ДБ: Нужно е не каквото и да е правителство, а с ясна програма

В света започвала икономическа и технологична трансформация
43
ДБ: Нужно е не каквото и да е правителство, а с ясна програма
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според лидера на ДБ Христо Иванов отвъд всички кризи, които се случват, в света започва икономическа и технологична трансформация и заради това ни е нужно правителство, което да е адекватно на ситуацията.

"Ако България не вземе това, което на нея й трябва сега, ще трябва отново да догонва", предупреди той.

"Този парламент трябва да излъчи правителство, но не просто каквото и да е, а да е способно да води страната в тази трансформация, да прави реформи и не да почива само на това, че сме стигнали до третия мандат и трябва да сглобим нещо, а то трябва да стъпва на ясна програма", каза Иванов.

Още по темата
Той призова депутатите да обмислят внимателно декларацията на ПП.

"Нека да се отнесем по-сериозно към декларацията на ПП, да се постараем да изработим един документ, който да ни позволи да видим пътя напред, да спрем възможността от тази трибуна да се леят черни сценарий, внушения и проклятия, защото преди всичко ние дължим на тази страна посока на надеждата, а не на отчаянието и на страха", посочи лидерът на ДБ.

"Няма да има решение на нито една криза, без да дадем надежда, време за надежда", каза той.

Иванов предупреди, че Източна Европа е в голяма опасност в контекста на руската агресия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пинокио се хванал кат удавник за сламка с тия ПП
6
7
 
1
 
! Отговори
Нищо от това, преди 1 година
което говорят и вършат тия палячовци няма значение. САЩ ще рухне, независимо от кова, колко натегача им бършат повърнатото.
5
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде малко да помислим от кого са мразени ДБ: 1 от гербавите защото ДБ искат да бъде съден Борисов за кражбите и за това че държа 12 години българите бедни ,болни и нещастни, за това че искат да бъде махнат каскета които ги пази. 2 От путинистите, защото ДБ казват открито , че Русия е агресор и трябва да бъде победена. 3. От присъдружните на гербавите олигарси, защото ще влезнат в затвора, както и от ДПС и Пеевски по същите причини. Е аз пък не ги мразя и искам всичко по горе да се случи и Бъл
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нужна си български партии, които бранят България и българите. Такива няма. Хората няма да гласуват за политици, които налагат закони в ущърб на обикновените гласоподаватели.
3
11
 
3
 
! Отговори
бедни преди 1 година
Само Христо се опита вчера да спре заграбването на Пловдивския Панаир от мафиота Гергов. БСП и ГЕРБ откраднаха пловдивския панаир от Децата Ти и го дадоха на Гергов и децата му. За това ще си беден поколения наред Българино. Защото откраднаха всичко направено от бащите и майките ти а ти гласуваш за тях
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нужно е да ви няма, сороски платени ***. Адски противни сте и мразени от народа.
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нужно е въже юда и дърво за вас от ДБ ,Юда Искариотски ви остави нагледен пример