Василев за атентата над Гешев: Пиратка, уплашила зайци

ГЕРБ като първа сила трябвало да реализират мандата за кабинет
Обновена: 3 май 2023 13:07 | 3 май 2023 11:50, Камелия Цветанова
356

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Според съпредседателя на ПП Асен Василев това, което се вижда от снимките от покушението на главния прокурор Иван Гешев, е по-скоро като пиратка, уплашила зайци.

Той коментира и думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, според когото Василев е готов за пожизнен финансов министър.

Още по темата

Василев се похвали, че през последните 2 години, когато той беше финансов министър, бюджетният дефицит е 2.9% и 3%. В същото време България се появи в първите места на положителните класации, включително и по ръст на заплатите.

„Това се случва с добра финансова политика, когато парите отиват за фирмите и хората, а не по шкафчетата“, коментира Василев.

Той отново настоя,  че ГЕРБ като партия, която е спечелила изборите, трябва да реализира първия мандат за съставяне на правителство под една или друга форма.

„Ако не успеят, ние вече сме заявили програмата и състава на кабинета си. Кабинетът, предложен от нас, се решава от ПП-ДБ“, обясни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


356
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
285
0
 
1
 
! Отговори
Сега не дават да преди 1 година
Гърмиш с миниум и бронз,че подскача съджака от кресливите кюнци на баш тепе да бара под хамбара.
284
0
 
1
 
! Отговори
Забравили да му преди 1 година
Сложат тротила.
283
0
 
3
 
! Отговори
Ставри преди 1 година
Акта вече се приема като терористичен акт -това ще рече че отива на международно ниво и ще раз плита чорапа постепенно. Ще се стигне до изпълнителите и поръчителите. Как ще се приема тогава спонсорството от Нексо, Дончев и др. ,,приятели и съратници,,
282
0
 
2
 
! Отговори
777 продължение преди 1 година
Да не се изразявам нецензурни. И нека не ни правят на ,,толкова прости,, въобразяват си че всички им вярват. Болни мозъци !!!
281
0
 
3
 
! Отговори
777 преди 1 година
Много мнения, много догадки. Много хора се изказват ,,компетентно,, сякаш в Б-я нямаме специалисти. Нека те се изкажат след лабораторните анализи. Мнението на компетентни специалисти е меродавен. Другото е чешене на езици и внушения. Защо Асен Василев , Лалов,Ленчето от парапета изказват ,,достоверни мнения ,, - специалистите са ограничени в изказванията си. Времето ще покаже кой крив, кой прав - по телепатия ли говорят ,,компетентно,, те са специалисти по .....всички знаем какво, да не изразяв
280
1
 
4
 
! Отговори
Таско преди 1 година
М_а_м_и_ц_а_т_а ти П_Е_Д_А_Л
279
1
 
3
 
! Отговори
Мили ванили преди 1 година
М_а_м_и_ц_а_т_а ти П_Е_Д_А_Л
278
3
 
0
 
! Отговори
Русуфилите тука преди 1 година
Пак се обаждат.Долу ГЕРБ и БСП дрогаре. Радеф вън
277
5
 
13
 
! Отговори
Супер Селтак преди 1 година
Навремето си правихме бомбички от миниум и бронз - и двете съставки се продаваха в магазините, двата праха се смесват 1:1, добавят се камъни и се увиват с вестник и тиксо. Гърмяхме ги по стените на трафопостовете, защото правеха големи черни петна Никой не ни гонеше за това. Сега да те е страх да си гръмнеш най-обикновенна пиратка че току виж някой спец жандар се насрал и те арестувал за тероризъм.
276
11
 
11
 
! Отговори
ББ преди 1 година
заради налаганата ми цензура от гешевтурата и дс службите,това е поредният позор за гешев,няма вкарани в затвора,няма врагове,пази единствено руските агенти пеевски и борисов!САЩ е време за решителни...или ще жънете и позора и...войната!!!с робите на путин ако не можете....???
275
0
 
8
 
! Отговори
Радка пиратка преди 1 година
Ех, зайооо... !
274
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кокорчо все едно се опитва да замаже и омаловажи случая.А дали все ще е удобен на тея,които са организирали взрива?Дали се замисля?Май не!Тези терористи трябва да бъдат хванати и да си понесат последствията!
273
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сложили са малко,защото са искали просто да го сплашат.Днес Гешев,а утре може да е друг.Не е редно да подценявате случая и такива изказвания да се правят.Дано хванат извършителите!
272
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички обвиняват Василев за финансовото състояние на държавата,а той се изживява като най можещия с претенции.А от днес очаква да го номинират за Нобелова награда като финансист по взривове пиратки и атентати.А редното е да бъде разследван за безстопанственост и безотговорност,защото инфлацията засяга всички,а дупката в бюджета е 12 млрд.
271
8
 
8
 
! Отговори
Зайо Байо преди 1 година
Не пиратка, а питон да ти свие гнездо там дето слънце не огрява! Тъй да знаеш!
270
7
 
4
 
! Отговори
Шмайзер преди 1 година
Казал Мишока.
269
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То и ония лъжи с кюлчетата и пачките от спалнята бяха една голяма пиратка.
268
5
 
7
 
! Отговори
Край преди 1 година
Атентатът е много професионално подготвен. Не изключвам в дъното на това да е лично Чеченецът.
267
4
 
14
 
! Отговори
Плява преди 1 година
плява жълтопаветна. Какво ли не правят каолиновите промивки на мозъка.
266
8
 
18
 
! Отговори
Подсказвам преди 1 година
че жълтопаветните вече много ниско паднаха. Предлагам да ги включат в следствения експеримент. А колата им да не е бронирана.