"Г-н Копейкин" и "тъпак" едва не доведе до бой в парламента

Спорът възникнал между Митев от ПП и Костадинов от "Възраждане"
Обновена: 1 юни 2022 12:13 | 1 юни 2022 12:12, Петя Славова
542
"Г-н Копейкин" и "тъпак" едва не доведе до бой в парламента
Снимка: БГНЕС

Депутати се спречкаха в Народното събрание. Но така и не се стигна  до физическа разпра. Спорът се разви между депутата от "Продължаваме Промяната" Искрен Митев и председателя на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Скандалът тръгна от изказване от парламентарната трибуна, в която Митев заявява: "Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите".

Костадинов се отправи към председателстващия заседанието Кристиан Вигенин с думите: "Този тъпак, ще му разбия носа". Вигенин обаче не му даде думата, тъй като обяви, че не е ясно към кого е отправено изказването.

Костадинов отиде към мястото в залата, където седи Митев, който му дръпна вратовръзката. После се включиха „да помагат” и депутатите от двете парламентарни групи.

Вигенин, за да стопира напрежението, даде почивка до 12 часа.

Скандалът се разигра докато депутатите работят по закона за достъп и разкриване на документите и за обявяване на принадлежност на български граждани към ДС и разузнавателните служби на БНА.

Сцената се случи пред гостите на балкона, дошли да наблюдават работата на законотворците, сред които и деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хубаво е при Корнелия и Радев, нали? Тройни цени, хиперинфлация, национална катастрофа. Обичайните неща при комунисти на власт, обаче няма юмрук от Дондуков да призовава за протести, барикади и насилие. Интересно.
40
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Станаха ясни някои неща. Стана ясно, че г-н Копейкин предаде хората, защото си купи къща с техните пари, парите, които му останаха, си ги обърна в евро, ваксинира се и накрая вдигна карта, за да покаже, че е повече човек от другите". Толкова за наивниците зад Копейкин
39
18
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Според мен народа е доволен от възраждане понеже си изпълниха обещанието да паднат мерките.
38
6
 
7
 
! Отговори
das преди 2 години
хахахах . Преди обичахме Русия и цените бяха супер . Сега пък са ни виновни Нато и САЩ , че ценита са високи щото пък обичаме тях. Нямаме армия виновни са Нато и Сащ , че преди армията ни беше на ниво. Всичко се разраби от бившите *** , но ходим да работим в този скапан ЗАПАД и ходим на бригади в тази скапана Америка, а пък Копейкин се нерви нещо тука , че лъже тука си нещо някакви пари някакви обещания нещо си .......
37
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Позитанковците и променливите при едни избори със сигурност ще са при патреотарете. Заради тази разруха, разсипия и мизерия, до която ни докараха трябва да отговарят.
36
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако този е " копейки" то " останалите" са Амеруканофили и други няма в парламента! Къде са българите?? Жалка работа братче!-:(((
35
15
 
17
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Проруски ят Копейкин отдавна трябваше да бъде в затвора за злоупотреба с парите от субсидията.
34
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Захаров, не е ли ясно че пак на проруския не му издържат нервичките. То в Русия си е национален спорт да се бият по телевизията, по Первий Канал през седмица има тупа лупа в ефир. И да, става въпрос за Русия, руско-монголския манталитет трябва да се изкорени!
33
8
 
14
 
! Отговори
БЪЛГАРКА преди 2 години
ЗЛОБАТА НА ТОВА ПРЕДАТЕЛСКО ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ВИЖДА, ЧЕ НЕ МУ ОСТАВА МНОГО ЖИВОТ-РЕЙТИНГЪТ МУ ПАДА ГЛАВОЛОМНО И НАРОДА МУ ИСКА ОСТАВКАТА И СЕГА НЯКАКЪВ *** СЕ ПРАВИ НА УМЕН---НО ТОВА НЯМА ДА ПОМОГНЕ НИТО про100киро, нито на кокорчо нито на ПРОДАЖНАТА ИМ ПАРТИЯ !!!
32
12
 
19
 
! Отговори
БоБи преди 2 години
Ама то си е така Копейкин какво се прави на ударен?!?!?!
31
5
 
7
 
! Отговори
До 33 преди 2 години
Копейкин е литературен персон бее, какви копейки ви гонят... Илитерати :)
30
24
 
6
 
! Отговори
ПП Възраждане преди 2 години
Само РУСКИ език ще се говори в българия, ясно ли ви е?! Рублата да стане официална валута незабавно.
29
26
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Идват избори на есен и народа ще гласува за Възраждане
28
5
 
16
 
! Отговори
До 16 преди 2 години
Разбира се,че Борисов трябва да бъде разследван за кражбите.Но Гешев няма да го направи.А ,когато го арестуваха,защо рИвахте,че е незаконно?
27
0
 
6
 
! Отговори
Хляба Свършва преди 2 години
Пуснаха Бой с Гладиатори - Сигурна Индикация!
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** как влезна му влезна интимно докато седи, оня па го хвана нежно за вратовръзката 🤣 Очаквах само ципа да си разкопчае
25
4
 
7
 
! Отговори
Захаров преди 2 години
До рецитатора на Ботев: тук въобще не става въпрос за Русия. Докато тия пр оста ци си раздават шамари в сградата на Парламента цените растат, а една група от всеизвестни фигуранти подготвя истинско национално предателство.
24
23
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази рубладжийска, българомразеща партия Възраждане, начело с кремълската п*длога Костадинов трябва да бъде забранена със закон. Ако зависише от тях, щяхме да сме погребали всичко българско за сметка на руското.
23
3
 
5
 
! Отговори
До 13 преди 2 години
Алчен, скъперен, недобросъвестен персонаж от романа "Мъртви души" на Николай Гогол.
22
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този форумен жаргон, употребен в парламента е недопустим. Най малкото, поради електоралното представителство на който и да е депутат.Всички претенции за зависимости на депутати, трябва да са след съдебни решения и няколко инстанции.Тези скандали рушат държава и авторитет на институциите, и доказват не зрялост и случайност на хора попаднали в парламента.