Слави за кабинета с ГЕРБ: Лена, Гоше, вие сте леко изперкали!

По-рано днес Бориславова заяви, че ИТН ще влязат в коалиция с ГЕРБ
21 юни 2024 16:20, Нели Христова
250
Слави за кабинета с ГЕРБ: Лена, Гоше, вие сте леко изперкали!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов нарече Лена Бориславова леко изперкала. Повод за думите му е изказване на депутатката от ПП-ДБ от по-рано днес, което той коментира във фейсбук профила си.

На влизане в парламента в петък Бориславова коментира, че шансовете за кабинет са големи, тъй като има мнозинство на ГЕРБ, ДПС и ИТН.

Според Трифонов подобен коментар е направил и Георги Свиленски от БСП. Лидерът на ИТН припомни, че партията многократно е заявила, че няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС, както и че няма да подкрепи кабинет нито с първия, нито с втория мандат.

Той се обърна към тях със "скъпа Лена, скъпи Гоше" и ги нарече "индивиди, които вярват в това, което искат и много трудно възприемат реалността".

"Скъпа Лена, скъпи Гоше, заради предишната ми работа съм правил психопрофили на много хора - хиляди хора и съм забелязал, че има някои индивиди, които вярват в това, което искат и много трудно възприемат реалността. Тя не им харесва и те вярват в това, което искат да се случи. Това е малко налудничаво, но тези хора не са луди. Просто са леко изперкали. Такава им е психиката. Лена и Гоше, вие сте такива хора. Аз съм сигурен, че вие сте разбрали, че аз казах, че ИТН няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС и няма да подкрепи нито първия, нито втория мандат, а ще чакаме третия мандат, ако президентът реши да го даде на нас. Вие сте го чули и сте го разбрали, но не ви кефи. Затова продължавате да говорите това, което искате да стане. И, понеже сте публични личности го говорите по телевизията. Сега ще ви разкрия една тайна. На логиката и истината не им пука на кой какво му се иска. А, аз съм почитател на логиката и истината. Ако не знаех какво представлявате, може би щях да кажа, че ми е жал за вас, но понеже знам какво всъщност сте, ще ви кажа, че един добър психолог със сигурност може да ви помогне. Просто трябва да го откриете, да бъдете откровени с него и така, след поредица от сеанси, може състоянието ви да се подобри. Искрено ви желая психическо здраве", написа още Трифонов.

Това не е първото пререкание между лидерът на ИТН и депутатката от ПП-ДБ. През февруари 2023 г. Слави Трифонов и екипът му пуснаха в социалните мрежи "Песен за Лена", в която Бориславова е наричана "уморена кака Лена, гладна хиена" и с още куп доста по-неприятни думи. Депутатката от ПП-ДБ даде Трифонов и сценаристите му на съд за обидата.

"Лена да поздрави Киро и Миро, а Гошето - Корнелия. Позволявам си да се държа толкова мило, защото е лично", завърши Трифонов в публикацията си във фейсбук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от Избори 2024
ГЕРБ ще търси подкрепа другаде, ако ИТН има големи апетити
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
3
 
11
 
! Отговори
Дедо преди 1 седмица
ИТН няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС , но ако получи третия мандат ,няма нищо против да го подкрепят ГЕРБ и ДПС. Хахахахаха.Тоя ще прави ,каквото му кажат Доган, Пеевски и Йордан Цонев. Ако му кажат и голо хоро по телевизията ще играе .
198
4
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 1 седмица
Той Слави Трифонов си е неадекватен, трудно разбира какво се говори, трудно говори без предварително написан от сценаристите му текст.Кратун Слави не става и за депутат, защото когато говори, без да чете от текст, написан от сценаристите му, се вижда колко е НЕУК и ПОСРЕДСТВЕН. И дипломата му няма стойност!
197
2
 
10
 
! Отговори
По-точно преди 1 седмица
Слави е тежко изпиркал!
196
1
 
3
 
! Отговори
Съжалявам те! преди 1 седмица
До 203. Такива болни мозъци като тебе, които се пр..нят като унижават умните и достойните хора са за съжаление. Комплексарщина!
195
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Слави съвсем е исфирясъл. Лена и гоше казват, че има мнозинство от герп-дпс-итн, а слави, че има мнозинство от герп-дпс-итн, обаче с третия мандад? Аз ли нещо грешно чета?
194
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Възмутен, оставете моралните си имеративи за някоя по-заслужила. Аз бих поискал ДНК тест за детето, защото ако извадим 9 месеца от раждането, можем да стигнем до парапета. Не забравяйте, че не говорим за дама, а за едно същество, което освен доказано с доста съмнителен морал, Бърд я хванаха да лъже и да подправя подписи и документи! Имаме си работа с изпечен мошеник и престъпник! Да не говорим как криминално фирмата й спечели поръчката за консултант на ББР, след като те си имат юристи...
193
3
 
