Костадинов: Едва 10% се борят за оцеляването на България

Българското общество заяви, че не се интересува кой управлява
Обновена: 19 юни 2024 10:02 | 19 юни 2024 10:02, Нели Христова
49
Костадинов: Едва 10% се борят за оцеляването на България
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Обръщам се само към своите сънародници, защото всички в тази зала, независимо от временно дадените ни власт, постове и позиции, трябва да сме преди всичко едно - българи. Малцина от вас, уважаеми сънародници, упражниха задължителното си право право на глас преди десетина дни. Останалите 70% останахте вкъщи. Не намерихте време, но най-вече не намерихте мотивация, да изберете някой от присъстващите в тази зала. Не видяхте дойстойни за своето доверие. Огромна част от българското общество заяви, че не се интересува кой управлява държавата. 70% от обществото реши да остане вкъщи и по този начин гласува вот на недоверие на собствената си държава.

Това заяви от трибуната на Народното събрание лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов.

"Ако в първите часове и дни това нас, малцината гласувалите, ни гневеше, скоро дойде ред на отчаянието. Защото за негласувалите няма значение кой е в тази зала. Но нека не забравяме, че за мнозинството тук, в тази зала, има пък още по-малко кой им е гласувал този вот на недоверие. Те са ви благодарни, защото с вашата пасивност вие ги бетонирате в меките столове, където удобно са разплули охранените си туловища", допълни той.

По думите му едва 10% се борят за оцеляването на България.

"Българският народ удари звучен шамар на т.нар. политически елит, който дълго трябва да кънти в празните глави на повечето в тази зала. Огромната част от народа искрено ненавижда хората в тази зала. Държавата ни умира пред очите ни, но едва 10% се борим за оцеляването на нацията. Длъжни сме да  спечелим отново народа, да направим всичко за всички. Дори в този екзотичен състав на НС вярвам, че това е възможно", допълни Костадинов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от Политика
Фандъкова: Политическите сили трябва да осъзнаят, че е време за работа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
12
 
! Отговори
До 14 преди 1 седмица
Ами що не отидеш до морето да видиш самите украинци как се борят за оцеляването на Урколандия лежейки на плажа почесвайки се там ,където не ги сърби
16
10
 
4
 
! Отговори
Х преди 1 седмица
ако бяхме отишли да гласуваме нямаше да е за теб Костя. Аз не отидох, защото ГЕРБ печелеше и без мен. Повече гласове = по-голяма субсидия. За ГЕРБ съм ама предпочитам да нямат огромна субсидия.
15
8
 
4
 
! Отговори
Най -накрая Коцето преди 1 седмица
Призна че копейките са едни смешни 10 % в България . 10 % си мечтаят да направят народен съд на 90 % .Това на са ли психопати според вас ?
14
8
 
5
 
! Отговори
Цели 90 % преди 1 седмица
Се борим за отцеляването подкрепяйки героична Украйна . Тези 10 % са национални предатели
13
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 13:То ако са от ДС няма да крадат бре.Ще гледат за сигурността на държавата.
12
0
 
8
 
! Отговори
морски преди 1 седмица
Каква политика, какъв политически елит?! Та почти всички трябва да са в Трудови лагери или разстреляни.
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не бяха малцина гласувалите.Имаше опашки.Скриха вота и после почнаха с приказките какъв бил народа,за да го резидинят.Има си хора от малките населени места,кои твърдят,че са гласували за определена пратия,а после като са проверили са видяли,че в региона е отчетен 0 глас.
10
1
 
8
 
! Отговори
Тук нямаме шанс за преди 1 седмица
нормална държава, ДС своите слага на власт, до безкрай ще ни грабят!
9
1
 
3
 
! Отговори
Име преди 1 седмица
Не сте прав, Костадинов! Ние се интересуваме кой управлява и кой ще управлява, но след лустрация. За последните 35 години вече няма кои да избере, че да е "по-малкото" зло!
8
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този анти народен парламент няма как да просъществува дълго. Оставка за всички. След това със нови правила се провежда нови избори и референдума за упразняване на парламентарна република и преминаване към ПРЕЗИДЕНТСКА република. Стига с тези корумпирани, крадливи пендоски под логи. На хора са нужни БГ народни представители, а не испълнители на чуждата воля на хегемона.
7
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Костя кога най-накрая ще си признаеш,че си ром.
6
5
 
1
 
! Отговори
Тенгри кан преди 1 седмица
Коста, Българската държава е собственост на Тангра! И понеже, за теб, българската история на Балканите започва след покръстването, а преди това, ни думичка за Тангра, аз, реших да ти покажа нагледно и в триизмерната реалност, на Кого принадлежи Българската държва и на кого принадлежиш ти, като роден на тази територия. Уроците са получават нагледно. И са сурови, Коста! Слава на Тангра, Коста! И долу Пламен Пасков!
5
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Копейкин го интересува само субсидията и цялото глаголстване е само да излъже повече бунаци да гласуват за него.
4
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
я вожде по спокойно, Какво направи да приобщиш хората ,само ютуб с твоите включвания, никакви действия , нищо , в СО деян нищо . никъде нищо
3
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И този психар отдавна трябваше да е в лудницата
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Браво!
1
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аха, точно така. И това не сте вие Пинокио. Само ти не подаде оставка, а загуби най-много избиратели. Папкането на субсидии си го наредил пред доблестта и мъжкарството.