Кутев: Денков произлиза от протестна партия

Анализира правителството
18 сеп 2023 08:50, Росен Стойчев
28
Кутев: Денков произлиза от протестна партия
Снимка: БГНЕС

Денков произлиза от протестна партия. Учуди ме изказването му. Това коментира в предаването Нова Нюз Антон Кутев. Политическата криза предстои.

Още по темата
А реформите е трябвало да бъдат направени първите 100 дни, коментира още Кутев.  

„Млади, интелигентни и образовани хора, каквито това правителство се опитва да вкара, имат място в България, но трябва да имат и опит. Едно умение трябва, за да спечелиш избори, друго – за да управляваш. За 100 дни има един куп проблеми, които не бяха нито решени, нито бяха започнати. Ако правиш реформи, трябва да ги започнеш и направиш в основата си в първите 100 дни, защото след това се изчерпва кредитът на доверие”, коментира Кутев.

„Нищо не е подредено. През цялото време заменяме истинските стойности с фалшиви теми, които изкарваме на повърхността. Тези теми изтеглят цялото внимание от важното”, смята Кутев.  

„Служебното правителство беше за около 250 дни на власт, не очаквам това правителство да остане повече от 200 дни. 100 минаха, много малко време му остана на това правителство, за да направи нещо”, продължи Кутев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: мандатАнтон Кутев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
5
 
4
 
! Отговори
Историк преди 11 месеца
Кутев , и ти , и Молеца произлизате от омразната на всички хора комунистическа партия !
20
2
 
6
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 11 месеца
Колко сте жалки " деца на социализма " .
19
2
 
11
 
! Отговори
оставка преди 11 месеца
Денков се изложи като кифладжия и оттук нататък ще тежи това му действие.Никой не е по - голям от хляба.
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Призовавам да се направят рандомизирани проверки на качеството на житото на тези зърнопроизводители. 1-во те лъжат, че добивът им е по 150кг на декар, средно е по 300, разходите им са около 130лв на декар според техни изчисления -печалбата им е около 100лв на декар дори с тези цени. Второ масово се ползват препарати забранени от ЕС, за което казват, че било предимството на Украинците.
17
0
 
6
 
! Отговори
Мдааа преди 11 месеца
Сектор "Зърнопроизводството": - крадат нивите на хората с "Констативни нотариални актове по обстоятелствена проверка"; - унищожават природата, разорават синори и мери, използват огромни количества тор, както и забранени ПРЗ, палят стърнища и д-р.; - не се съобразяват с колегите си около тях и пръскат като засягат насажденията им; - подхранват корупцията на най - високо ниво; - тъпчат природата.
16
5
 
4
 
! Отговори
Хоуи преди 11 месеца
Още пари давайте на зърнарите измамници, дано се задавят с тракторите, дето закупиха с пари от ЕС.
15
0
 
3
 
! Отговори
Истината преди 11 месеца
Втората част от помощта в размер на 63 млн. лв. ще бъде отпусната, тъй като след вдигането на забраната за внос от Украйна ще се гарантират необходимите приходи от данъци. След одобрението на помощта от правителството, Държавен фонд Земеделие следва да осигури помощта да достигне до земеделците.
14
6
 
3
 
! Отговори
Г557дт преди 11 месеца
До 14. Нява значение кой от коя партия произлиза, обидните квалификации са излишни. Излишно е и драматизирането. Правителството е стабилно и ще разреши този проблем! Ще има квоти на определено зърно, а зърнопроизводителите ще получат още милиони обезщетение. Точка!
13
3
 
3
 
! Отговори
Конфликт на интереси преди 11 месеца
Животновъдите се противопоставиха категорично на удължаването на забраната за внос на зърно от Украйна с аргумента, че това оскъпява фуражите, а оттам и храните и повишава инфлацията!!! Зърнарите искат забрана на вноса на зърно, НО животновъдите искат този внос да бъде пуснат, за да могат да изхранват животните си с евтин фураж!!! Така, че вноса на зърно от Украйна ще влезе така или иначе, но контролирано, за да не се пренасити пазара, а зърнарите ще бъсат обезщетени финансово. Циркът е излишен!
12
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
КУКУ КУТЕВ
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
E, той вече е произлязал. Стига толкова протести. Няма нужда друг да произлиза. Сега Денков ще ни оправя.
10
1
 
4
 
! Отговори
Справедливост преди 11 месеца
До 7. Когато протестираха срещу мафиотското управлетие на Боко си беше справедливо, защото държавните пари се изсипваха само в ръцете на кръга около тях и те се обогатяваха престъпно. Когато сега протестират зърнопроизводителите, те мислят само за себе си, облагодетелстват се с евросубсидии и не искат да се съобразяват с интересите на другите, които искат по-ниски цени, нито на тези, които им даваха субсидиите.
9
6
 
4
 
! Отговори
Мнение преди 11 месеца
Тези "куп" проблеми идват още от Борисов, който не можеше да управлява адекватно страната и после от служебните правителства на Радев. Не може за 3 месеца да се решат всичките бъркотии, които съзсадоха тези двамата в държавата!
8
3
 
8
 
! Отговори
Black Sea преди 11 месеца
Правителството нямало опит. Като твоя ли? В торбичките под очичките. Кажи бе Кутев.
7
3
 
8
 
! Отговори
адолф преди 11 месеца
А ти другарю Кутев произлизаш от терористична партия взривявала църкви и избивала невинни хора и деца в продължение на повече от 100 години.
6
8
 
7
 
! Отговори
Кутев: преди 11 месеца
"За три месеца,в които това правителство управлява има куп проблеми".Е ,тези "куп" проблеми ги остави служебното правителство на Радев.
5
2
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 11 месеца
Ала-бала протестна.По-скоро Професионално Пране.
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Оставка на Политическите Превратаджии!!!
3
6
 
9
 
! Отговори
Хора преди 11 месеца
Тоя червен другар да не дава акъл че ги помним много добре.
2
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Това правителство беше направено да, вземат милиардите от Европа за възстановяване и развитие но Европа както е закъсала май няма да ги видят крадците останаха с пръст в уста