които плащаме най-високите данъци, а не ти. Ти си никой. Видяхме те вчера на протеста. Замълчи, че ставаш смешен.
62
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'' Костадинов може да направи големи бели '' ......................... ключово в случая е съотношението в обществото между - успешните хора, които искат да градят (като свое спасение) и ... окаяните аутсайдери, които искат да разрушават (като свое спасение) ... тука разковничето се крие в онази тъмна, негласуваща, инертна маса, ще видим, нещата засега са неясни.
61
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А колко бели направи БСП ,СДС ,алчното величество ,Борисов и колко бели ще направят безродниците начело с канадския мошеник и лъжец продали се на чужди посолства ,тези са много по опасни от всички негодници досега !
60
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На тоя настръхналия, кой му е искал мнението ... като го гледам, поне на три малки е хаха
59
13
 
23
 
! Отговори
Мдаа преди 2 години
платена е *** ти. набийте си в *** кратуни че българския народ не е толкова *** колкото си мислите ти, тиквата и сие и тъпотиите ви няма да ги търпим