Петков към ГЕРБ: Трудно е, ако вие управлявахте, нямаше да се справите

Опозицията се упражнявала в политически пиар
235
Петков към ГЕРБ: Трудно е, ако вие управлявахте, нямаше да се справите
Снимка: архив, БГНЕС

Премиерът Кирил Петков призна, че инфлацията идва основно от енергийните източници, но никой не може да повлияе на световната борса.

Още по темата
"Трудно е, но разбирам защо Борисов каза, че не е време за избори, защото вие нямаше да можете да се справите", обърна се той към депутатите от ГЕРБ.
 
"Упражнявате се на политически пиар от сутрин до вечер, което не ви прави чест, защото в момента трябва да сме обединени, а не да се замеряме с глупави пиарки", отсече той.

"Корупцията е изяждала доходите на българите през тези години и сега, когато трябва да се борим едновременно с корупционните схеми, с изчистването на батаците и с външната криза, ние правим най-доброто", увери той.

"Години след започването на строежа на магистрала „Хемус“ нея я няма, защото милиони, милиарди са предплатени на едни фирми, които са взели парите, но няма започнат строеж, нито дори разрешително за строеж, но има купени цветя за 10 милиона лева. В момента няма три моста над Дунав и Северна България е като в остров", коментира премиерът.

Петков посочи като успех на настоящата власт задържането на цените на тока и увеличението на доходите на най-бедните хора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
6
 
4
 
! Отговори
Бай Киро от Брюксел: преди 2 години
"Буциии, с гол *** таралеж ша мачкаш!"
45
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 44И като се откажете от руски нфет, дизела и бензина 4 -5 лева ли ще станат? Вие нормални ли сте изобщо?! 200 софийски сороса тапири с грантове от нпо-то си избраха тапира кирчо,и държат за заложник целия бг народ...
44
14
 
3
 
! Отговори
Прав е. преди 2 години
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 42Кого да мачка, народа ли. И ти си *** ката Кирчо.
42
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прав е Бойко- тия сами ще паднат, без никой да ги бута!!!!!! На лято на избори. Може да ги направите в пунктовете на Еконт- да спестите средства!!!!!!!
41
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 40Добре,че такива тапири в БГ сте ти,кирчо,и 100-те софийски сороса. При едни честни избори няма да ви видим и чуем,че съществувате.Значи кирчо ни освобждава от Русия,а всъщност ни прави още по-бедни,на ръба на оцеляването.
40
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бонго БонгоИзчакай малко, като дойде втечнения газ ще се нормализират нещата, не става да щракнеш с пръсти и да се откажеш от зависимостта си от Монголия :))) Ние ползваме най-малко газ от ЕС, не е такава загуба за нас, големия удар за Монголия ще бъде, ако престанем и нефт от тех, това вече ще е нещо :))
39
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не вярвам на партия, която се избира с костинбродски бюлетини, ромски и помашки вот, организиран вот и тн. Това е символ на корупция и съответно много крадене.
38
17
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
Мачкай Киро герберските...кухи ***.Народа за това ти е дал власта.Все нещо полезно правиш и най...важното е,че не...крадеш като герберските...пладнешки обирджии.
37
3
 
19
 
! Отговори
карачанаков преди 2 години
Киро ти как съ справи Въ?Щом оня дръ в ник дето те доведе ти вика шарлатанин какво повече.Ак сън на твое място взимам си куфарчето ,жената ,Ленка и да ме няма.Само с приказки и лъжи Кире не става,хубаво раздаваш наляво и дясно мангизи ама те ще свършат.След заводите за електромобили,батерии какво следва газопровод ли?
36
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно така, ако беше Борисов, щеше да подари още едно куче на Путин и да го моли за евтина газ, нямаше да се колебае да плаща в рубли. Така България никога няма шанс да излезе от смъртоносната хватка на Русия....За мен новият ни премиер е освободител. Освобождава ни от Русия и от мутрите!
35
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този тапир и бандата му такава омраза само за броени месеци генерираха,че ако са умни трябва сами да се евакуират от властта,а не да чакат да избухне народния гняв.
34
6
 
7
 
! Отговори
бойко преди 2 години
Киро да не ти е незаконен син Същия толуб като тебе е
33
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оле мале. Добре че сам се хвалиш, щото другите искат да те бият едва ли не. ГЕРБ им били виновни. Ако бяхте кадърни, а не лапачи на държавна пара, да ви съжали човек, ама вие сте много, за кратко сте и искате да вземете за цял живот!!!! Е айде да си ходите вече, а!!!!!!!
32
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И вие сте едни хубав и нямам дуни! Само ще попитам защо само на нас и Полша спряха гаста? Как така стана а? Как в Европа не са я спрял а? А Кирчо? Как така има масови протести в страната аааа? Вече една година чакам тази промяна и тя не идва! Защо ли?! По добре си подайте оставката и ние вие да си одъхнем.
31
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не харесвах ПП, но трудно ще са по зле от Герб. ПП поне вдигнаха заплатите, дават по 60 лв за пенсиите, компенсираха сметките за газ, ковид няма вече и не крадат като Герба.
30
4
 
25
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Герб доказа,че може да управлява, а Радев разрушава. 1.5 година е ужас, който няма попраяне...който и да дойде след вас църлуви. протест и Радев на ***
29
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Веднъж като падне каскета с герп е свършено. Те вече са полу-мъртвото урудче.
28
6
 
16
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
Тия са много зле.Вече повече от година и абсолютно нищо ново не направиха.При тия всичко е таина и никой не знае къде отиват милиарди левове.Абослютни некадъъърници.Върнаха ни в 90-те години.
27
4
 
11
 
! Отговори
До-23 преди 2 години
Неграмотните сте вие дето лежахте в испражненията си по паветата и пречехте на нормалните хора да идат на работа