Кирил Петков е слаб играч, Борисов иска да обере всичко на масата

Психологът Росен Йорданов с анализ на политическите играчи
125
Кирил Петков е слаб играч, Борисов иска да обере всичко на масата
Снимка: БГНЕС

Съдебната ни система е много пропусклива към хора като Пепи Еврото и Божанов. Премахването на главния прокурор и смяната на квотите няма да реши въпроса. Съдебната система е опасана от нелегални НПО структури, в които са замесени не само прокурорите, адвокати, съдии, а и всякакви магистрати. Договорките не са само в Прокуратурата. Има системи, които са адвокат-съдия, заяви пред Nova News психологът Росен Йорданов.

Психологът направи и анализ на политическия жаргон на политиците у нас.

Според него Бойко Борисов се опитва да прикрие неудобството и раздразнението от това, че стратегията която се опитва да играе не се споделя от неговите хора.  

"Този път той иска да вземе повече. Иска да обере всичко, което е на масата”, поясни Йорданов.

Кирил Петков определи като слаб играч, който демонстрира самоувереност и разчита някой да му подсказва какви карти имат неговите противници.

„Стратегията на Христо Иванов пък бавно се проваля. Някак или не е устоял на блъфовете на другите или е пасувал в последния момент”, поясни Йорданов.

„При Делян Пеевски имаме своеобразна еуфория, че досега е играл в ъндърграунда и изведнъж е поканен на мястото на голям играч. Играе смело и смята, че познава добре играта”, твърди психологът.

Според него Асен Василев не е толкова активен на масата, защото се опитва да прикрие факта, че няма достатъчно средства, с които да наддава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Срам ги е да кажат, че Киро е слаб политик или да си кажат истината, че всъщност Киро не е политик, а шарлатанин, който се е самозабравил. Даже има перде на очите. Срама няма женен мъж баща на три деца да се въргаля с кариеристката. Колко ли записи има Бойко с интимни кадри? Носят се слухове, че и с любовни афери на Асенчо имал записи.
44
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Абе, какво е това неуважение към избирателите? Хората когато отиват да гласуват за играчи ли гласуват? Я, малко по - уважително!
43
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ho npegи вcичko e |\/| |/| |-| |) |/| /\...
42
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кирето е слаб, ама Ленчето е силна, споко..
41
7
 
3
 
! Отговори
съвет? преди 6 месеца
Пийнах бира, хапнах люто с мазно, сега пъpдя сърдито и взривоопасно.
40
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Дислектикът Киро е не само слаб играч, а има проблеми с менталното здраве. (ИИ на Гугъл е точно като Киро-променя ми текста)
39
3
 
9
 
! Отговори
Public enemies преди 6 месеца
Не забравяйте че Боко е дълги години в управлението,.натегна на хората и се чудят как да го сменят да не го гледат че ги дразни. И въпреки това пак ги би на избори тези, явно е че тези не стават за нищо, завършили Харвард а дори не знаят английски.
38
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кирил Петков е работил за Русия още през 80-те години. Учил е в руското училище, където го записва баща му агента бай Петко.По-късно бай Петко като се връща от Канада (няма смисъл да коментирам как е избягал от България бащата на Кирчо по време на комунизма, когато само агенти излизаха зад граница) купува Хасиенда на ореха на морето, където прави планове да е удобно за акостиране на руските кораби.Баща му управлява всичко.Диалектикът Киро е не само слаб играч, а има проблеми с менталното здраве.
37
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бойко Борисов е слаб играч и загуби играта.
36
6
 
7
 
! Отговори
Ала бала преди 6 месеца
Кръчмарски приказки
35
8
 
5
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 6 месеца
Борисов иска да обере всичко, но Демокрацията и Промяната не му позволяват да обира.
34
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
МОЖЕ ДА Е СЛАБ ИГРАЧ НО ПОБЕДИ БОЙКО БОРИСОВ НЯКОЛКО ПЪТИ И ПРОДЪЛЖАВА
33
6
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
Борба между конструктивното и деструктивното. Добре, че деструктивното е 2-3 г.след прощъпулник и с жълто около устата,та за България все още има надежда.
32
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ПИСОЛОГЪТ РОСЕН ЙОРДАНОВ ПОРЕДНИЯ НАПРАЗНО ХВАЛИ ПРАЗНАТА ТИКВА НА БКП
31
4
 
8
 
! Отговори
Кирчо ДжонТриВолта: преди 6 месеца
"Още от летището се чу от пилота: "Никой да не слиза!". След малко две черни "Волги" спряха и тогава казаха Бърт и Петков да слязат. Излязохме от летището и там имаше още седем такива автомобила. Чувствах се като участник в кино филм от 80-те години".
30
3
 
10
 
! Отговори
Lina преди 6 месеца
Защо ли Кики и СИЕ са в това положение мат от дебели4ките? Все се чудя от пиците ли е или от психичното състояние на Кико? ( и защо никога не помни какво е казал предния ден, след това маже? ) Как се казва това заболяване ще кажат специалистите
29
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Слабите играчи се хвалят точно като слабите рибари, които все лъжат колко голяма риба са уловили. Помните ли Киро когато направи интервю за предаването "НЕносталгично" за проект в Русия за над 100 млн? Посрещнали го като в гангстерски филм. Покана за това му прави неговият "гуру", Тери Бърт. "Той ми се обади и ми каза: "Кирил, отново дойде времето да работиш за мен". "Причината да го направи беше, че искат да инвестират над 100 милиона във фабрики в Русия", се похвали Кирчо.Киро е двоен агент.
28
3
 
12
 
! Отговори
Public enemies преди 6 месеца
Боко направи магистрали по които сега книжния плъх се размотава.
27
8
 
1
 
! Отговори
леко дибел преди 6 месеца
Пъpдя главоловмно на пpaсе. какво да консумирам?
26
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ГЕРБ реално върнаха Кирчо и Кокорчо във властта, не мога да кажа кой на кого е проект, но на евроизборите вадя червения картон на всички "десни" партии!