Радев: Само единни можем да видим България просперираща

Президентът отправи пожелание за Великден
Обновена: 16 апр 2023 09:47 | 16 апр 2023 09:45, Камелия Цветанова
163
Радев: Само единни можем да видим България просперираща
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Възкресението дава надежда и укрепва вярата в по-добрия утрешен ден“, написа в пожелание за празника президентът Румен Радев в социалната мрежа Facebook.

Още по темата


„Затова нека светлината на големия християнски празник ни вдъхва сили да преодолеем заедно изпитанията пред достойното бъдеще на нашия народ“, добавя държавният глава.

В публикацията се посочва, че само единни можем да видим България такава, каквато всички искаме да бъде – силна и просперираща.

„Нека има здраве, мир и благополучие във всеки български дом, казва Радев. Христос воскресе!“, завършва Радев.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още по темата: ВеликденРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
7
 
! Отговори
Какво единство, преди 1 година
бе Радев?Вдигнатия ти юмрук предполагаше,че ще удряш някого.Шепата щурмоваци на триото и жълтопаветния планктон тормозеха хората и им пречеха.Култивираната от омраза чегъртаща нова власт,която бе с твоето благоволение,тръгна да те чегърта и тебе,да ти обещава импийчмънт.Ти си бащата на хаоса и безвремието,в което се родиха гротескните фигури на харвардските и НПО комисионери,"воюващи"в изявленията си с корупцията и прокуратурата,но не и с комисионерството и личните ползи от властта.
82
7
 
1
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 1 година
Тоя пак драйфа връз главите ни.Единението на Българите се показа на отминалите поредни османски избори.СЕДЕМДЕСЕТ ПРОЦЕНТА НЕ ГЛАСУВАХМЕ И ОТРЕКОХМЕ СИСТЕМАТА НА ЕС И НАТО.Единението е факт ! Радев също е ит тази система и оринадлежи към онези САМО ТРИДЕСЕТ ПРОЦЕНТА,КОИТО ГЛАСУВАХА-роми,турци,евреи,арменци,оъмъци.Седемдесетте процента сме за Русия.
81
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е как да бъдат единни българите като всеки иска да е по-тарикат от другия...нема как.
80
3
 
2
 
! Отговори
Тангра Сила преди 1 година
До РАДНЬО ЗАЩОЗащото заповедта от посолството на США е на мънгъсърята да са дават крила, а на българите - да се подрязват! Моето дете също расте без детски от държавата, която би трябвало да милее за него, до смърт! Защото е чистокръвен ген! Държавата не е Българска и ние трябва да я отвоюваме, да отвоюваме Бълагрия срещу всички тези, които искат да я превърнат в Балканска Индия! Смъртта им, лична, не ни удовлетворява, но и затриването на родовете им до корен! Слава на Тангра!
79
0
 
4
 
! Отговори
Той просперира.. преди 1 година
Народа закъса......... Путин просперира - руснаците закъсаха...
78
1
 
0
 
! Отговори
Ссср преди 1 година
Искам публично целувка с ББ и тогава ще те последваме!!
77
3
 
11
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Единни около какво, около проруските ти доктрини и олигархичните ти кръгове, твоят юмрук разтури държавата и разедини българите както никога досега ... поне си скрий физиономията по празниците, за да не гнусиш и отблъскваш българските граждани ... !!!
76
1
 
8
 
! Отговори
До 91 преди 1 година
По-вероятно е да му коленичи и да целуне токчетата. Още ме е срам от вицето му, как се чекна на Гундяев, а си представям на Путин...
75
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Национален предател!
74
2
 
16
 
! Отговори
хайдутин преди 1 година
предател и шпионин
73
2
 
7
 
! Отговори
Василев преди 1 година
Радев ще арестува ли Путин, ако дойде на посещение в България???Агент Триша Бенет!ЦРУ!!!
72
2
 
8
 
! Отговори
До 85 преди 1 година
Подарък му е от Кремъл. КГБ се отблагодарява на преданите си слуги от българският им франчайз ДС, а сокола е може би най- успешният им агент в България.
71
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен След грешка трябва извинение, смирение и едва след това може да се иска прошка. А, радев не се извини че разедини българите, нито се смири, не спря да върти интриги... Натресе ни шарлатаните, и заедно откраднаха милиарди от българите. После като Пилат си"изми ръцете" и ги нарече шарлатани. Всичко е от болната му амбиция да управлява чрез служебните му и шарлатаните. Не е спрял да съсипва България, няма и да спре, докато не го махнем от политиката. Няма прошка такъв лъжец и интригант
70
1
 
2
 
! Отговори
До 82 преди 1 година
Всички.
69
3
 
3
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
До 72 грешиш основно безверни *** гласоподаватели на копейкин драскат навсякъде в Нета . Те плюят и мразят всичко Освен русия и агента на москва костя който е за затвора .Ако не вярваш Ще се убедиш като видиш колко минуси сега ще ми нахакат
68
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 74 - И кой мюсюлманин празнува Великден, че не знам защо ...
67
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За съжаление никога досега не сме били толкова разединени както сега.А тези пожелания в тази неадектватна обстановка в държавата ни са едно клише и пълно лицемерие.
66
4
 
7
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
България е в блатото на юмруците Българи спите защо Разединител на българите и си управлява еднолично години и се оказа че президентството е над закони в България Правят каквото си желаят и никой и нищо не може да и търси отговорност
65
7
 
7
 
! Отговори
Бойко Тулуп Кабак преди 1 година
А, виждате ли го, сега, моя човек?:))) Да сме единни;))) Чи то, ний, никога не сме се разделяли, бре, Радев! Помниш, как та подкрепих, да станеш президент, сложих неизбираемата Цецка;))) После ти, дойде при мне, на тенис корта, да вземеш Герджиков...Ний са знаем, са сгаждами и са разбирами, но електората се управлява с "разделяй и владей", та ти правилно дигна юмрука, за да разделим баницата, поделихме я и сега можем да управляваме електората;))) Единни!;)))
64
4
 
6
 
! Отговори
До 74 преди 1 година
Нормално. Христос е и мюсулмански светец ако не знаеш.