Адвокат Менков: Бойко Борисов е задържан за 24 часа

Вероятно ще бъде задържана и Севделина Арнаудова
17 мар 2022 22:48, Александър Попов
441

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Не е обвинен, извършено е претърсване по неотложност, без разрешението на съда, заяви адвокатът на Борисов Менко Менков.

Ще бъде задържан за срок от 24 часа. Производството е от 17 март и не ми казват за какво е. Никакви документи, освен протоколът за претърсване. Не са иззети никакви вещи от дома му и от него лично, добави Менков. Отивам да видя каква заповед ще изготвят и ще се видим горе пред дирекция на полицията, каза Менков. На Борисов също не са му обяснили защо е задържан. В момента претърсват дома на пиарката му Севделина Арнаудова, допълни Менков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
282
1
 
6
 
! Отговори
Айде лягайте преди 2 години
Утре ще е цирка.
281
5
 
9
 
! Отговори
А Томи Дончев КОГА? преди 2 години
Томислав дончев не спира да плаши с гражданска война всеки път, когато го хванат в престъпление. Затвор няма ли за него?! И да - Томислав е с главна буква, защото е начало на изречението.
280
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 379 Ако утре пуснат Борисов поради липса на смислени доказателства което е много вероятно като знам възможностите на Рашков, считай че след 3-4 месеца Тиквyн отново ще е премиер.
279
2
 
9
 
! Отговори
24 часа ма друг път преди 2 години
Ако го е арестувала Кьовеши, няма да са 24 часа, а много повече. Ако не, ще падне правителството. И двата варианта са допустими.
278
2
 
6
 
! Отговори
МАЛКО ФАКТИ преди 2 години
Сретен Йосич излиза на свобода от "балканския Алкатраз", затвора Забела през 2021, а Бойко Борисов влиза в СЦЗ през 2022. Йосич е излежал над 10 годишна присъда. Вероятно сега пие люта ракия, защото балканския Ел Чапо е в затвор, а той е на свобода. Мутри, сър.
277
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 376Мечтай си. Заповедите идват от истинските кукловоди, които елиминираха Борисов от голямата политика завинаги. Тепърва обаче слугите му ще плащат с лихвите за всичко, което са окрали последните 10 години.
276
4
 
4
 
! Отговори
Измама преди 2 години
Утре ще го пуснат без да ни обясняват. Защо само за 24 часа
275
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Кьовеши разчита на доказателствата на Рашков нищо няма за излезе от цялата работа. Тоя човек работи само с подхвърлени "доказателства". Спомнете си за 60-те милиона лева в чували. От месеци не сме чували за тези чували.
274
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В чекмеджетата в Банкя са открити 17 милиарда евро и 8 тона злато. Сега ако пак се измъкне :)
273
2
 
6
 
! Отговори
profetey преди 2 години
Това е интересна новина, но ще повярвам че нещо се прави само когато пишат за ефективни присъди. Единсвеното ми притеснение е да се окаже PR акция на текущото правителство заради падналото доверие към него от последния месец. Дано да греша и ако въпросните хора са виновни и доказателсвата издъжат в съда, то съответните престъпници да получат ефективни присъди и да не са условни.
272
3
 
6
 
! Отговори
...... преди 2 години
До Исторически паркДа,ние ще отидем на запад и ще работим и пак ще успеем ,за разлика от вас,които чакате по кафенетата на калпак- държавата да ви дава! Чакайте Путин-той ще ви оправи :) Тогава нямаше пейки и кафета по цял ден -питай баща си......
271
7
 
12
 
! Отговори
Джак Спароу преди 2 години
Хора разберете, колкото по рано се оотърве България от Борисов и кликта му в ГЕРБ толкова о добре !
270
1
 
9
 
! Отговори
БАЦЕ ЛЕЖИ В ПАНДЕЛА преди 2 години
а Деса маа крачоли по улицата. Бе занеси му една пържола, човека сигурно е гладен.
269
5
 
6
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 2 години
10 години упрваление на БОРИСОВ - Тефтерчета, Мишо Бирата, КумГейт, Суждук Гейт, Апртамент гейт, назначениея на разни калинки като - Калина Илиева, която беше с фалшива диплома назначена за шефка на Еврофондовете, Отказа стратегически проекти като Южен Поток и АЕЦ бЕЛЕНЕ, кражби и никаква реформа в съдебната система за която много служби на запад споменват, че е корумпирана, Борисов обаче се заобгради от хора нот ДС и СДС....нот това не е всичко - Борисов и кликта му заслужават затвор!
268
3
 
10
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Класически трик за отклоняване на вниманието, правен от всяка власгт. На никой не му дреме за Тиквата. ХОРА, РАЗБЕРЕТЕ, ОПИТВАТ СЕ ДА НИ ВЪВЛЕКАТ ВЪВ ВОЙНА С РУСИЯ!!!!!!
267
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цялата работа намирисва на набързо присушена дамаджана тип комсомолска самодейност, да видим утре какво ще излезе.
266
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ДАНС да се захване със съдиите с които работи Менков. С тяхното имотно и финансово състояние- на близки и семейство,приятели и свързани лица ,във и изввън България и в офшорните зони . Ще стане интересно ако го направи, а дано,ама надали !
265
9
 
7
 
! Отговори
Руснака преди 2 години
Още седмица и както е тръгнало, ще започнат да крачат ес есовски отряди из държавата, да затварят без съд и присъда. Нещата не отиват на добре.
264
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само да видим да не е отклонение на вниманието от военните дивотий които предстоят
263
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 331- Сигурен съм, че идея си нямаш какво означава ПВО, тъй като не си ходил и войник. Никога не взимай отношение за неща които не разбираш.