Ваня Григорова: Нищо не деля с Нинова, очаквам сглобка и в СОС

ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС ще се обединят и на местно ниво, смята тя
25 ное 2023 10:09, Александър Попов
55
Ваня Григорова: Нищо не деля с Нинова, очаквам сглобка и в СОС
Снимка: БГНЕС

"Днес, утре и в понеделник се търси нова сглобка в Столична община, тъй като ПП-ДБ и "Спаси София" изпратиха покани до останалите групи. Утре в 15:30 общинските съветници от "БСП за България" ще се срещнем с представителите на "Продължаваме промяната" - "Демократична България" и "Спаси София", предложението е за обсъждане на приоритети. Въз основа на това ще обсъдим доколко и къде е възможно да си сътрудничим. Нови избори са спекулация, ще има някаква сглобка", заяви пред БНТ Ваня Григорова, общински съветник от БСП в Столична община.

Тя прогнозира, че сглобката на национално ниво между ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС ще се пренесе и на местно ниво, като смята, че това ще бъде логично.

По думите ѝ дали Борис Бонев ще стане председател на Столичния общински съвет е вътрешна договорка. Според нея сделката е станала като Бонев е отстъпил кметското място на Терзиев.

"Ние нямаме общо с тази сделка, не сме поемали никакви ангажименти и не сме част от сглобки. Васил Терзиев трябва да покаже, че има екип", допълни Григорова.

Тя поясни, че от БСП са решили тяхната кандидатура за председател да е на юрист, който до момента е бил в Столичния общински съвет.

Григорова коментира и слуховете, че се цели в стола на Крнелия Нинова в БСП.

"Нищо не деля с Корнелия Нинова, аз работя в Столична община, тя си работи на партийно ниво, няма как да имам никакви отношения с Корнелия Нинова. По-скоро БСП имаше полза от моята кандидатура", смята тя.

Тя подчерта, че на 1 декември има заседание на съда относно обжалването на изборните резултати и тогава ще стане ясно дали ще се отварят чували, за да се броят бюлетини.

"Важно е да се види дали машините са преминали цялата процедура по сертифициране, тъй като не сме убедени, че това се е случило. Ще бъдат проверени протоколите от машинното, гласуване", каза още Ваня Григорова.

Тя допълни, че общинските съветници на БСП ще поискат цялата кореспонденция, входяща и изходяща комуникация, между кмета и СДВР по повод протестите срещу БФС.

"Реакцията от страна на силите на реда с водното оръдие беше пресилена, търсеше се провокация, хората бяха бити без това да се налага", смята тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: Ваня Григорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ееее Ванче, защо не го каза преди месец това?
18
8
 
6
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 9 месеца
Ще помогне ли изкуствения интелект на Ваня Григорова? Не, защото чипът и е прекалено стар.
17
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
КАКВО МОЖЕ ДА ДЕЛИШ С НИНОВА ТИ? ТЯ Е УСПЕШЕН ПОЛИТИК, ТИ СИ ПРОВАЛЕН ПОЛИТИК.
16
11
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 месеца
Ваня Григорова има акъла на седем годишно дете със специално потребности.
15
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Две кебапчета крилати, христоматия четат!
14
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
ПОДКРЕПАТА НА ГЕРБ ЗА ВАНЯ ГРИГОРОВА НЕ И ПОМОГНА. РАЗЦЕПЛЕНИЕ НА БСП НЯМА ДА ИМА, ВАНЯ ГРИГОРОВА Е НИКОЙ, ПОРЕДНАТА НЕУСПЕШНА КАЛИНКА НА ГЕРБ.
13
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тая колко много хора на БСП вкара като общински съветници в София, че просто не е истина. За това може би и допринесе хартиеното гласуване.
12
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Поне стана ясно, че Костадинов и Възраждане не стават за политици. Политиката не е само декларации, но трябва да знаеш кога да направиш компромис. Възраждане се провалиха с Ваня Григорова.
11
2
 
10
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 9 месеца
Или майкооо, Нинова чу ли? Нищо не дели с тебе!!!! Аууууу край , уво от БСП..Вън вън...ей ся ядоса Нинова вече, щом не делиш с нея ха ха ха
10
7
 
6
 
! Отговори
Политиците в БГ преди 9 месеца
Няма как.Като загубят няма как да приемат факта, да работят с победителя за доброто на хората, за свойте гласоподаватели, за децата ни.Не, те ще теглят кокала, ще изнудват победителя, ще му пречат за да се провали и да сме по зле от преди и да е по-лошо и да сме по бедни за да могат после те да дойдат и това да се повтори.За това всичко хубаво НЯМА да се случи на нас, докато не разбираме и не търсим отговорност от победители и опозиция за бъдещето на децата ни. Ние им плащаме заплатите.
9
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
*** се взе много насериозно."Пази боже сляпо да прогледа" е казал народът, а аз ще добавя - пази боже неуко да се цани за политик.Оф, има още книги да четеш, вагони с книги и пак няма да я стигнеш Нинова. IQ е генетично заложено...
8
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Нинова иска да ми вземе ултравиолетовия електорат.
7
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
...от БСП заложили на юрист...отварям да видя кой е той, оказва се Диана Тонова от Видин, с нищо неоткрояваща се и провален юрист заемала само държавни постове. Ако беше толкова кадърна щеше да има кантора като Тодор Батков. Смешници. Вън БСп
6
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Делим баницата от мазни социалисти.
5
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 6 БФС не е политическа партия че да се излиза на протест срещу съюза. Не ти ли стана ясно вече?
4
5
 
7
 
! Отговори
Бай Миле преди 9 месеца
Поредната греда за номинация за предедател на СОС от БСП е Д. Тонов, заемаща по няколко длъжности едновременно, със все едни и същи хора от БСП, като че ли няма кадри тази партия?! Тонова е единия пример, Даков беше съветник и зам директор на държавно предприятие и оше и оше! Ванче, ясно е че във всички договорки учавтвате, вкл. и за крушките по 5000лв бройката......
3
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Водните оръдия бяха две и въобще не пестяха водата. Обливаха протестиращите с леденостудени струи, а полицаите ги налага с палките. Само че Боби и Мафия са си на власт, а Б.Б., разбирай ГЕРБ, и Пеевски ги защитават.
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Престанете с тази сглобка ве, бати шушумигите :)))
1
2
 
11
 
! Отговори
Сифиянец преди 9 месеца
Хващай те да работите защото с павета та които никой не може да нареди ще ви изгони.