Трифонов: Ние, вместо да гледаме в космоса, гледаме горили

Лидерът на ИТН коментира възстановяването на космическата програма на България
17 апр 2023 13:52, Нели Христова
182
Трифонов: Ние, вместо да гледаме в космоса, гледаме горили
Снимка: БГНЕС

Угандийците вместо да си гледат горилите гледат в космоса, а ние, вместо да гледаме в космоса, гледаме горили. Така Слави Трифонов коментира статия, която е прочел онлайн - че Уганда ще печата човешки тъкани в космоса.

Вижте целия му коментар:

"Днес прочетох в интернет една статия, в която се казва: Уганда ще печата човешки тъкани в космоса. От статията става ясно, че Уганда ще изпрати сателит в космоса, защото според угандийските учени биопринтирането на човешки органи се получава трудно в земни условия.

Добре. Я да видим какво знаем ние за Уганда от обща култура. Аз знам, че това е държава в Източна Африка. Там има най-много горили. Ходи се на сафари. Лъвове, жирафи, крокодили. Общо взето африканска работа.

Само дето народа на Уганда гледа в Космоса, вместо да си гледа горилите.

Когато ИТН спечели изборите, аз предложих да възобновим космическите мечти на българите и да изпратим български и македонски космонавт в космоса, защото мислех, не, бях убеден, че такава мечта ще донесе гордост и самочувствие на всеки българин.

Само дето, за моя изненада, това донесе основно шеги и подигравки и то не само от страна на троловете в интернет, а и от страна на публични личности, които аз лично мислех за малко по-интелигентни. Така е.

Угандийците вместо да си гледат горилите гледат в космоса, а ние, вместо да гледаме в космоса, гледаме горили. Колко е мъдра тая мисъл, че човек е толкова голям, колкото са му големи мечтите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
89
2
 
8
 
! Отговори
Край преди 1 година
Алоо Джин Гиби, ти още ли си жив бе. Знам за един дето държал умряата си баба във фризера за да и взимао пенсията. ИТН са напълно способни да го държат Станислав Трифонов във фризера за да влезнат в парламента.Това е човека Провалил идеята за Мажоритарни избори в два тура в България.
88
2
 
12
 
! Отговори
Марта преди 1 година
Славчо, що не правиш маймунджолаците в телевизията си, а изпрати шимпанзетата си с Тошко Африкански в Парламента? Вредни сте за българската политика.
87
1
 
2
 
! Отговори
АЛФ преди 1 година
Следващия път ще гласувам за теб, дано ме разкараш от тая планета. Ама май няма да влезеш .....
86
2
 
7
 
! Отговори
БрейХъ преди 1 година
Вярно дума и заради възгледите Славчо е космическата ни горила. Нормално е подигравачът да е много докачлив на подигравки. А има за какво да му се подиграваме.
85
3
 
3
 
! Отговори
Трифонян преди 1 година
Може да искат да платят за място в сателит, като за такси! Обаче не означава че ще имат сателит! Ако на Трифонов не му харесва ситуацията тук, да се пробва отново на избори! Аз обаче знам, че докато държавата изпитва затруднения да ремонтира една магистрала дори, да плати на някой да се рее в космоса и да поства снимки от там е цинизъм! Нещо като Уганда: разчитат на помощи за храна, но ще платят за сателит! Начинът на мислене е същият като на Трифонов, затова е впечатлен!
84
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нали те гледахме и тебе
83
3
 
1
 
! Отговори
А? преди 1 година
А?
82
3
 
2
 
! Отговори
До последния преди 1 година
..,, а ти искаш л едн лимонка
81
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
славито е дете на мултигруп, пям чалгарии на ухо по купоните, те му даваха реклами. всички имат снимки с денчев, той им е ментора
80
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откъде хората да знаят че Слави е бил скритата лимонка на Герб/ДПС.
79
4
 
9
 
! Отговори
Антифен преди 1 година
Слави от самото му начало ми върви яко по нервите
78
0
 
1
 
! Отговори
Do gospodin Trifonov преди 1 година
Bulgaria triabva da izprati sobstven astronaut w NASA. Tori astronaut, triabva da e nash bowmen pilot. Maldonado momtce момче трябва да е - от военните пилоти. И като го пратим там това момче на ИСС, трябва това момче на нас Българите, да ни обясни - какво точно правят там и!!! Какви точно експерименти извършват там И като се върне това момче д не лъже Ей за това трябва д е най- добри пилот
77
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
има такива наглеци
76
0
 
12
 
! Отговори
Валя преди 1 година
Да ти имам вълненията и мечтите Трифонов..България затънала в кризи ,всичко е наопаки,се втасала Мара ,та за Космоса се размечтала.В България горили няма,а има много лъжци и мошеници,драпащи за власт и много недорасли маймуни,дето им вярват
75
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уганда ще прати сателит в космоса, колкото ти прати космонавти. Хубаво, поне, че си осъзнал, че си станал за смях.
74
1
 
14
 
! Отговори
Упс преди 1 година
Славчооо, НЕ ЗНАМ ЗАЩО ТАКА ОБИЖДАШ ГОРИЛИТЕ?!? ПРОЧЕТИ МАЛКО ПОВЕЧКО ЗА ТЯХ!!!
73
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тошко от африка ли гледа горили? нелепа партия
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До грую михалов,ти си стой в....а иначе си гледай към звездите.
71
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ам Славуне, то и ти вместо да си един Илон Мъск си просто един чалгар пишейки инфантилни песнички ама ко да се прай, туй то
70
0
 
9
 
! Отговори
КаскетЯ преди 1 година
Дайте да иСпратим най Ентелегентния Мишок в Уганда да ръси простотии там!