Кирил Петков: Без нас Борисов не може да стане премиер

На това се надявал лидерът на ГЕРБ преди изборите
Обновена: 15 юни 2024 15:13 | 15 юни 2024 10:27, Елка Василева
427
Кирил Петков: Без нас Борисов не може да стане премиер
Снимка: архив, БГНЕС

Без нас Бойко Борисов няма да е премиер, написа лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков във фейсбук.

Още по темата
„Имам една добра новина за избирателите на ППДБ: Без нашето участие в консултациите Борисов не може да стане премиер, както се надяваше преди изборите. Няма да е премиер“, казва Петков.
 
„Всеки ваш глас за ППДБ беше глас срещу "Борисов-премиер". Това е ваша победа!“, обръща се партийният лидер към избирателите.

„Откакто се появи "Продължаваме промяната" - млада партия, само на три години, Борисов така и не успя да влезе в любимата си роля, колкото и да му се искаше. Така че има смисъл! Продължаваме напред!“, заключава Петков.

Преди два дни лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде заявка за кабинет с първия мандат, доминиран от ГЕРБ във важните министерства - на външните работи и на отбраната. Той заяви, че правителство ще има, ако премиерът е от ГЕРБ и подчерта, че самият той няма да се кандидатира за министър-председател, за да се успокоят възможностите за преговори.

От своя страна Кирил Петков каза, че независимо какво правителство предложи Борисов, ще бъдат ясна опозиция. Според Петков ПП ще бъдат ясна и конструктивна опозиция, като ще подкрепят всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


427
Още от Политика
Свиленски: Нинова подаде оставката на цялото Изпълнително бюро на БСП
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
310
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Под "конструктивна опозиция" Киро просто и компания, разбира улицата, протестите, на които реве като магаре с микрофон в ръка. Той в парламента рева, та камо ли на площада пред НС, понеже само това си може. То и кой ще излезе вече, хората видяха, че протестът им бе яхнат от ПП, лъжци от класа.
309
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Май всичко на инат. Никакава градивност. Само реваншизъм. Деца на предатели, продали ни на Интернационала. Сега тези, с този продажен ген ни продават на "евроатлантизма". На другите избори и тези избиратели няма да ги имате. Ще останат само на ДайБългария сектантите, синове и дъщери на ортодоксални комунисти. Били"десни". Моля?
308
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Киро просто е жалък имитатор на Борисов.
307
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До Анонимен 300Корупцията започнала от ББ? А бегай легай! Имаше далеч преди него "Мистър 10%"! Метрото при Софиянски бе зациклило. От 3 самосвала с бетон, два не стигаха до метрото. Дойде ББ и го изгради. Костов и Станишев направиха няколко мижави лота на Струма, Тракия и Хемус. После станаха на вълни и ги приписаха на ББ. Завърши Тракия, Люлин. Свърза София с Хемус. Костинброд, Петрохан Монтана. Стигна до Мърчево. Щеше са свърже Ихтиман с Дупница и да завърши Хемус. Май по-добре корупция! А?
306
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
207 ПП,ДБ са само на думи евроатлантици. Те са кариеристи, посредствени брокери, деца на комунисти, за които парите не миришат. Нексо, които ги спонсорираха перяха руски пари. При ПП,ДБ Газпром забогатя с няколко милиарда, а българите купуваха скъп руски газ чрез посредници. Арестуваха лидера на най-голямата опозиция, искаха "наше МВР", покриха трафика, ръгаха в декларация за гражданство, фалшифицираха подписи...това не е нито демокрация, нито евроатлантизъм.
305
3
 
11
 
! Отговори
ПРЕОБЛЕКЪЛ СЕ ИЛИЯ преди 2 седмици
ОТ ПРОРОК - ПАК В ТИЯ
304
3
 
19
 
! Отговори
Дид преди 2 седмици
Как си дадох гласа за този преди година, направо не знам къде съм бил?!?Толкова елементарен и ехиден!
303
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А киро и за пожарникар не става ,крадци мушеници ,Борисов 12 г.е премиер ,а ти изкара едва 7 месаца изкара ,и направи нафтата 5 лв а олиото 8 лв много къса памет )))
302
22
 
