Василев за атентата над Гешев: Пиратка, уплашила зайци

ГЕРБ като първа сила трябвало да реализират мандата за кабинет
Обновена: 3 май 2023 13:07 | 3 май 2023 11:50, Камелия Цветанова
356

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според съпредседателя на ПП Асен Василев това, което се вижда от снимките от покушението на главния прокурор Иван Гешев, е по-скоро като пиратка, уплашила зайци.

Той коментира и думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, според когото Василев е готов за пожизнен финансов министър.

Още по темата

Василев се похвали, че през последните 2 години, когато той беше финансов министър, бюджетният дефицит е 2.9% и 3%. В същото време България се появи в първите места на положителните класации, включително и по ръст на заплатите.

„Това се случва с добра финансова политика, когато парите отиват за фирмите и хората, а не по шкафчетата“, коментира Василев.

Той отново настоя,  че ГЕРБ като партия, която е спечелила изборите, трябва да реализира първия мандат за съставяне на правителство под една или друга форма.

„Ако не успеят, ние вече сме заявили програмата и състава на кабинета си. Кабинетът, предложен от нас, се решава от ПП-ДБ“, обясни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


356
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
10
 
9
 
! Отговори
Радка Пиратка преди 1 година
Добре де, ако Гешев се е движил с най-сигурния автомобил на НСО, значи и Президентът евентуално го използва, и нивото му на защита трябва да е доста добро. Т.е. евентуално да издържи директна стрелба с автомат или РПГ. А тази пиратка е нямало как да предизвика каквото и да е поражение. "Кратерът" е просто обгоряла трева и липсва малко пръст. По дърветата почти няма поражение. За мен си е просто или инсценировка, или сплашване.
224
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нищо сериозно! Много шум ,за нищо!!
223
1
 
7
 
! Отговори
До 234 преди 1 година
" няколко политици"каква точно истина казват след като международното разследване не е приключило." Политиците на истината "нямат компетентност,само доказват зависимости с ъндърграунда,злоупотребявайки със свободата на словото.
222
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ОТ Козяк ще подредат кой с кой ще е и кой ще е в играта и кой не.Иначе Магнитски ще ви изненада.
221
2
 
15
 
! Отговори
С БКП НАПРЕД преди 1 година
Каскета е изплашен,Кокорчо му се подиграва,Киро клати Лена,Толупа се прави на Винету,Христо Иванов е като в небрано лозе, измисленият Ген.Атанасов не знае къде се намира,той е в безтегловност.
220
3
 
5
 
! Отговори
Джо преди 1 година
211: Покажи жена си за да я сравним с жената на Гешев.
219
2
 
16
 
! Отговори
До 233 преди 1 година
Не е известно дали Асен има диплома от Харвард.Преди време проверяваха в сайта на Харвард за дипломираните и не намериха неговото име,а единствено че е карал 2 год. подготвителни курсове.След това останал като секретар на един професор.Неговите разбирания по финанси ни докараха до това дередже.И не им пука,защото умеят да разтягат локуми и простолюдието да *** мухи харвардски.
218
7
 
12
 
! Отговори
МНОГОЗНАЙКО преди 1 година
И какво излиза? Даже диплома от Харвард не прави зубрача автоматично умен
217
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Във форума се подвизават доста ударени с пиратки по главата.Ловят шарани в полза на мафиотите поръчители на атентата.Евтин народ.Асен Крадеца като че ли е бил там и публично показва колко му е сивото,но с оглед обвързаностите с Тони Парфюма и други дубайски и т.н.правилно адвокатства.Ами те израелските специалисти по взривове са къде къде по "некомпетентни "от Асен Сапьора.
216
4
 
10
 
! Отговори
ПУТИН преди 1 година
КАК НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ СПРАВИТЕ С ЕДИН ГЕШЕВ ТОЛКОВА ВРЕМЕ? ПРЕДИ ТРИ ГОДИНИ СЪМ ВИ НАРЕДИЛ ДА ГО СМЕНИТЕ. НИЕ ЗА ТРИ ДНИ КИЕВ ПРЕВЗЕХМЕ, А ВИЕ ОЩЕ НА ХЕРО МУСТАФА И НА МИТРОФАНОВА РАЗЧИТАТЕ? ИЗГОНИХТЕ НИ ГРАДИНАРИТЕ ОТ ПОСОЛСТВОТО И СЕГА НЯМА КОЙ ЕДИН ВЗРИВ ДА НАПРАВИ КАТО ХОРАТА.
215
1
 
8
 
! Отговори
НИНОВА преди 1 година
БОМБАТА Е БИЛА ЗА ИЗНОС ЗА УКРАЙНА. ТОВА ИМАМЕ, ТОВА ИМ ДАВАМЕ. ПАТРОНИ - НЕ, НЕ И ПАК НЕ!
214
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цирк каскетски е с много слаби режисьори и прозира от всякъде!
213
2
 
5
 
! Отговори
БЕЗМОЗЪЧЕН преди 1 година
ХАЙДЕ ДА СИ ГИ МЕРИМ? МОЗЪЦИТЕ.
212
4
 
9
 
! Отговори
:) преди 1 година
Най-доброто доказателство би било каскетът веднага да намери извършителя. Но никога няма да бъде намерен :)
211
4
 
16
 
! Отговори
ДО КРЪСТА ВЪВ ВОДАТА преди 1 година
ЛОДКАРЯ И ГНОМА ТОЧНО НА ТОЗИ ЗАВОЙ СА РЕШИЛИ ДА НАПРАВЯТ СЪДЕБНАТА РИФОРМА? И ПАК НЕ УСПЯХА! НАКИСНАЛ СЕ ДО КРЪСТА ВЪВ ВОДАТА - ДЕУПЕДАВЕЦ.
210
6
 
4
 
! Отговори
:) преди 1 година
До До :) Щом го казва гербав, значи е лъжа :)
209
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 188 - Кире, Асене, понеже съм гербав троляк, да кажа ли с какъв кеф на Бочко лигавихте малкото троляче... ама хайде ще си замълча, вие сами си съсипвате достойнството долни ПП троляци, *** скотска
208
3
 
1
 
! Отговори
:) преди 1 година
До Анонимен 226 Когато човек има мозък, му личи, гербав троляк :) Едва ли има друг под тази статия.
207
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До :) Абе, умнико, нямаш ли други обръщения? Не знам предишния, дето се обръщаш към него с гербав троляк, дали е такъв, но аз нямам нищо общо с Герб, нито съм троляк. Приеми, че някои хора не повтарят опорки, а мислят със собствените си мозъци, по простата причина, че ги имат.
206
7
 
25
 
! Отговори
ха-ха-хи...вЕЕЕрваме преди 1 година
Кокорчо остави 12 милиарда лева дефицит и отложи приемането на еврото и Шенген поне с 5 години...!!! За 4-5 нови моста над Дунав,двата тунела под Шипка и Петрохан,както и за новите заводи за ел.автомобили и ел. батерии няма да споменавам защото тия бюрократите от ЕС ще ни завидят и ще ни спрат парите по Плана за възстановяване...Аууу,забравих да го похваля за "еФФФФтините" горива по 3.60 за литър ,както и за 30 % за посредниците при газовите сделки...