9
 
! Отговори
Възмутен преди 1 седмица
Този Дългуч гологлав със съмнителна диплома , вулгарен, циничен, с ниска култура, без морал, дето няма нито дете, нито жена, който се подигра и гаври на лична основа с една млада майка, даже пя просташки песни за нея, за да я унижи, е най-гнусното и противто "нещо" в политиката ни, защото то човек не може да се нарече това...
192
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Накрая Баце ще я перне и ще я прати към Турция обременена. Миро ще й носи куфарите и ще й прави алиби. Нали като излезна Барселона гейт Борислава се ожени за ония дядка Йордан Христов за алиби. Баце ще си купи дворец в Турция и ще завъди харем от миски и опозиционерки. Те ще искат цялото наследство и ще започнат да си въртят номерца. Борислава ще махне парапетите в целия дворец, за да може Лена да си легне с коняра, а Борислава ще държи записа.
191
3
 
8
 
! Отговори
Право на мнение! преди 1 седмица
Слави и вулгарната му просташка клика опростачиха няколко поколения български младежи, да ги отдалечиха максимално от нашите възрожденски ценности. От просташките предаванията на Слави Трифонов, децата попиваха срамния манталитет на цинизъм, опортюнизъм, преклонение пред показност. Всичките им смешки и скечове внушаваха възторг ако някой е успял да прецака някого, да грабне в мътните води нещо дето не му се полага, да се ПОГАВРИ с наивните и добрите хора!
190
3
 
8
 
! Отговори
Хахаха преди 1 седмица
Славуцата Чалгаря се продаде на Боко и Делян. Мазна чалгаджийсща вулгарна душица без капка морал и достойнство!
189
3
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 1 седмица
Слави вероятно страда от шизофрения! Щеше да чагърта ГЕРБ и мутрата Борисов, а му седна в мазния скут!!!
188
2
 
5
 
! Отговори
Възмутен преди 1 седмица
До 195. Не ви ли е сром да се гаврите и да унижавате една майка на малко детенце с вулгарните си простотии?! Българският Парламент НЕ е място за вулгарно Шоу!!!!! Засрамете се!!! Опростачаването е грозно от страна на Чалгарите! Научете се вече на култура и възпитание, големи мъже, а се изразяват като ученици в 5-ти клас! Айде пораснете вече! Нямате ли възпитание и култура да изкажат тезите си без обидни заучени вулгарни епитети! Обидите са липса на реални аргументи! Говорите като пъпчасали пубер
187
3
 
8
 
! Отговори
Песен на Ицо Хазарта преди 1 седмица
Слави, "как успя да го поемеш едновременно на Тиквата и на Дебелия, за мене е мистерия"!?!? По Христо Петров
186
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Трифонов да не си губи времето с глупости, ами да я покани на вечеря, за да си изяснят позициите. Ленчето е дашна, не един се е държал за парапета й. Ако наистина Трифонов разбира нещо от психология и жени, веднага ще му светне, че жена, която е постоянно навъсена и ръси глупости навред е незадоволена. След като Киро вече не й държи парапета, нека Слави да я перне с кривия крак.
185
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
То те че са изперкали така е! Но и ти съвсем! На какво се надяваш бе човек? Аз лично гласувах за Теб и беше 1 ви! А ти несретника,вместо да съставиш правителство,ти Тръгна да се караш с всички,като Махленска баба! И сега очакваш,при положение че си Последен,Радев да ти връчи " мандат"? Ти добре ли си бре? След 1 ви,2 ри и 3 ти сме на Избори Пак! Защо мислиш че Президента,ще се " занимава" и с теб? И защо???!-:) Я Бегай бре!-:)
184
4
 
5
 
! Отговори
ПП ПРАВИТЕЛСТВОПУТИН преди 1 седмица
ЗА РУСИЯ РАБОТЯТ 100 % ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ В ПАРЛАМЕНТА.... И 100 % ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА.... ЗАТОВА ПО БЪРЗО ТРЯБВА ДА СЕ ВЛЕЗЕ В ШЕНГЕН, В ЕВРОЗОНАТА ДА СЕ ПРИЕМЕ ЕВРОТО И ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ НИЩО ЗА БЪЛГАРИЯ ДА НЕ ЗАВИСИ....
183
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Чегъртача, блокира чегъртането!
182
1
 
10
 
! Отговори
Иван преди 1 седмица
Интересно, нямало да правят коалиция с ГЕРБ, но гласуваха за НАзарян, която по новата конституция може да стане премиер. Народът не е глупав, Слави. Просто ти си селски хитряга.
181
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Когато ПП ДБ се опитаха да направят правителство,ИТН веднага се опитаха да го спрат . Тогава имаха доста повече проценти отколкото сега ,но явно парите които са им дадени под масата са били добри! Тогава ГЕРБ беше мафия и сус тях никакви преговори! Сега вече може ,явно пак предложените пари са добри!
180
1
 
20
 
! Отговори
Хехе преди 1 седмица
ИТН , къв тишак