Кирил Петков: Без нас Борисов не може да стане премиер

На това се надявал лидерът на ГЕРБ преди изборите
Обновена: 15 юни 2024 15:13 | 15 юни 2024 10:27, Елка Василева
427
Кирил Петков: Без нас Борисов не може да стане премиер
Снимка: архив, БГНЕС

Без нас Бойко Борисов няма да е премиер, написа лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков във фейсбук.

Още по темата
„Имам една добра новина за избирателите на ППДБ: Без нашето участие в консултациите Борисов не може да стане премиер, както се надяваше преди изборите. Няма да е премиер“, казва Петков.
 
„Всеки ваш глас за ППДБ беше глас срещу "Борисов-премиер". Това е ваша победа!“, обръща се партийният лидер към избирателите.

„Откакто се появи "Продължаваме промяната" - млада партия, само на три години, Борисов така и не успя да влезе в любимата си роля, колкото и да му се искаше. Така че има смисъл! Продължаваме напред!“, заключава Петков.

Преди два дни лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде заявка за кабинет с първия мандат, доминиран от ГЕРБ във важните министерства - на външните работи и на отбраната. Той заяви, че правителство ще има, ако премиерът е от ГЕРБ и подчерта, че самият той няма да се кандидатира за министър-председател, за да се успокоят възможностите за преговори.

От своя страна Кирил Петков каза, че независимо какво правителство предложи Борисов, ще бъдат ясна опозиция. Според Петков ПП ще бъдат ясна и конструктивна опозиция, като ще подкрепят всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


427
Още от Политика
Свиленски: Нинова подаде оставката на цялото Изпълнително бюро на БСП
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
330
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
E то Пеевску ще е премиер, Бойко - президент. Кирчо пак не е в час.
329
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ЗАЩО КРАСИВЕЛКАТА ПО "МЪРМОРИ СЕГА" НА БНТ Е КАТО НАВИТА МАШИНКА НА ПАТКОРЕЧИЕТО??!!!...
328
6
 
5
 
! Отговори
НЕ ОБЕДИНЕНИЕ преди 2 седмици
СЪС СТАРИТЕ КОРУМПИРАНИ И ИЗХАБЕНИ ВЛЪХВИ, А НОВА ПОСОКА Е НУЖНА
327
2
 
18
 
! Отговори
избирател преди 2 седмици
Оставка нагл1ецоизчезвай доде народа не му писне от тебколкото повече стоиш бг толкова повече щети нанасяши заради простото убиха човек
326
3
 
29
 
! Отговори
Спирализация преди 2 седмици
Киро постоянно плащи по медиите ,че няма да допуснат да се върнат старите времена? А през 2019г в сравнение със сега си беше идеално. Те тия времена от както е на сцената Киро сега са най-гадните през последните 20 години бре.
325
2
 
14
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 седмици
На следващия ден Петков се прибира бесен и на пожар от гръцкия остров, а Борисов го посреща с въпрос защо и като каква е пратил на лидерска среща Лена Бориславова, която до ден днешен няма официална позиция в партията. Петков побеснява и троши с трясък стъклена бутилка върху покривното стъкло на маса пред лидера на ГЕРБ, а докато останалите лидери гледат ошашавени, Асен Василев обявява, че трябва спешно да се срещне с украинската посланичка Олеся Илашчук и се изнася от стаята.
324
2
 
9
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 седмици
Ето фактите. След 25 юни 2023 трябва да текат лидерските разговори между ПП-ДБ и ГЕРБ по сключването на споразумение, което да изглади противоречията между подкрепящите правителството партии. Петков обаче никакъв го няма, а жена му Линда споделя снимки от семейна почивка на съпредседателя на ПП на гръцкия остров Лефкада. Знае се, че Лефкада е едно от местата за каране на любимия на Петков кайт-сърф. В София от името на Петков се появява бременната Лена Бориславова, разговор обаче не започва.
323
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Направиха ли психиатричен тест на Киро или вече няма нужда?
322
0
 
11
 
! Отговори
Ай чистито преди 2 седмици
Новите лични документи идват вече с дигитална личност, вече и в нета сте личности и като всяка личност ще дължите данъци и в нета. Електронно ще ви грабят с две думи. Благодарение на Промяната.
321
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
ОЛЯ ФРЕНСКИ !!!
320
0
 
15
 
! Отговори
Лика прилика преди 2 седмици
Между Кирил Петков и Ивелин Михайлов няма разлика и двамата са крайни самовлюбени нарциси. Просто обслужващите ги мазохисти са с различни "каузи" едните умни и красиви другите неуки и горделиви, едните ядат буболечки за да спрат климатичните промени другите се борят да не им сложат чип и да им прочетат великите мисли в главата... И давата се големи стартапъри и млади меринджей...
319
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
КУ-КУУУ КУ-КУУ
318
0
 
19
 
! Отговори
Г-н евродепутата преди 2 седмици
Хазарта отива на 5 годишно турне в Брюксел с пълно покриване на разходите, само приходи баце, защото в "парламента да държиш микрофони е бизнес".
317
1
 
20
 
! Отговори
Цанев преди 2 седмици
Ай, сифон ,бе хвалипръцко ! Не само Борисов ,а и много други могат без теб и твоята БЕЗ ТЕГЛОВНА партийка !!! Долна работа !!!
316
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Кирчо с Борисов ляга, с Борисов става. Обсебен е. Добре, че е Борисов, за да могат на негов гръб да си правят пиар. Толкова неадекватни не е имало в българския парламент никога. Само едно си знае Кирчо и едно си бае. Борисов, та Борисов. Загубиха 200 000 избиратели или не успяха този път да се докопат до кодовете за машините? Нали преди 1 г. Киро каза на Корнелия, че има кодовете за машините? В онзи запис сами си казаха, че без ала-бала с президента са имали 7% заедно с ДеБе. Мошеници!
315
13
 
1
 
! Отговори
Сега преди 2 седмици
Тази истина е знаем,та те затова ги яд и избирателите и самите лидери на герб.Кирето винаги е бил прав но има едно Но , а то е че не е поддръжник на идеологията на русия която много от вази я харесват
314
4
 
6
 
! Отговори
НОВИНИ от ФРОНТА преди 2 седмици
ПРОДЪЛЖАВА НАСТЪПЛЕНИЕТО НА РУСКИТЕ СИЛИ ОТ НЕТАЙЛОВЕ КЪМ КАРЛИВКА
313
2
 
2
 
! Отговори
ПРОРОК ИЛИЯ преди 2 седмици
ЕДИН Е НА СВЕТА ИЛИЯ ПРОРОКА,А ДРУГ Е НИЩИЯТ ИЛИЯ ОТ ТБП-ДОЛИНАТА ДЪЛБОКА...
312
3
 
6
 
! Отговори
НОВИНИ от ФРОНТА преди 2 седмици
ТЕЛАТА НА 254 УКРАИНСКИ ВОЙНИЦИ БЯХА ВЪРНАТИ НА УКРАЙНА В РАЙОНА НА ЗАПОРОЖИЕ
311
1
 
10
 
! Отговори
Йокин преди 2 седмици
Туй с микрофона,СЕМЕЙНА ЧЕРТА.Тейко му същия уред използва.