Атанасов убеден: Обществото не желае избори, даваме оферта

Меморандумът на ПП-ДБ при покана за преговори
117
Атанасов убеден: Обществото не желае избори, даваме оферта
Снимка: БГНЕС

Според Атанас Атанасов от ПП-ДБ обществото към днешна дата не желае избори и партиите в управлението трябвало да се съобразят с това. Все пак той призна, че от коалицията са готови да отиват на избори.

Атанасов обясни, че меморандумът от ПП-ДБ е предложение за преговори.

„Един вид политическа оферта. Този меморандум на практика представлява покана за преговори към нашите фактически коалиционни партньори“, каза той.

Още по темата

Според него не става дума за постове, а целта е да се седне на масата на преговори без червени линии. Атанасов смята, че управляващите трябва да започнат разговори за това как ще се упражнява властта след ротацията на премиерите.

Относно спорния въпрос кой да е външен министър след ротацията – Николай Денков или Мария Габриел да съвместява постовете на премиер и министър, Атанасов коментира, че всичко може да бъде договаряно.

Според него има няколко варианта на конфигурации в правителството, чрез които и Мария Габриел, и Николай Денков могат да имат комуникация с партньорите в международен план.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен, к.58 Не е вярно, че народът не иска избори! Тези тримата канадски хитреци толкова се оляха и ни паднаха в очите, че само нови избори ги оправят! Да си ходят там, откъдето дойдоха! Много нагли и много лъжливи екземпляри! PS Да си вземат и Тодева, и аматьора кмет!
57
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
мазния Йода изглежда не знае какво мисли обещството за него
56
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Атанасов не иска избори! Все едно да го питат иска ли да си плати по пазарна цена апартамента купен от АДИС? Ами не иска естествено! Хората забогатели ненормално от политика трябва да се разобличават, а не да ни казват какво искаме щото е нагло!!
55
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Такива като тоя,мравояда и простото ако се разкарат,да искаме избори!
54
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Точно хората (обществото според генералчето) искат избори и ако ББ, който винаги и навсякъде еднолично представлява ГЕРБ и този път подвие опашка, да знае, че следващият път ако пак ревне, че Про100 Киро и Христо-Атанасов пак са го излъгали, да си търси хора, които да гласуват лично за него.Аман от наивен и довечив старец!
53
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Вие не искате избори , гъби. Защото след избори и мицел няма да остане от вас.
52
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Партиите искат предсрочни избори, но народа не иска! Затова трябва да се съобразят с волята на избирателите и да намерят решение без да се стига до предсрочни избори.
51
0
 
25
 
! Отговори
gogo преди 6 месеца
кой ви каза, че обществото не желае избори ?!пак ли питахте 900 -те души на галъп/алфа/маркет(и там всички други псевдо статистически агенцийки ;)
50
0
 
28
 
! Отговори
стига бе преди 6 месеца
Танасеее, кое общество? Онова вашето, което вече сте наредили на хранилка ли? Българите не искат тази безпринципна антибългарска сглобка да ни управлява по заповеди от Посолството.
49
1
 
20
 
! Отговори
bfbf преди 6 месеца
е тоя г ном е върха на наглостта. е тоя каквото и да се каже е малко. ВИЕ нямате желание и не желаете избори защото сте КРАЙ
48
4
 
15
 
! Отговори
Гласонеподавател преди 6 месеца
Пак ли избори!? Не ви ли омръзна в България да се разхождате до изборните секции, за да разберете накрая, че пак сте от страната на булката. :)
47
4
 
22
 
! Отговори
Жададык преди 6 месеца
Обществото желае по-скоро да висите по улични стълбове....
46
4
 
12
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 6 месеца
Цитирам нещо,което ми допадна! Благодаря 46,за това,което мислите за тоя турчин грозен."Гном - ама от ДС. От ДС - ама гном. Вк усен, ама Гн усен..."
45
7
 
18
 
! Отговори
Майора преди 6 месеца
Вярно е че на народа му омръзнаха избори , но да поставяш условия при положение че нямаше да управлявате ако Борисов не беше се съгласил , нямате право! Толкова пъри ви казаха че Денков не става за външен министър , но вие си знаете своето! И напълно разбирам Борисов ако не се разбере с вас , да има нови избори!
44
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
народа иска избори, за да изчисти авгиевите обори
43
7
 
6
 
! Отговори
Пепа Миланова преди 6 месеца
Отсега е ясен резултатът от изборите. Герб - 1ви, ДПС - 2ри........по-нататък няма зн. Коалиция с ДПС не само възможна, но и желана и очаквана! Премиер- баш демократ, атлантик, честен, некорумпиран, милеещ за Родината, изпран, избелен, парфюмиран и ......... Г-н Пеевски. Ха да ни е честито! Пък нека умните, можещите и младите да стоят в Бг!
42
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Убеден, защото ще му изстине председателското място в НС, което са му обещали. Но обещаното не е като даването. Така, че даже и да се стигне до ротация, пак може да не стане председател на НС. Какво им става на тези хора, като се докаснат до властта е въпрос за 1 млн. долара.
41
5
 
17
 
! Отговори
Щерю преди 6 месеца
Гном - ама от ДС. От ДС - ама гном. Вк усен, ама Гн усен...
40
6
 
13
 
! Отговори
Бай Дрън преди 6 месеца
Дерзайте другарЮ Атанасов, че Путин идва.
39
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
При нови избори картинката ще е друга !