Деница Сачева за записите: Казаното от Кирил и Асен е скандално

Няма повече място за толерантност и компромиси, посочи тя
Обновена: 27 май 2023 19:12 | 27 май 2023 16:27, Красимир Ангелов
106
Деница Сачева за записите: Казаното от Кирил и Асен е скандално
Снимка: БГНЕС

"Болни фантазии, болшевизъм, злоупотреба с властта за лични цели, липса на елементарна човешка етика. Нищо от това, което чух в записите не е нормално. А не малка част от разказаното в него е и лъжа".

Това написа депутатът от ПГ на ГЕРБ Деница Сачева по повод на скандалните записи, които бяха разпространени през вчерашния ден.

Ето и коментарът на Сачева без редакция.

"Казаното от Кирил и Асен е скандално и обидно за:

Още по темата
1. Жените. Представени като плачливи и нерешителни. За партия, която никога на ключови позиции не номинира жени, вероятно това е нормален стереотип. Но за жените от ГЕРБ – не са познали.

2. Демократична България. Представени като интелектуални маргинали, към които ПП нямало смисъл да се присъединяват, защото като гледали залата и те им се виждали малко, а пък левите повече. Затова решили да намигат към избирателите с леви убеждения.

3. Румен Радев. Представен като човек, който прави ала – бала с изборите. И не само. Цялата машина работила за тях. За какво говорят всъщност Кирил и Асен?

4. Държавната администрация и хората, работещи в регионалните структури из цялата страна. Хиляди хора трябвало да бъдат уволнени до крак. Дори и незаконно. Заиграването с лявото явно е отишло чак до болшевизъм. Няма хора - няма проблем. Между другото, ако кастингът на новите шефове на агенции ще е като този с напусналите ИТН - хайде, няма нужда!

5. МВР. Представено като инструмент за правене на избори. Трябва да правим местни избори с наше МВР, казва Асен Василев.

6. Посолствата. Които и да са те. Представени като задкулисни играчи и определящи шефовете на служби у нас.

7. Европейски лидери. Представени като хора, които са готови да нарушават правилата. Не заради какво да е. Заради Кирил и Асен. Това даже Стивън Кинг не може да си го измисли.

8. Националният съвет на Продължаваме Промяната. Поставени в ролята на зрители и слушатели на един изключително бездарен самодеен театър, в който мечтите, подхранват илюзиите и вместо да ухае на светло бъдеще, вони на вкиснато.

9. Избирателите на ПП. Защото те изобщо не фигурират в този разговор. Нито какво искат те, нито за какво се борят. Те са просто хората, които са осигурили терен за шашми. Нищо повече. И тъжно, и срамно, но факт.

Няма повече място за толерантност и компромиси. Да, България е на кръстопът. Раздирана от хибридни атаки и зловещи опити за промяна на геополитическия ни избор. Да, има крехко разбирателство за съдебна реформа и промени в Конституцията. Да, на ръба сме да изпаднем от бъдещето на Европа и света. Да, далновидното решение днес е да има редовно правителство. Но, стабилно редовно правителство. Стабилното редовно правителство изисква ясно отчитане на вота на хората - първата и втората политическа сила трябва да споделят отговорността на управлението.

Политическите лидери нямат място в бъдещ кабинет. Дълголетието в политиката и в историята се осигурява със смели решения. Ала-балата е най-краткия път към презрението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
6
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Канада и САЩ ше играят финал на СП по Хокей в Латвия докато ВСУ избиват всекидневно стотици руснаци из бойните полета в Украйна:):):)Кво да правиш,живот:):):)
21
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скандално е за тези, които вярваха на Кирчо и Кокорчо. За нормалните хора по-скандално е, че все още има балъци, които се връзват на тия национални предатели и дори при наличието на такъв запис се опитват да ги оправдаят.
20
3
 
4
 
! Отговори
Петров преди 1 година
Самуяр вид на Денца "Дъ Фет" Сачева е обиден за почитателите на македонска наденица "Леки".
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да! Така си е! И тогава защо им се " доверихте"? Ясно защо! Защото Само покрай тях,Групировката на МутроКомуниста,можеше да изплува пак!-:))) Вече има Огромно съмнение в българските граждани,че това Предателство,може да доведе,до нещо добро за България! Вие,2 те партии,продължавате с Надцаква ето Над другия!! Върви. Към поредните избори мисля аз лично!! До скорошни врагове в 5 парламента,няма как да просъществувате заедно! Дори и чрез Фалшив " брак" пред обществото!!!
18
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ала-бала портокала. Сачева от кой манастир беше, че е толкоз възмутена девицата?
17
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Деничке а казаното от Урсули. Тя си призна
16
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ плюят и храчат по ПП и накрая пак стигат до - Дайте да направим общо правителство! Хайде, спрете с тази шизофрения! На ДпС, БСП и ИТН им текат лигите за власт. Споделете я с тях, те не са скандални! Що се бутате при скандалджиите!
15
8
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
От записът става ясно едно. Рундю тихомълком е превзел държаната. Сега не иска да пуска кокала на никаква цена. Даже вече и Геша му е слyга.
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До СПЕШНО!!! Затворите ги затваря че нямат пари за заплати.
13
2
 
11
 
! Отговори
ПеПееЦ преди 1 година
Освен нереално красива Сачева е и невероятно интелигентна
12
2
 
10
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Борисов, който всички познаваме, щеше незабавно да оттегли подкрепата си от ПП. Сега ще видим доколко из късо го държат "посолствата". Защото явно е наредено от определени посолства, двете враждуващи партии да се обединят, за да могат да контролират службите, прокуратурата и държавата. Т.е. ще се контролира от външни сили. Надявам се да има поне малко останала чест и да не подкрепя това уродливо правителство.
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скандално но сделката остава?
10
7
 
11
 
! Отговори
СПЕШНО!!! преди 1 година
Затвор за Киро и Асен!
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герп пепе внасят индийци за хотелите на морето за работна ръка.
8
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ауу.. таз сега от де я изровиха?
7
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нелепа женица! Написала един ферман с нелепици и накрая иска първата и за си поделят управлението?!!!
6
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще ви натиснат от Козяк,няма страшно .
5
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е скандално.
4
5
 
11
 
! Отговори
Мдаа преди 1 година
Сачева, това е активно мероприятие на ДАНС ,и на *** и службите им дойде от небето , разбирай аджамийството на ПП , Р.Василев е друга бира .Нямате два шанса дори един , колкото Баце се прави на хитрец толкова онова отива навътре ...и служби и време работят за резидента , тик так тик так!
3
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що бе, от ПП ни убеждават, че било нормално?