Пеевски: Ако Денков започне да работи за хората, ще говорим с него

Пълна подкрепа ДПС дава само на Мария Габриел
1 дек 2023 12:26, Нели Христова
93
Пеевски: Ако Денков започне да работи за хората, ще говорим с него
Снимка: БГНЕС

"Ако премиерът започне да работи за хората, ще говорим с него. Пълна подкрепа даваме за вицепремиера Габриел", каза шефът на ПГ на ДПС Делян Пеевски.

Темата НЗОК приключи, ще бъде искана оставката и на шефа на касата, и на зам.-шефа. Процедурата започва наново, по нов регламент, заяви шефът на ДПС в парламента Делян Пеевски пред журналисти.

Малко по-рано стана ясно и, че (Не)коалицията се договори да подпише "регламент" за управление.

"Разумно е да се направи този регламент между партиите, които подкрепят правителството и конституционното мнозинство, ще участваме в това нещо", каза още Пеевски.

От неговите думи стана още ясно, че ДПС ще се включат в регламента, който касае само конституционните промени и регулаторите, но не и в управлението на изпълнителната власт. Нито на ниво министри, нито на ниво зам.-министри.  

"Ще имаме хора в регулаторите, както видяхте имаме представител в БНБ", каза още той.

На въпрос как ще гласуват относно бюджетите за здравната каса и държавното осигуряване, той лаконичен отговори, че има време до гласуването, "ще го видите".  

Във връзка с отношенията на ДПС с премиерът Николай Денков и недоволството на групата от работата му, Пеевски заяви, че ако започне да работи за хората и прави разумни неща, ще говорят с него. В момента пълна подкрепа дават само за вицепремиера Мария Габриел.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Сега да се видят хитреците от ИТН и Възраждане, които на всяка цена подливат вода на ПП, но не и на ГЕРБ и ДПС. Не за първи път тези продажници гласуват с Шиши и Тиквата. То си им личи и по рейтингите. Едните няма да са в следващото НС, а другите са в свободно падане
57
1
 
1
 
! Отговори
Червени бригади преди 9 месеца
6мм. за пр***сето!
56
0
 
6
 
! Отговори
Ивайло преди 9 месеца
Ясно е, че ДПС изпира този ***. Но защо и журналистите помагат в това, вместо да го подминават с презрение и да не му поднасят микрофоните пред зурлата.
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Г-н Пеевски, със Стария Милиционер съюз не се прави. Той е милиционер от Симеоновската школа - на тях им дай интриги, сглобки, разглобки, комбини,блъфове, с един съюз правиш срещу трети, а с третия работиш срещу първия и т.н. Питай Цветанов, Цецка Цачева, Хр.Иванов, Атака, НФСБ, ВМРО, Цвета Караянчева, гл.прокурор Гешев - хора и партии,които са се парили с него и ГЕРБ. И сега премиерът Денчев си скубе косата с него. Таралеж за възглавница и Дърт Милиционер за съюзниик.Далече от такъв!
54
0
 
5
 
! Отговори
Журналист преди 9 месеца
Изобщо не ме интересува дали някакъв си Пеевски и някои други дебели като него, щели да говорят с Денков. Може и с Дянков да говорят, ако искат. Дори и бюджет могат да приемат. Дори и с убития им Догам да си говорят, който отдавна е покойник. Може и с другия политически труп Борисов да говорят. Но да им даватразговорите по телевициите.
53
0
 
7
 
! Отговори
РАБОТИМ ЗА ХОРАТА преди 9 месеца
ПОЛИТИЧЕСКАТА ПАСМИНА,ПАСМИНА,ПАСМИНА И ТАРТОРЪТ И - ШОПАРА, ДА ВЪРНАТ 120 МИЛИАРДА ОТКРАДНАТИ ОТ ТЯХ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!!!...
52
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ей, а Дебелянчо ходи ли да се обреже?
51
0
 
3
 
! Отговори
Избирател Обикновен преди 9 месеца
Съгласен. Кои хора визирате тук?
50
0
 
6
 
! Отговори
Българин преди 9 месеца
Гласувалите за ДПС търци, както и председателят на парламентарната група на ДПС, се подкрепят с българомохамеданките. Честито на следващата министър председателка на България. Така е в политиката. Избори след избори, и най-накрая си имаме редовно правителство. За смях станаха тези от НС, известно като парламент. Хората им се смеят, а те си мислят, че са колкото дебели, толкова и важни.
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
"Ако премиерът започне да работи за хората, ще говорим с него." еееееееееее не :D
48
0
 
10
 
! Отговори
Коцето преди 9 месеца
*** голям работар бил Пеевски... наваксва предишните 3-4 парламентса дето идваше само за клетвата!
47
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Забравил да е поясни кои "хора". Явно не е имал в предвид народа и/или избирателите, иначе щеше да каже.
46
3
 
1
 
! Отговори
Европеец горд преди 9 месеца
Всяка дума на г-н Делян Пеевски е нож в сърцето на Путин.
45
7
 
1
 
! Отговори
Христина преди 9 месеца
Само начело с опитни държавници като г-н Делян Пеевски България ще намери верния път към евроатлантическия просперитет.
44
0
 
13
 
! Отговори
gg преди 9 месеца
"За хората!" Ще умра от смях. Бг политиците ПРЕЗИРАТ хората.
43
3
 
2
 
! Отговори
Махмурлиев преди 9 месеца
Расиюшка пак пабедюла. Два влака в Бурятия на БАМ казаха БУМ. Ура друзя!
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Пеевски започна да се държи нагло и нахално точно както беше преди години, когато го предложиха за шеф на ДАНС, което пък предизвика наистина спонтано недоволство и възникнаха протестите "КОЙ ?". Тези протести се провеждаха след работно време и бяха много масови. След това Пеевски се покри и дълго време не се обаждаше. Забравил е как позорно го изритаха от политиката.
41
0
 
7
 
! Отговори
Ха-ха преди 9 месеца
До Анонимен Пеевски е Никой с близо милиард, натрупан от службата му при Доган! Това, което говори Е поръчано пт Доган и сондира реакциите. Ако минава, следваща стъпка. Иначе електоратът на ДПС въобще не се интересува от Магнитски, демокрация, правова държава и други абстрактни за него неща, а от това което ще получи в резултат на управлението на ДПС. А крайната цел на ДПС е 100% власт,тоест собствена държава. В управлението на която ще има и етнически българи.
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Няма как да стане бате, искат да ни поробят а Лукойл, моб. оператори, банките и модерната търговия които са със свръхпечалба на фона на преди 2 години със свръхпечалба данъци не плащат, а за нас голямата секира на Асен!
39
2
 
11
 
! Отговори
Извинети... преди 9 месеца
Този не беше ли санкциониран в Магнитский, заради кражби и далавери в космически мащаби?