Денков: Ние сме единствените, които се борят срещу корупцията

Направи връзка между Магнитски и избора на Рая Назарян
Обновена: 20 юни 2024 13:25 | 20 юни 2024 13:22, Нели Христова
267
Денков: Ние сме единствените, които се борят срещу корупцията
Снимка: БГНЕС

Днес Народното събрание произведе една добра и една лоша новина. Добрата новина е, че парламента може да започне работа, има избран председател и една по една основните дейности стартираха. Лошата новина е, че този председател е най-яростният защитник на санкционирания по закона "Магнитски". Рая Назарян съвсем наскоро направи следното изказване: "САЩ са подведени и за ГЕРБ санкциите по "Магнитски" нямат стойност. Явно така се става председател на Народното събрание в този случай".

Така шефът на групата на ПП-ДБ в парламента акад. Николай Денков коментира избора на Рая Назарян от ГЕРБ-СДС за шеф на парламента.

"Другото, което искам да кажа, е, че много ясно се виждат от трубините какви ли не различни погледи и изведнъж изскача някой и започва да говори срещу ПП-ДБ. Това се случва, и ще се случва, защото сме единствените, които останахме да се борят срещу корупцията. И ще продължаваме да го правим", каза още ной.

"В сянката на парламентарните процеси, които текат в момента, продължава чистката и превземането на българските служби. Вчера е освободен директора на ДКСИ и зам.-председателя на ДАТО. Въпросът е, че това излиза извън духа на ролята на служебния кабинет по конституция и едновременно с това няма никаква информация какво е основанието това да се случи, то се случва на тъмно и без никаква прозрачност на този процес", каза Йордан Йорданов.

А Божидар Божанов от коалицията припомни, че последното правителство, рекламирано като експертно, бе това на Пламен Орешарски. "Знаем, че то всъщност бе политическо правителство на ДПС", каза Божанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от Политика
Депутатите откъм дрескод го докараха, но се губят в речите си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
1
 
6
 
! Отговори
Чоко преди 1 седмица
До пп-дбТези не са Партия , тези са ОПГ.
134
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен Ами вие как ги борите? Като гласувате за Пеевски и Бойо и им осигурявате мнозинство? Как да ги борят ПП/Дб тогава? Много сте лъжливи, всички тролчета в Днес.бг Само вие знаете колко дълбоко сте потъънали в собствената си злоба и ярост.
133
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Съветвам ви да напуснете НС и да започнете масова съпротива.Безполезно е да седите там,защото с такива няма дя се разберете НИКОГА!
132
3
 
17
 
! Отговори
пп-дб преди 1 седмица
На тоя му вземете думата за винаги,по глупав от него няма в тая партия
131
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сашко ти си колосален ...
130
1
 
11
 
! Отговори
Ти да видиш, преди 1 седмица
най -чистите и "честни" хорица сте,а този жален поглед просто ме разтапя!
129
2
 
11
 
! Отговори
Василев преди 1 седмица
По времето на ПП-ДБ с премиер Денков ,корупционните схеми си вървяха по същия начин и от същите играчи, както при управлението на ГЕРБ!Така че умният български народ го е казал в поговорка, Голям к.у.р *** , но голяма дума не казвай!Агент Тери Лахонек!ЦРУ!!!
128
1
 
15
 
! Отговори
! преди 1 седмица
Ама започнахте ли я вече борбата. Че все отлагате. Да ясно, сглобки там сглобявахте, изпрахте заподозрените.. а сеге - ще се борите с коруцпията, ако е останал някой неизпран корупционер.М а да ви видим пък!
127
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ПП са партията на контрабандата, корупцията и пуделите. Всички от ПП трябва да са в затвора доживот.
126
2
 
16
 
! Отговори
До 93 преди 1 седмица
Гнома вдигнал кръвно щото чакаше той да е председател на НС. На есен през септември Атанасов се пенсионира. А като шеф на НС щеше да вземе 5 чувала обещетение и пенсия доживот по-голяма от пенсията на президент. Дано не получи нервна криза или инфаркт! Ниските хора са много злобни.
125
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Българският "умен" народ си харесва молеца! Дадоха му бая гласове!!! Когато фактите говорят и боговете мълчат, само българският мало-"умен" избирател пак ще се изкаже неподготвени и доста минуси ще цъка наред. АМА СИ ГО ИЗБИРАТ ТОЗИ!!!
124
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вижте му само физиономията на "академика" на снимката, ще зациври всеки момент, жалък мишок. Скрийте се и не се покаказвайте повече, иначе ще има шамари.
123
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Как я преборихте като нито Пеески нито Лойко е в затвора.
122
1
 
9
 
! Отговори
Шопендар преди 1 седмица
Всички политици,са дребни душици,и водят война с Народа,не само вие.последния вот показа че народа няма да ви търпи вече.
121
1
 
10
 
! Отговори
Чоко преди 1 седмица
Този определено живее в някакъв паралелен свят. Сега за негово съжаление няма да може да пътува. Ще трябва да бърка в джоба си или да си купи ПУДЕЛ.
120
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Марш,плъх.Искаме си шопари в ко чината!!
119
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Киро, Асен, мишока Денков, Лорер, Лена - всички вие сте пълен резил и само трепане ще ви оправи!
118
0
 
10
 
! Отговори
Той преди 1 седмица
...никога не лъже! Първо...Лукойл не може да работи с неруска газ? Второ, цената на горивото ще скочи.двойно... Трето, по бензиностанции ще се извисят опашки , и Четвърто...ако махне дерогацията, ще си подаде оставката! От всичките, нито едно не.се.оказа вярно! Подаде.я , но от глупост, надявайки се че машинките на Маду.о и "аллабалата " с П.езидента отново ще ги върне на власт! А дано, ама надали...
117
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ПОЗОР СИ НИКОЙ СИ КОЙ ТЕ Е УПЪЛНОМОЩИЛ ДА ГОВОРИШ
116
0
 
6
 
! Отговори
Пипо преди 1 седмица
Трай бе, че са ше те тресна с торбата с кеш-а по главата...