Нинова за Борисов: Ходи от град на град и тръби лъжи

Обвинява го за намерението за нов дълг
16 окт 2023 14:08, Росен Стойчев
40
Нинова за Борисов: Ходи от град на град и тръби лъжи
Снимка: БГНЕС

Борисов ходи от град на град и тръби лъжи, казва лидерът на БСП Корнелия Нинова относно намеренията на правителството за теглене на нов дълг и изказванията на лидера на ГЕРБ по темата, съобщи БГНЕС.

„Ще се намери ли в ГЕРБ поне един смел човек, който да каже на този човек да спре

да ви излага? Борисов, че лъже, лъже. Ама чак пък толкова. Ходи от град в град и тръби как научил от медиите, че Асен Василев ще тегли нов дълг и колко лошо било това. Ето какво казва: "От медиите научаваме, че министър Василев иска да тегли нов дълг. Не е ясно и какъв ще бъде размерът на дълга. Очакваме да видим с какво ще задлъжнеем".“, казва Нинова в позиция до медиите.

Още по темата

Прилагайки, разпечатка от гласуването на Закона за Държавния бюджет, лидерът на левицата продължава: „Чудя се на депутатите от ГЕРБ как търпят Борисов всеки ден да ги прави на маймуни. Този нов дълг е приет с гласовете на ГЕРБ . 63 депутати от ГЕРБ са приели нов държавен дълг от 7.5 млрд. лв. - чл. 69 ал. 1 от Закона за държавния бюджет. Видно от разпечатката, ако ГЕРБ бяха гласували "против", нямаше държавата да задлъжнее още и още.

И понеже Борисов попита кой е виновен, отговорът е един – ти си виновен“, заключва Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: обявиКорнелия Нинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
7
 
23
 
! Отговори
баба Пена преди 10 месеца
Г-жа Нинова много я е яд че скоро нема да докопа договорите. Усеща тя че партията вече е на умирачка. Ами има една приказка - като видиш че кораба потъва бягай докато има още спасителни пояси.
9
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Г-жа Лъжа.
8
8
 
21
 
! Отговори
карачанаков преди 10 месеца
,,Борисов ходи от град на град и тръби лъжи, казва лидерът на БСП Корнелия Нинова,, каза най ГОЛЯМАТА ЛЪЖКИНЯ НА ДЪРЖАВАТА ,че дори я бяха прекръстили г-жа ЛЪЖА.
7
8
 
22
 
! Отговори
северозапад преди 10 месеца
Тази и когато спи лъже .
6
6
 
20
 
! Отговори
аааахахахааааа преди 10 месеца
Божееее....тая другарка говори че някой лъжел?!?!?!Абе крушовенска, по-голям лъжец от тебе в България няма!Виж за крадец много сте кандидатите за челните места ама и там малко могат да ти се опънат за първото място.
5
6
 
9
 
! Отговори
3333 преди 10 месеца
Любимка ми е! Да учреди движение на леличките.
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Ами вие с Борисоф от кое котило сте.Нали старата ви майка БКП така правеше .Лъжи и пропаганда.Фанфари и цветя и скъпи правителствени лимузи и и възторжени срещи
3
6
 
19
 
! Отговори
мокри сънища преди 10 месеца
другарката отново е сънувала че Борисов я язди :)
2
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Да благодаря на Серго и на Корнелия.С такива лидери на БСП ,врагове не и трябват.Серго загуби всички избори като лидер на БСП ,Корнелия и тя също.Ако продължава така следващите няколко избора БСП ще е около 4%.
1
8
 
11
 
! Отговори
Лош преди 10 месеца
Маани човека бе,това му е работата!