Слави влезе в обяснителен режим след гласуването в НС

Защо ИТН подкрепи Назарян?
20 юни 2024 13:38, Александър Попов
412
Слави влезе в обяснителен режим след гласуването в НС
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов влезе в обяснителен режим в социалните мрежи, след като депутатите на партията подкрепиха кандидатурата на Рая Назарян за председател на Народното събрание.

"Такава е ситуацията, че явно се налага да повтарям някои неща, защото има хора, журналисти и шарлатани, които нещо не разбират.

Още по темата
Живеем в парламентарна държава и има парламент, който избира правителство, което управлява държавата. Така е дори и с нелепите поправки на Конституцията, осъществени от ПП-ДБ, ГЕРБ и ДПС. Тоест, основният закон е такъв. Първият мандат отива в спечелилата изборите политическа сила. Това е ГЕРБ. ИТН няма да подкрепи правителство с първия мандат на ГЕРБ. Вторият мандат отива в ДПС. ИТН няма да подкрепи прaвителство с втория мандат на ДПС. И ако президентът даде третия мандат на ИТН, ИТН ще предложи експертно правителство, което ще свърши определени неща за определено време. И ако другите партии в парламента не искат да се ходи на избори, ще подкрепят това правителство. И, за да се случи всичко това, трябва да има работещ парламент, с избран председател на парламента.

Всички интерпретации по темата са или от хора, които не разбират, или от хора, които въобще не искат да има парламент и закони, или от хора, които им харесва да говорят глупости, или от шарлатани, които са лъжци, национални предатели, крадци и обикновени фалшификатори", написа Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


412
Още по темата: Слави Трифонов
Още от Политика
Депутатите откъм дрескод го докараха, но се губят в речите си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
3
 
6
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 1 седмица
Kaкто казах докато не се създаде партията на безпартийните никой няма да ви гласува скоро всички отиват да търкат нара, там такива като разни зеленчуци, патриотари, седесари, чалгари и всякакви ще са пеперуди и ще изпълняват:))))
205
5
 
14
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 седмица
Е то беше ясно,когато Тошко Африкански каза на ПП Шарлатани.Има такъв наред не се правят на хомосексуалисти те са си такива.Пасивни и обръснати.
204
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Славчо цопна с двата крака.Ама така е.Лаком г.з глава затрива.
203
8
 
4
 
! Отговори
КОЙ има полза... преди 1 седмица
Още 4-ри год . герб не ги бърка местните избори бяха успешни за тях и чрез служебния тяхен кабинет нещата им вървят -- никой не можа да ги изчегърта,никой не им рови във качесството на магистралите ,комисиите са си техни никой не ги разследва никой не разследва техни бивши кметове -- щото така се говореше нали,развяваха се папки които трябваше да се дадът на нова ,,честна,, прокуратура и тя да започне процедура...да ама на всичко това ПРОВАЛ ... нищо не се смени свали и подмени, герб удържаха ..
202
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Интереса клати феса,нали Славчо?Доволен ли си?Гербавите ти ръкопляскат,ама няма да е за дълго.Ти си вече в миманса.
201
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Славчо не харесва парламентарната република, но това не му пречи да се държи човешки с противниците.
200
3
 
6
 
! Отговори
КОЙ има полза... преди 1 седмица
Бяха свалени и във момента пак уоправлява герб защото служебното правителство отново е на герб, фактически ПП допуснаха грешка и чрез промени във Кост. сбъркаха и пак дадоха вместо да отнемат власт на Герб ,така че във момента има хаус но е привиден --всички са извън властта герб си управлява и си свиркат и затова във момента раздават ултиматуми и 5 -пъти да идат на избори те си управляват ....
199
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Уважаеми зрители,спите ли?
198
3
 
13
 
! Отговори
сравнението преди 1 седмица
Хелоу България,Хелоу Чалгария!Полираният кух учиндолски боздуган е приготвил нова версия-7/8 и ще си паднала!Чалгарията-ПОСЛЕДНОТО ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКО ДОСТИЖЕНИЕ НА ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРИЯ!УРА!
197
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
С мандат на ИТН, Слави ще е министър на културата и образованието! Костадинов на здравеопазването!
196
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И на тебе ще ти гледаме сеира.Боко се е справил и с по-опитни партийки от вас.Всички ги знаем кои са.Единствено ПП му се опънаха и успя да ги стопи само наполовина.Сега се е втренчил в другата половина.Ти си лесен.Теб ще те схруска като захарче.
195
2
 
8
 
! Отговори
КОЙ има полза... преди 1 седмица
.... от хауса Когато започна свалянето на Борисов то беше със мотива че те са разграбили държавата и трябва да бъдат ,,изчегъртани,, постоянно бяха показвани папки със различни схеми и далавери стигна се и до изчезнала магистрала ,а всичко построено се оказа дефектно ! След това дойде промяната и разбраха че Борисов те, ГЕРБ са държава във държавата теса навсякъде във администрация ,прокуратура комисии и прочие ,опитаха да разграждат и бяха свалени от ГЕРБ от тогава са изтривалка за герб ...
194
4
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 седмица
впрочем,той е типична кукла на конци..Верно го нарочват за "агент-провокатор" на дпс..
193
4
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 седмица
милия Славейко !...И дупещедаде само и само да се стигне до "трети мандат",който да дадат на него..ТОВА е целта му-третия мандат !...А дрънканицитему за "ред","работещ парламент" и такива,са за пред ***...
192
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Чегърт,чегърт,чегърт.Тоя,дето щеше да чегърташ,тебе ще те изчегърта,ама още не си го разбрал.
191
2
 
17
 
! Отговори
Препечатено преди 1 седмица
Как Славуца го налапа едновременно на Тиквата и на Дебелия,за мен е мистерия.
190
1
 
18
 
! Отговори
Инж+ преди 1 седмица
Накратко - ДПС2. Резервна гума.Славчо Учиндолски - големият патрЕот!!!
189
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Прав е Славчу. Първо парата на ръката, а после оная работа в халката!
188
2
 
13
 
! Отговори
Слави разбери ! преди 1 седмица
Хората търсят справедливост за повечето тя е лидера на герб да ходи на прокурор ,нали ти ако направиш експертно правителство герб веднага ще ти забранят да правиш много неща които са опасни за тях и ти трябва да се съгласиш да ама на противниците на герб подобно правителство не им трябва ,а и по принцип няма справедливпст със участие на герб --те трябва да дават отговори не да управляват -те разделят страната във момента и ти им помагаш да остават във власта и да минава време ---давност !
187
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Направих го за вас!И само за вас!И само за вас!Не за мен,беее,блеещите.