8
 
! Отговори
ПРОРОК ИЛИЯ преди 2 седмици
БОЙКО БОРИСОВ Е САМО ЕДИН ПОЖАРНИКАР БЕЗ МААРКУЧ,А ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА МИТОВЕ И ЛЕГЕНДИ ЗА ИЗМАМА НА ПРОСТОЛЮДИЕТО!!!...
301
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
БОЙКО БОРИСОВ Е БИЛ УСПЕШЕН КМЕТ! УСПЕШЕН ПРЕМИЕР! В БЪЛГАРИЯ ИДВАХА ПОЛИТИЦИ ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА! ПОСРЕДНИЧЕШЕ МЕЖДУ ЕРДОГАН И МЕРКЕЛ! ЗА 6 МЕСЕЦА БЪЛГАРИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАШЕ ЕВРОПА И ПОПОГНА МАКЕДОНИЯ ДА ВЛЕЗЕ В НАТО!ТИ КАКВО НАПРАВИ?АКО ИМА НЯКОЙ ЖЕЛАНИЕ МОЖЕ ДА НАПИШЕ 5 СТРАНИЦИ С ГАФОВЕ!НЕКАДЪРНИК НАЗНАЧЕН ОТ ДРУГ НЕКАДЪРНИК!
300
5
 
11
 
! Отговори
ПРОРОК ИЛИЯ преди 2 седмици
И КИРЧО ОТ ХАРВАРДА,НЕ ПРОПУСКАЙ СЛЕД ПОКЛОНЕНИЕТО ДА ПОСЕТИШ АПТЕКАТА В КУИЗИ ДЕЛА ВЕРНА И ДА СИ КУПИШ МАГИЧЕСКА ЦИКЛЯНКА С НАЛОЖЕНА ГРАПА ЗА БЛЕСТЯЩИ ПРОЗРЕНИЯ И СУВЕНИРЕН АМУЛЕТ ЗА КЪСМЕТ!!! НЕ СТОРИШ ЛИ ГО ЗА ВЛАСТ ЗАБРАВИ...
299
7
 
23
 
! Отговори
ЛУМПЕНИЗАЦИЯ НА ПП.. преди 2 седмици
КАТО НЕ МОГАТ ДА СЪТВОРЯТ НЕЩО СВЯСТНО-ЗА ТЯХ Е НАСЛАДА, ДА ПРЕЧАТ НА ХОРАТА, КОИТО МОГАТ....... ПЪЛНИ ЛЛУМПЕНИ, ХОДИЛИ НА ЕКСКУРЗИЯ ДО ХАРВАРД....... ЛИКА ПРИЛИКА С ЛЛУМПЕНИТЕ ОТ РУСКОТО ВЪЗРАЖДАНЕ И СЕКТАТА ВЕЛИЧИЕ....
298
3
 
26
 
! Отговори
дедо ви преди 2 седмици
кико пропада но още се опитва да ни налага присъствието си с много празни думи :) тоя още си верва че е фактор в българската политика , ами смешно е
297
3
 
18
 
! Отговори
ПРОРОК ИЛИЯ преди 2 седмици
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО Е КИРЧО ХАРВАРДСКИЯ КРАДЕЦ, ДА ПРЕДПРИЕМЕ ПОКЛОНЕНИЕ ДО Santa Maria degli Angeli В ОКОЛНОСТИТЕ НА Куизи дела Верна И ДА ЗАПАЛИ СВЕЩИЧКА НА ЛАВЕРНА - ЕЗИЧЕСКАТА БОГИНЯ НА КРАДЦИТЕ ЗА КЪСМЕТ, ЩОТО НА СЛЕДВАЩИЯ ТУР ЩЕ ГО ИЗТЪРВЕ ОКОНЧАТЕЛНО!!...
296
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ти какъв си сега Киро, а чувам баджанака ти Баджо Миро няма да е депутат, браво на будните ми съграждани които са го изритали от парламента!
295
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ивелин Михайлов, е собственник на "Together Bulgaria" чрез която Разпространява Сциентожка Литература (Л.Р.Хъбард). А в студиото на Together Bulgaria чест гост най Известния Сциентолог Марк де Турк. Има го в Ютюб, задайте в търсачката, сциентология или дианетика и together bulgaria и вижте. Задайте Хъбард и together bulgaria, и вижте
294
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
То Киро се вижда че не е добре но питам аз тези дето гласуват за Киро какви са
293
7
 
18
 
! Отговори
Гошо преди 2 седмици
Кирчо, кажи как Лена стана майка без Миро.
292
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Отивай на кайтсърф. Мозакът ти не по-голям от напушен неч.стоплътник.Отивай да хващаш вятъра и да ни отървеш.П.с. остави Линда.Жената не знам как те търпи.*** си при Лена хиена и се мадър..йте на воля.Аре на Лефкадаааа..... Да дърпаме кристалиииии
291
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тиквата създаде невъобразима атмосфера на корупция, във вече прогнилата от комунистическо управление държава, през която се просмука Дебелян