Пеевски към Главчев: Да помогнем на Босна и Херцеговина в бедствието

Да покажем, че не сме безразлични към болката, настоява той
6 окт 2024 18:13, Анисия Иванова
69
Пеевски към Главчев: Да помогнем на Босна и Херцеговина в бедствието

Бедствието в Босна и Херцеговина, погубените невинни човешки животи там, унищожените пътища, сгради и критична инфраструктура са повод за съпричастност, но на първо място за мобилизация за помощ от близките народи и държави. Това заяви председателят на ДПС и ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Той призова министър-председателя Димитър Главчев, министъра на отбрана ген. Атанас Запрянов и началника на отбраната адм. Емил Евтимов за спешна реакция и организация за оказване на реална помощ.

"Като съседи и приятели, ние на Балканите трябва да сме заедно, когато удари бедствие или заплаха. България има силата, ресурсите и е време да ги използваме, за да помогнем на тези, които сега се нуждаят най-много. Това е моментът да покажем, че не сме безразлични и безучастни към болката и страданието на другите", посочи Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от Политика
Биршен Ибрямова продължава гладната си стачка
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 минути
Ето за това трябва да се създаде фонд за бедствия между страните и на който му се наложи да може да ги ползва. Техника, пари, материали, кой от какво има неотложна необходимост.
65
0
 
3
 
! Отговори
Сега преди 4 минути
Защо в един такъв момент когато ни предстоят избори ние се сещаме за такива помощи?
64
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 минути
До На всяко гърне - Не чак толкова умело, но не пропуска да се възползва. А не компрометира ли властите ни тоя мистър Магнитски?
63
0
 
3
 
! Отговори
На всяко гърне преди 10 минути
Похлупак. Но за разлика от други поне използва умело ситуацията тоя хитрец
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 минути
В САЩ положението също е ужасно, в тия работи няма голям, малък, богат, беден. При войни, природни бедствия, останалите трябва да помагат на пострадалите хора и страни.
61
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 минути
До Анонимен 59 - Същото, надявам се, важи и за съседите. При положение, че възрастни хора в карловско и не само там са по фургони, улиците не са оправени, да хукват да помагат за пореден път на чужди, преди да са си свършили задължителната работа към българите, не е редно.
60
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 минути
Пеевски се изживява като Зеленски...Настоява, желае, изисква и заплашва...Нещо не мога да схвана...в качеството на какъв, мистър Магнитски се опитва д а дава тон на официалната власт и въз основа на кое? На изборни резултати? На легитимност? На кое?Всички горе освен Президента козируват и правят слуш...Що за подобие на държава сме?
59
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 17 минути
На съседите и не само, трябва да се помага при бедствия, утре може Бг да е в нужда. Кой с каквото, колкото може, толкова, важното е да помогне и на свои и на чужди. Бедствията не подбират.
58
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 20 минути
между другото, въпреки че е неделя, служебните власти веднага са откликнали на призива на своя неформален лидер, военните и външният министър Кондов са поискали от колегите си в Босна информация за нуждите и необходимата инженерна техника.
57
0
 
10
 
! Отговори
Руси преди 22 минути
В нормална държава този щеше да бъде разчекнат ! Наглеца дава помощи ,уж спасява наши дела с изпотрошени фургони и се гаври като дава подаяния с откраднати пари ! Е такова лицемерие няма ! Но ние си го заслужаваме ,кой нормален припознава тези управляващи ? Аз и да си дойда е България ,никога няма да гласувам ,нито искам данък да плащам ,може би минимално. Нито искам да субсидирам икономиката им. Бих си живял в моя кръг на село и не ме интересуват тия безбожници!
56
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 23 минути
В Босна помагат Хърватия, Сърбия, Турция и Словения. Нищо не пречи и ние да пратим машини да се оправят нещата по-бързо.
55
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 30 минути
Господин Пеевски, не се кахърете за ППДБ, тя няма да ви харесат, не правете грешката на Бойко да ги молите, вземате и тем подобни.Те не заслужават и грам внимание- откачени досадни хора даже с психически проблеми.Те са като онези чорбаджии след освобождението дето така и не харесаха княжество България и винаги си жалеха Османската империя.Те и сега са в НАТО, защото там е Турция, ако я няма там Турция тези ППДБ са първи дето ще искат в БРИКС.
54
3
 
15
 
! Отговори
Буа ха ха преди 36 минути
Толкоз е прозрачно това г...до, че е чак елементарно. Повече от сигурно е, че с тоя слаб акъл, парите му са от яка корупция и пране. Че то си личи....понеже в Босна са мюсюлмани, се опитва да се подмазва безуспешно на избирателите на ДПС. Жалък е.
53
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 36 минути
С какво бе Пеевски? Някой и друг фургон като памаща на онова болярско село с изгорелите къщи? Помогнете на българите в нужда първо. Стига сте се юркали да помагате на други страни
52
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 38 минути
ШИШИ ИМА ДОСТАТАЧНО ПАРИ ДА ПОМОГНЕ ТОИ
51
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 42 минути
отчаяно се бори за внимание, само тази депесарска група му остана
50
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 43 минути
А на Палестина и Ливан?
49
3
 
2
 
! Отговори
Кико преди 49 минути
Султанът се клати,ама да не се окаже,като оловен войник.Много бързате,почакайте.
48
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 52 минути
Ами, бате Пеевски, дай първо пример, после казвай ДА ДАДЕМ. Едно даренийце, г-н Пеевски? Уви. Е, толкова за ПР-а на гърба на бошнаците.
47
1
 
22
 
! Отговори
Ванката преди 53 минути
Ми помагай бе, домусче! За нашите наводнения нито държавата, нито босненци помагаха. Още нямат къщи хората.То много лесно - дайте, да дадете!