Петков се заяде: Бюджетът на прокуратурата е голям за нивото й

Цялото правителство иска да се махне зеления сертификат
17 фев 2022 16:10, Нели Христова
352
Петков се заяде: Бюджетът на прокуратурата е голям за нивото й
Снимка: БГНЕС

Цялото правителство иска да се махне зеленият сертификат. Изчакваме само рискът да падне от здравната система, за да може да го махнем. Това каза министър-председателят Кирил Петков от Брюксел, попитан за протеста на "Възраждане" срещу зеления сертификат.

Информацията, която дойде при нас, е че има едни хора, които са там за истинския прoтест - искат да се махне зеления сертификат.

"Всички чакаме много бързо да се случат нещата, които искаме - ценитe да паднат, Мораториумът да отпадне. Новите членове в КЕВР са абсолютни професионалисти. Нещата се движат в правилата посока", каза още той.

Той коментира и бюджетът на прокуратурата. "Бюджетът беше разчетен много точно до какъв лимит може да имаме дефицит и той е 4.1%. Това, което се обсъди е, че 20 млн. ще се вкарат в наука при младите учени в БАН със специфични задачи. За мен науката и иновацията е бъдещето на България. Бюджетът на прокуратурата и в момента е доста голям. Всички българи плащаме доста голяма цена особено за нивото на правосъдие, което според мен имаме. Даже плащаме прекалено голяма цена. Тази промяна от прокуратурата към младите учени е посоката, в която би трябвало да има по-добър резултат за българската икономика и за България като цяло".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


352
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Пълни недоразуменияМного си *** ,Саше!Не разбираш от политика.Вие и Ние,Българите ,са поставени в това полежение следствие на КОМУНИСТИТЕ с по 5 хиляди влог ха ха,егати лъжите чиито деца ви управляват крадат и са в Америка!Те съсипаха държавата!Те разграбиха държавата! ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЕКИ УМЕН ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК който е наясн ос политиката И ПРОДЪЛЖАВАТ ПП НЕ ПРОМЯНАТА, А ПОДМЯНАТА. пълна некомпетентност на Кирил Петков и управляващиите ..бил завършил Харвад..хах,завършил е колеж към него
170
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този фалира държавата. Хората обедняха, бизнеса е пред фалит.
169
15
 
1
 
! Отговори
Ха Ха преди 2 години
ХАхахахахахааВашия объркан *** не се знае какво говори последните дни... ти му казваш, че има данни за пране на пари за него, той ти казва, че нямал къща в БарЦилона. А на всичкото отгоре има и остров в Гърция...
168
17
 
5
 
! Отговори
ДБ преди 2 години
Никакви пари за прокуратурата, докато Гешев е там!!
167
15
 
5
 
! Отговори
Българско лято преди 2 години
На България изобщо не и трябва прокуратура начело с Гешев!! Правителството трябва да закрие прокуратурата докато Гешев не се махне от там!!
166
3
 
19
 
! Отговори
И преди 2 години
бюджетът на народното събрание е голям за нивото му
165
21
 
10
 
! Отговори
Пълни недоразумения преди 2 години
Българите сами си направиха кризата с 14 годишното плътно гласуване за Баце и с това че в пандемия от смъртоносен вирус всеки втори ходеше с маска с изваден навън нос и така всичките си изпозаразиха и помляха страната от Локдауни и и фалираха икономиката.Обаче сега видиш ли Киро им е виновен на остриганите,необръснати,ходещи с миpизлив анцуг и маратонки Гaньoвци.От Цар Борис 3-ти България за пръв път има управник който е над нивото на българите, но българите не го заслужават, а заслужават Баце
164
2
 
14
 
! Отговори
щото преди 2 години
нивото на коалицията е много високо. сайте светъл пример - намалете първо вашите пари.
163
7
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
А ти Харвардския неук си прекалено голяма цена,която българите ще платят за некадърното ти управление.
162
15
 
6
 
! Отговори
Ха Ха преди 2 години
Много ми е тъжко за ГерПаджиите. Чак ми се плаче колко са жалки :) ! Плащат плащат и накрая социологическите проучвания винаги се "объркват" в последния момент. Реално гадния Тиквочан не е печелил избори от 5-6 години. И загуби София, затова тръгна из просташките ни малки градчета, защото там населението е подчинено и можеш да го лъжеш лесно. Слава богу, че тия л**** повече няма да дойдат на власт.
161
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гугъл Петков, кажи сега байно какво прочете в нета днес на закуска, че прокуратурата да си подпали гуменките да го изразаледва всичкото!
160
7
 
21
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Този се оказа изключително глупавo и проcт0 човече. Сега правят всичко възможно - променят закони и конституция само и само да махнат да махнат Гешев и хич не им хрувма, че като се върне ГЕРБ на власт ще може само с едно махване на ръката, според техните закони да изгони всички от съда и прокуратурата само за няколко дена :))) Защото тези фигурантчета ако си мислят, че ще векуват, лъжат се. Максимум до пролетта ще им е царството и после нови избори, ГЕРБ на власт и всички комунисти масова чистка
159
3
 
3
 
! Отговори
Бай Гроздан преди 2 години
Все повече ми наподобява ранния Гешев с пиперливо мнение по всеки въпрос,което не го намирам за основание за оставката му,щото само това е налице като чета. Проектобюджетът може и да се внася от финансовият министър,но се приема и изменя от парламента и изказването е излишно.Все пак не предстоят избори,както и други пак извадиха АЕЦ БЕЛЕНЕ.Орешарски що не го поднови след референдума?
158
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като отпадне мораториума цените ще скочат, бе Кирчооо!!! Киро Джон Три Волта хептен избудаля. Говори като фуражомелка.
157
5
 
16
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Точно дръпнати конци на Кирчо,от кукловода Черепов!
156
4
 
19
 
! Отговори
абе преди 2 години
кире , не се ядосвай бе . кажи нещо за Гугъл , куролацията , тортите на Линда , за хранителната добавка и Чехов .
155
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
от герберската шайка газ пикаят,хаха
154
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само тpоловете на мутрите са против, което ме е изненада.
153
7
 
17
 
! Отговори
Аман преди 2 години
Егати държавата щом Кокорчу и е финансов министър пък Кирил петЖи то премиер.Кирчо,научи я та йерархия ве момче.Съд-Прокуратура -НС -Полиция ,3 власти .НС е законодателната.Съдъ и Прокуратурата са Съдебната .МВР е изпълнителна и изпълняват каквото нареди Гешефтурата.но Съдът е най важният.Той решава всичко
152
1
 
11
 
! Отговори
доганСарай преди 2 години
трябва да им намалят заплатите с 95%