Слави влезе в обяснителен режим след гласуването в НС

Защо ИТН подкрепи Назарян?
20 юни 2024 13:38, Александър Попов
412
Слави влезе в обяснителен режим след гласуването в НС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов влезе в обяснителен режим в социалните мрежи, след като депутатите на партията подкрепиха кандидатурата на Рая Назарян за председател на Народното събрание.

"Такава е ситуацията, че явно се налага да повтарям някои неща, защото има хора, журналисти и шарлатани, които нещо не разбират.

Още по темата
Живеем в парламентарна държава и има парламент, който избира правителство, което управлява държавата. Така е дори и с нелепите поправки на Конституцията, осъществени от ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС. Тоест, основният закон е такъв. Първият мандат отива в спечелилата изборите политическа сила. Това е ГЕРБ. ИТН няма да подкрепи правителство с първия мандат на ГЕРБ. Вторият мандат отива в ДПС. ИТН няма да подкрепи прaвителство с втория мандат на ДПС. И ако президентът даде третия мандат на ИТН, ИТН ще предложи експертно правителство, което ще свърши определени неща за определено време. И ако другите партии в парламента не искат да се ходи на избори, ще подкрепят това правителство. И, за да се случи всичко това, трябва да има работещ парламент, с избран председател на парламента.

Всички интерпретации по темата са или от хора, които не разбират, или от хора, които въобще не искат да има парламент и закони, или от хора, които им харесва да говорят глупости, или от шарлатани, които са лъжци, национални предатели, крадци и обикновени фалшификатори", написа Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Още по темата: Слави Трифонов
Още от Политика
Депутатите откъм дрескод го докараха, но се губят в речите си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
37
 
! Отговори
Вън Чалгари лъжливи! преди 1 седмица
Слави Тривлфонов е жалък мазен продажник без морал и чест!
45
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Славчо,ти току що си направи ритуално самоубийство.На протестите,ако посмееш да дойдеш,с камъни ще те прогоним.Народа не обича предателите,запомни го.
44
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Патерица на ГЕРБ, преносно и буквално!Щял да изчагъртва Борисов, а гласува за него!
43
3
 
20
 
! Отговори
Копейкин преди 1 седмица
До АнонименЗащо да бягаме? Тази държава не е тяхна. Стягаме се и отиваме да гласувам, ама не 20% а всички.
42
4
 
25
 
! Отговори
Неразбиращ преди 1 седмица
А защо ти точно подкрепяш новия председател? Остави друг да я свърши тая работа ... за къде си се разбързал?
41
15
 
6
 
! Отговори
хе хе хе преди 1 седмица
Привържениците на площадните демократи да хапнат по една тортичка със соено лате. Тортичка с ръчички, краченца и главички, нали помните? Или по една пица с кристали:)
40
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Слафчу има да издържа пропаднала телевизия, балет и една сюрия дем бели.Освен това обича бело и мазно турско кафе в скута на Свинечовекът.
39
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
нема смисъл да се обясняваш Дълъг, то на ПП-тата все някой друг им е виновен
38
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Охо, ще има значи "експертно" крадене с третия мандата и "подкрепата" на ГЕРБ и ДПС :) Я беж да теглим и да бягаме.
37
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
По право се полага председател на НС да е от спечелилата изборите партия. Независимо коя е партията. Който не е доволен да отива да гласува. 70% от хората дремят и не ги интересува, не гласуват, а сега много се активизираха всички. Да сте гласували! Другият път на есен пак ходете за гъби и пак плувайте след това. Над 100 милиона са изборите.
36
4
 
26
 
! Отговори
Тайм ту гоу преди 1 седмица
Честита победа на коалицията на отвратителността. Еврозона - през крив макарон, Шенген - през крив макарон, чуждестранни инвестиции - на мин, емиграция - на макс. Надежда всяка тука оставете. Честито ви Мутро-Мафио-Чалгарщина!!!!
35
5
 
33
 
! Отговори
Тиквун преди 1 седмица
Трите мутри се събраха! Боко, Шиши и Славчо, да са ни честити! Славчо харесва кеша, ама защо позволи Боко да ти го сложи с 200 , "няма такава държава" , но кеша всичко оправя!
34
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
То и да влизаш в обяснителен режим чалгар, стореното е сторено, нема връщане назад :)))
33
4
 
19
 
! Отговори
Б.б преди 1 седмица
Пълна програма, колко?
32
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не им се обяснявай, Станиславе! Когато Асен Василев обясни къде са милиардите от заемите, Кирил Петков - имал ли е двойно гражданство и Денков - колко оръжие е дал на Украйна, тогава и ти ще им се обясняваш на умнокрасивите. Бах ти крадливите плюнки!
31
2
 
18
 
! Отговори
Сметката преди 1 седмица
Никой не е очаквал характер от таьи podloga. И защо се обяснява, само това остава неясно. Тя иска и да я харесват, освен , че се продава , на който плати. Иска всичко. Иска още.
30
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А аз се чудя на акъла на тия,които гласуваха за тоя.
29
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
чалгарите единственно постъпиха разумно в случая, другия вариант беше тая агония с председатела на НС да продължи със седмици, а ПП-то като са искали друг председател да са издигнали кандидатура или да бяха подкрепили доктора
28
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Славчо ще предлага експертен кабинет.Експертите му са: шнорхел ,плавници,топка ,чието единствено предимство е ,че е кръгла,плажен чадър и шезлонг за пет лева.Това вече сме го гледали.Стар филм.И резил.
27
2
 
23
 
! Отговори
Главчо преди 1 седмица
Това според чалгарите ли е?В конституцията никъде не пише че председателя трябва да е задължително от партията с най-много представители идиотино.Продажник гаден. Скоро сме на площада и теб ще те чегъртваме.