Най-доброто решение е да отидем на избори, смята Костадинов

Привърженици на "Възраждане" протестират пред парламента
Обновена: 21 юни 2022 18:40 | 21 юни 2022 18:22, Красимир Ангелов
125

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Най-доброто решение сега, с оглед на развъртащата се пропагандна машина, е да отидем на избори, обяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

Още по темата
В изказване от парламентарната трибуна, по време на дебатите по вота на недоверие, той коментира, че на избори ще се види кой какво е изпълнил и какво възнамерява да направи.

Костадинов посочи, че по време на дебата са се чули лични нападки и лъжи.

"Към настоящия момент този парламент е напълно изчерпал своя морален мандат", каза лидерът на "Възраждане" и допълни, че правителството не е успяло да убеди неговата партия, че трябва му да дадат доверието си.

Над пет часа продължават разискванията по вота на недоверие към кабинета с министър-председател Кирил Петков. Искането за оставка на правителството бе внесено от ГЕРБ-СДС "заради провал във финансово-икономическата политика".

Същевременно протестите пред парламента продължават. Пред сградата вече са се събрали привърженици на партия "Възраждане", които настояват за оставката на правителството.

Започва и още един протест с искане за оставката на правителството и срещу високите цени на горивата.

Вижте още за протеста в галерията на фотографа Димитър Кьосемарлиев

Още за протеста на Възраждане вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен68. Аре да не гледаме празни изявленияи на Кремъл а да гледаме факти.1. Не съществуват ДНР и ЛНР. 2. Демилитаризация - ми то сега в Украйна има пъти повече оръжия от колкото преди войната. 3. Денацификация. Значи в първите дни на войната (намерете си изказвания на късия) нацистине бяха само в полка Азов. Азов вече не същестува, сега кво следва, майките с деца в Северодонецк ли са "новите нацисти" , в Буча старците и те ли бяхя нацисти или в Ирпин .Войната спря ли или ескалира ?
68
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейките колко са неграмотни... написали "харварски" на плакатите си...
67
7
 
1
 
! Отговори
я стига преди 2 години
Копейкин нямало да влезе!?Ще влезе и още как!Ако подготвят машинките може и изборите да спечели!Вие не разбирате ли,че сложиха машинките изборите да не зависят от вас!?Тъпчовци!
66
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***, няма да вземеш и 5%.
65
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като гледам колко подкрепят Копейкин,на следващите избори са категорично аут от парламента!!!И Копейката го знае.Ще се радват на 1%.За някой лев от субсидията.То пък Костя ще ги усвои за себе си.
64
8
 
7
 
! Отговори
Тавариш Костя преди 2 години
Че във ЕС подобни про - путински партии биват игнорирани като крайно токсични образувания и 20% да вземе ще му увеличат времето във Парламента за празни приказки, но никога няма да е фактор и така докато партията му изчезне като Атака ! Във момента ще обере една част от про--путински настроения електорат на БСП и толкова , но повече няма на къде да расте еъзможно е и да не стигне изобщо 20% !
63
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При едни нови избори може да очакваме замразяване на заплати и пенсии на сегашното ниво, а гласовете по партии ще са примерно следните: партията на Стефан Янев с 26%, Бойко Борисов с 17%, ДПС с 12%, Костадинов с 11%, ПП с 9%, БСП с 9%, ДБ с 5%, ИТН с 3%,...
62
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Егати жалкия протест са направили ***. Репортерите са повече от протестиращите.
61
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-доброто решение е да отидеш на ..... си, Копейко
60
4
 
12
 
! Отговори
555 преди 2 години
Автобусите на ДПС още не дошли. Сега дават протеста на *** по ТВ и няма 200 човека. Много ми е интересно Копейкин с кви очи се прави на фактор.
59
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде да не забравяме целта на специалната военна операция на Русия в Украйна - денацификация и демилитаризация на Украйна и освобождаване на Луганската народна република и Донецката народна република от украинския окупатор водещ война там от 2014 година, т е действия за спиране на войната.
58
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сидеров, искам да кажа Костадинов натегача, колко партии е сменил досега някой знае ли?
57
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нови избори сега, означава ново блокиране на държавата за дълго време, както стана с поредицата от избори миналата година, от което блокиране още не успяваме да се оправим. Основната вина за това блокиране миналата година носят ИТН и хората ги наказаха с вота си на третите избори миналата година. Сега пак ИТН да в основата на проблема и наказанието им ще е още по-сериозно.
56
4
 
10
 
! Отговори
Грозната истина преди 2 години
До Shark. Истината е, че вашето е двуличие. Нормалните хора осъждат войните по принцип, независимо кой ги води. Вие осъждате войните , стига да не ги води Путин. И тъпата теза , помните ли незнам си кво. Да помним и нормалните хора и тогава и сега осъждахме войните. Вашето е все едно педофил да каже в в своя защита " то и по големи педофили от мене има" и вие да го оправдаете.
55
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1. Значи е изключено Копейкин да се доближи до властта. Той е *** по рождение, а и манталитетът му е такъв.
54
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще отидем на избори но Копейкин се спихна като балон с горещ въздух,няма да влезе в парламента!
53
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкина най-обича коги Митрофанова плаща в евраци, иначе долу Европа , долу Шенген, долу....народът вижда всичко
52
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Избори след като този парламент приеме промените в закона за бюджета. Да не забравяме какво стана миналата година без работещ парламент. Това е големия проблем - оставаме без парламент, а не че ще има нови избори.
51
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костя признай си. Подкрепяш вота защото правителството на Коро забавя приемането на еврото в България. Това е точка 2 от вота. А ти много обичаш евраците.
50
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейката е куха идея! Освен безпринципната БСП никой няма да се коалира с него. Дори Янев няма да си плюе на името. Копейката е най-новият спасител!