ПП отказа да се срещне с ГЕРБ: Вашият подход няма как да доведе до управление

Днес трябва да започнат преговорите за съставяне на правителство
17 юни 2024 12:33, Нели Христова
342
ПП отказа да се срещне с ГЕРБ: Вашият подход няма как да доведе до управление
Снимка: БГНЕС

ПП-ДБ няма да участва в преговорите за съставяне на правителство с мандата на ГЕРБ-СДС. Това става ясно от официално писмо, с което от ПП-ДБ отговарят на поканата на ГЕРБ-СДС за разговори този следобед.

"Уважаемо ръководство на ГЕРБ,

Благодарим за отправената покана от днес за днес.

ПГ на ПП-ДБ няма да участва в преговорите за съставяне на правителство, съобразявайки се с волята на избирателите и ще бъде силна проевропейска опозиция, която ще се бори с всеки опит за корупция и отклоняване от европейския път на България.

В 50-тото Народно събрание ПП-ДБ ще има конструктивно поведение и ще подкрепя националните приоритети и стратегическите цели на България, които са заложени в нашата програма.

Смятаме, че вашият подход няма как да доведе до управление, което да работи в интерес на страната", гласи отговорът на ПП-ДБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от Политика
Ще успее ли ГЕРБ да състави правителство и колко време ще оцелее?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
5
 
9
 
! Отговори
... преди 3 седмици
Много късно Кире, хайде към терминал 1 и към Канада.
158
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Гробарите много искат ПП да изчезнат,за да си делкат спокойно баницата с шиши.Дори се правят на оракули какво щяло да стане на следващите избори.Явно,много са отчаяни.
157
5
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 седмици
Знаем, че харвардски студенти участват в дебати.Такъв се е състоял между тях и затворници с най-тежки присъди от най-охранявания затвор. Дебатът е бил на тема:трябва ли деца на нелегално пребиваващи емигранти да учат в държавни училища.Дебатът е спечелен от затворниците. Както казва Кеворкян във в."Труд" Харвард е люпилня за измамници,а също е имало скандали с купени дипломи за по 40.000 долара.Така,че не ми ги хвалете тези излезли от тази мътилка. Даже и Бойко е по-качествен от тях и го доказа.
156
0
 
4
 
! Отговори
ha ha ha преди 3 седмици
Депутатът от Величие Етиен Леви пее в пропаганден бандероски клип , кръстосват българското и украинското знамена, има го в ютюб.
155
4
 
3
 
! Отговори
Бахамата преди 3 седмици
До до Бахамата за какво да са ми проблем тук ве сдуханяк, няма шеф дето да ми гледа кво съм писал да не съм платен *** под контрола на ПР на ПП като тебе.
154
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Усмивчицата му се е изпарила и физиономията му е придобила изкривена форма на тоя. Тъй става, като се мислиш за по-ербап от другите.
153
8
 
7
 
! Отговори
Гошо преди 3 седмици
Да си вярваш е добре но чак толкова че да надминава интелекта ти е неразумно. Не че не го доказахте, продължавайте да губите, но не се надявайте на нов мандат, никой не ви вярва, освен Сорос който ви помпа с пари.
152
2
 
8
 
! Отговори
157 преди 3 седмици
Е нали Главчо пътува,какъв ти е проблема?
151
4
 
3
 
! Отговори
@135 Мунчо преди 3 седмици
Те ако бяха възпитаници на Харвард щяха да присъстват в Алманаха на Бръшляновата лига. Ако бръкнеш в Фейса 70% са учили в Харвард и Оксфорд. Нещо си объркал понятията.
150
0
 
3
 
! Отговори
до 150 преди 3 седмици
"""""Стига сте се карали всички сме българи"""""" ---------- Колега, ами Предателите на Националните Интереси на Държавата ни също могат да са българи и кво прайм тогавъ??????????
149
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Пускам една сълза за тоя отказ. Сега как Ники ще пътува?:))))))))))))))))
148
11
 
9
 
! Отговори
Вьзмутен преди 3 седмици
По добре тия грантаджии отколкотоБацето да се завьрне и да замрази отново пенсии , заплати докато измрем за да пьлни чекмеджето с пеевски и доган
147
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Късно либе за китка.. още миришете на прах за пране и турско мазно кафе.
146
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Кире, толкова сте кухи, че прасетата ви разказаха играта и сега се кефят. Така е, като сте жадни за власт и мангизи и тропосахте навсякъде себеподобните си недоразумения. сега вече е късно и никой няма отново да ви повярва.
145
2
 
4
 
! Отговори
до Бахамата преди 3 седмици
Значи правописните грешки не са ти проблем? Илитерат. Превод- не грамотник!
144
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Късно либе за китка.. още миришете на прах за пране.
143
4
 
7
 
! Отговори
Пустиняк преди 3 седмици
Мъртавци
142
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Стига сте се карали и обиждали по сайтовете всички сме българи Марков започнал да кълне БТВ ХАХАХАХАХА ТО БИВА ПРОСТОТИЯ НО ТОВА
141
6
 
4
 
! Отговори
Дарвин преди 3 седмици
Умните и красивите да се вслушат Киро кви ги ръси вместо да търсят препинателни грешки по форумите.
140
6
 
5
 
! Отговори
Рендето преди 3 седмици
Имате ли си представа колко профила има у тоз прословут Харвърд???? Ами многу са!!!! Киру Т. може да има дипломъ за подръжка на Тоалетни в заведение на МаКДоналдс! Това прави ли го "умен"??? -))))))))))))