Бориславова: Радев ни принуди да сглобяваме кабинет с най-големия ни опонент

ПП-ДБ: Президентът демонстрира загриженост за запазване на влиянието си в службите
Обновена: 19 авг 2023 17:20 | 19 авг 2023 17:16, Анисия Иванова
424
Бориславова: Радев ни принуди да сглобяваме кабинет с най-големия ни опонент
Снимка: БГНЕС

Лена Бориславова от "Продължаваме промяната" отговори на критиките на президента Румен Радев. По думите ѝ партията е била принудена от президента да сглобява кабинет с ГЕРБ-СДС.

Още по темата

"Ако не съществуваше рискът от поредни безрезултатни избори и Румен Радев да продължи да управлява страната като я отдалечава и излага в Европа, като сключва тайно договори с Боташ за руски газ?, като плаши народа с войни и студени зими, като контролира службите и назначения от него главен секретар на МВР, рискът да сме без бюджет (защото Радев отказа да го внесе през февруари), да не приемем законите по ПВУ (които служебните кабинети не написаха) и да загубим милиони европейско финансиране, може би нямаше да се стигне до тежкото решение да трябва да сглобяваме редовен кабинет с най-големия ни опонент", написа Бориславова в профила си във Facebook.

От пресслужбата на ПП-ДБ заявиха, че за пореден път президентът демонстрира загриженост за запазване на влиянието си в службите, вместо загриженост за реалните проблеми на хората.

"Явно президентът не вижда неспособността на назначения от него главен секретар на МВР да се справи с криминалната хроника от последната година. Не, господин президент, сигурността на гражданите е по-важна от Вашите властови амбиции и запазване на пълен контрол над службите за сигурност", допълват от коалицията.

Критика към Радев отправиха и от ГЕРБ-СДС, като заявиха, че държавността не се пази с постоянно вдигнат юмрук и лицемерие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


424
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
245
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 240 Е да, наистина Путин е виновен! Него го ползват за всяка манджа мерудия американските лакеи... Но в случая ако беше решил Путин можеше да ги попилее тези отреепки. А той не ебав, не ще да се цапа ръцете с мекотели, трае ги, защото си има друга работа. Ето затова е виновен.
244
5
 
10
 
! Отговори
анализатор преди 10 месеца
Отчаянието,обхванало ни от 12 год. герберастко крадене и разтуряне на държавата,ни хвърли в първите,които тръгнаха срещу тях.И отново ни излъгаха.Прегърнаха се с шлаката на обществото-гроб и дръндарска алкохолна крадлива дружинка.И обикновенния човек отново е в отчаяние.Следващия път няма да има прошка.
243
6
 
27
 
! Отговори
Йордан преди 10 месеца
Извинете, но как да повярвам на жена, която не знае кой е бащата на детето й?
242
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 260 Да тази е. И не само на парапета са я ... И това еобразец на новия морал и чистата почтенност, които Кирката и Кокорчо олицетворяват, но тази е чиста като сълза спрямо тях. Е точно тези "светли елфи" се хвърлиха в борбата с престъпността и аморалните дейности, докато някой не светна лампата и не се видя как са главните участници на аморална оргия, докато през това време ни говорят за морал, душевна чистота и свети отговорности.
241
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 257, ще постигнат! Пълно презрение от всеки българин вече са постигнали, но това, което ще постигнат е да ни закопаят дълбоко в дъното, преди да се разбягат с накраденото или с дарения от Посолството за ярък слугинаж - кой за Канада, кой за Европа
240
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тази ли беше дето е обарваха на парапета докато си има приятел? Питам за един приятел
239
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ехеее е тази лъже както диша! Прекрасен образец на тази партия - "Продължаваме измамата" - чист гььон сурратлък! Тази си мисли, че както са ни лъгали всеки ден до сега, ще продължават така и за напред. Ако не се държеше, сякаш е паднала от Марс, трябваше да си спомни, че техен съпартиец отвратен от подлостта, алчността и нахалствто на Парапетов и съдружника му Мравояда ги записа и пусна записа всички да го чуем. Но не, сега тази твърди, че Радев ги е пратил да целунат на Тиквата не ръката а ...
238
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Все някой им виновен на лените и кикитата! Нещастие е, че ни налазиха тези типове! Ще си уредят живота, ще направят много пари и нищо няма да постигнат! Една чиста нула!
237
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Зеленски и Толупа са виновни.Тези бандуряги ще си получат заслуженото.
236
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До вчера Путин бе виновен,от днес Радев им е крив. На калпав водолаз,водораслите му пречат...
235
3
 
25
 
! Отговори
Хахахаха, преди 10 месеца
"Радев ни принуди..." :) :) :)Гуг-Лена пак строши парапета... Кой ти напълни фурната,слънчице мустакато? Кой е бащата,Гуги? Дядо Петко ли направи сглобката чрез Ал.Петроф? Пеефски и Буци минаха ли те с 200? И въобще защо си отваряш устенцата с мляко под нослето...
234
2
 
19
 
! Отговори
Чики Бегиристаин преди 10 месеца
Канадеца дали още я опъ-а тази Ленка.На първо четене миля че да, още си я такова.
233
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сега разбрахте ли защо Слави бутна "седянката" ? щото разбра ,че пп ,дб и геп са заедно . Слави е железен -не направи сглобка с геп и дпс .
232
2
 
20
 
! Отговори
Lina преди 10 месеца
Една жена , ленке трябва поне да знае кой е баща на детето и. В този ред на мисли - ясна си ни. Леко раждане и дано свекървата не бърза с ДНК теста ;)
231
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Мустакатото ,че и дебелокожо -Отврат ! нищо и полвина ,ала по парапета ,по парапета и се изкатери нагоре ,чак акъл раздава ! - Лъжкиня си Мооо ,от най-долните ! Излъгахте хиляди Хора ,които гласуваха за пп.
230
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Лена наглата, Киро и Кокорчо барабар с цялата им шайка ме отвратиха от САЩ, Канада и Харвард. Аз, където не можех да понасям Радев и спирах телевизора като го видя, сега разбирам, че от двете злини Радев е по-малкото зло. Тези мошеници съсипаха България за нула време. Няма по- нагли и самоуверени некадърници от тях. Аматьори до мозъка на костите си. КС върна всички неадекватни закони, които написаха я на парапет, а на задната седалка на джиповете. Оставка! Кое не разбра???
229
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Радев ли ви принуди, или страха, че сте реално със 7% подкрепа по думите на Киро (от записа на Руди Гела) и оставате след нови избори на 5% ? Може би Радев Ви е принудил като се отказа от вас и вече няма ала-бала с президента. Междувременно днес чух Румен Радев отново спомена въпросния запис и каза, че не бива да се допуска да осъществите плана от записа (перифразирам думите на президента).Дори като ви връчи мандата след записа каза да го върнете веднага неизпълнен.
228
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За нещо друго няма ли да обвините Радев?За озоновата дупка?За климатичните промени?За земетресенията по света?Спрете се малко,защото вече ставате смешни...
227
15
 
1
 
! Отговори
... преди 10 месеца
Радефф, освен да риве като дърта *** за помощи, много да не се гърчи, че ще вземе да получи инфаркт.
226
1
 
15
 
! Отговори
вет.д-р Г.Заров преди 10 месеца
Ленката за пореден път доказа , че освен дя я гепят за Г.3.- за друго не става !