Петков за Заков: Няма по-подготвен от него за военен министър

Изборът бил между петима кандидати
202
Петков за Заков: Няма по-подготвен от него за военен министър
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Имахме списък от пет човека за кандидатура за нов министър на отбраната. Най-подготвеният човек в този момент е нашият посланик в НАТО - Драгомир Заков. Това заяви премиерът Кирил Петков, цитиран от БТА.

Още по темата
Народното събрание избра днес Драгомир Заков за нов военен министър. Това е първата рокада в правителството, а с поста си се раздели Стефан Янев.

Петков посочи, че Заков добре познава системата на сигурност. Имаше някои лични въпроси, които трябваше да се уточняват, човекът е със семейство и деца. Аз много бях щастлив, когато получихме крайно "да" от него, коментира още премиерът.

Той има най-добрият систематичен поглед, подчерта още Петков.

Премиерът не отговори на въпрос дали първоначалната номинация за нов министър е била сменена по настояване на една от партиите в коалицията. Преди ден бе съобщено, че за поста ще бъде номиниран Тодор Тагарев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
5
 
! Отговори
Апокалипто преди 2 години
Започва да ми писва от ла.ната които творят наще управляващи,медии,разни там анализатори слагачи...ако тук навлезе руска армия трябва да ги посрещаме с баници и печено прасе,барем обезпаразитят и ни отърват от всички крадливи и гнусни западно отворени слагачи,защото иначе сме загубени...
121
0
 
14
 
! Отговори
1 преди 2 години
Кириле гласуваь за теб но се оказа тъппо *** проддажно...само приказки и тъппотии..като се почне от завода за електромобили който година по късно е още гола поляна, мине през тъпотиите които сътвори да се слагаш на тоя и оня и напъните да си първи глас в хора което е трагикомично на фона на пилешката сила на държавата ти и се стигне до това да искаш оставката на единствения свестен министър в правителството ти...аз бях до тук...на следващите избори ще видиш парламент през крив макарон
120
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Нинова каза на Киро и ПП, че ако така постъпват с хората им, ще разтурят правителството, на нея също и писна от глупостите им, дайте властта на БСП или разтурете това правителство!
119
0
 
4
 
! Отговори
Мразя фашизъм! преди 2 години
До Гиб Мелсън Повтарят нацистката пропаганда едно към едно по медиите, а западните държави, сега усетиха ли се, че и на тях им го вкарват полека и яко, а не само на източна Европа? Ако така се държат, не знам докъде ще стигнат!
118
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кироооо, махай се заедно с приближените си и партията си, не ръководиш добре страната, унижаваш българските генерали, пара-зит си, говориш неща, които са вредни за българските интереси и така работиш срещу страната, ще доведете страната до катастрофа, не ставаш за управляващ - ти и приближените ти!
117
0
 
10
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Гледам по всички наши телевизии тече невероятна военна и политическа пропаганда. Такава пропаганда на която биха завидяли дори украинците. А един адвокат дори си позволи да наругае в ефир руския посланик. Направо ми се драйфа от нашите слагачи и подмазвачи. Не знам докъде може да стигне човешкото падение.
116
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киро, вредни сте за България, разбираш ли - ВРЕДНИ, а ти си пара,зит!
115
0
 
6
 
! Отговори
ъъъ преди 2 години
Бе, може и да е подготвен човекът, но самият факт, че точно ти го казваш го прави .. лек.
114
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименНе, просто Киро е един клоун, не знае къде се намира и какво да прави, нито защитава българските интереси, затова трябва да се махне заедно с партията си и приближените си! Да не говорим, че унижава и българските генерали, сменяйки ги като носни кърпи, мислейки си, че те са "негови" , а не за да защитават България и министри на България!
113
0
 
12
 
! Отговори
Зайо Байо преди 2 години
Подготвен!? Гледах му интервю по БТВ на новия министър преди месец е дадено. Брюкселски бюрократ който 10 минути освен шаблонните бюрократични приказки друго не каза. Бог да пази България и всички граждани на България!
112
0
 
10
 
! Отговори
Аве, кире преди 2 години
Научи го тоя български. Думата "послушен" не се чете "подготвен".
111
0
 
18
 
! Отговори
бааа го преди 2 години
Това момченце за три месеца се наака до плешките!
110
0
 
13
 
! Отговори
Сина преди 2 години
Браво на ген. Янев! Някой трябваше да каже на това умопомрачено от запада недоносче Киро как стоят нещата! Киро, пътник си- за спокойни времена може и да ставаш, ама при военно положение не струваш! Трябва хора с мисъл, говор и култура, а ти се излагаш и дразниш мечока, от което ние само губим, Киро!
109
0
 
10
 
! Отговори
Кирил преди 2 години
Нямаше по-подготвен министър който да запази българския интерес от Янев, ама ти го продаде... Затова ти пиша на ти, защото си същия *** като Тиквата -той ***, ти ***, ще се разберете...
108
0
 
14
 
! Отговори
Широко затворени очи преди 2 години
Той и просто Киро беше най подготвен за министър председател !!! Без двойно гражданство .....
107
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пари да вдигнете заплати и пенсии, Няма! А за няколко часа гласувахте 50 милиона за помощи на Украйна. Сигурно е, че ще видят помощ през крив макарон, Кирчо виждал ли си крив макарон? Точно като тебе толкова крив.
106
0
 
20
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Оставка на цялото правителство!!!! Тези ще ни вкарат във война!
105
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставка на тая шайка национални пред,ате.ли!!!
104
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма по-неподготвен за премиер от Петков...
103
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо не си избрахте направо някой американски транс-джендър за военен министър на Република България и да се приключва вече!?