Слави за кабинета с ГЕРБ: Лена, Гоше, вие сте леко изперкали!

По-рано днес Бориславова заяви, че ИТН ще влязат в коалиция с ГЕРБ
21 юни 2024 16:20, Нели Христова
250
Слави за кабинета с ГЕРБ: Лена, Гоше, вие сте леко изперкали!
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов нарече Лена Бориславова леко изперкала. Повод за думите му е изказване на депутатката от ПП-ДБ от по-рано днес, което той коментира във фейсбук профила си.

На влизане в парламента в петък Бориславова коментира, че шансовете за кабинет са големи, тъй като има мнозинство на ГЕРБ, ДПС и ИТН.

Според Трифонов подобен коментар е направил и Георги Свиленски от БСП. Лидерът на ИТН припомни, че партията многократно е заявила, че няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС, както и че няма да подкрепи кабинет нито с първия, нито с втория мандат.

Той се обърна към тях със "скъпа Лена, скъпи Гоше" и ги нарече "индивиди, които вярват в това, което искат и много трудно възприемат реалността".

"Скъпа Лена, скъпи Гоше, заради предишната ми работа съм правил психопрофили на много хора - хиляди хора и съм забелязал, че има някои индивиди, които вярват в това, което искат и много трудно възприемат реалността. Тя не им харесва и те вярват в това, което искат да се случи. Това е малко налудничаво, но тези хора не са луди. Просто са леко изперкали. Такава им е психиката. Лена и Гоше, вие сте такива хора. Аз съм сигурен, че вие сте разбрали, че аз казах, че ИТН няма да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС и няма да подкрепи нито първия, нито втория мандат, а ще чакаме третия мандат, ако президентът реши да го даде на нас. Вие сте го чули и сте го разбрали, но не ви кефи. Затова продължавате да говорите това, което искате да стане. И, понеже сте публични личности го говорите по телевизията. Сега ще ви разкрия една тайна. На логиката и истината не им пука на кой какво му се иска. А, аз съм почитател на логиката и истината. Ако не знаех какво представлявате, може би щях да кажа, че ми е жал за вас, но понеже знам какво всъщност сте, ще ви кажа, че един добър психолог със сигурност може да ви помогне. Просто трябва да го откриете, да бъдете откровени с него и така, след поредица от сеанси, може състоянието ви да се подобри. Искрено ви желая психическо здраве", написа още Трифонов.

Това не е първото пререкание между лидерът на ИТН и депутатката от ПП-ДБ. През февруари 2023 г. Слави Трифонов и екипът му пуснаха в социалните мрежи "Песен за Лена", в която Бориславова е наричана "уморена кака Лена, гладна хиена" и с още куп доста по-неприятни думи. Депутатката от ПП-ДБ даде Трифонов и сценаристите му на съд за обидата.

"Лена да поздрави Киро и Миро, а Гошето - Корнелия. Позволявам си да се държа толкова мило, защото е лично", завърши Трифонов в публикацията си във фейсбук.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от Избори 2024
ГЕРБ ще търси подкрепа другаде, ако ИТН има големи апетити
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе жалъкк продажен куц наркоманн, ти ли се правиш на морален стожер ?
178
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Гадостите които бълва Слави вече не хващат декиш.Това време безвъзвратно отмина.Сега вече е ни рак ни риба.Нито политик,нито шоумен
177
0
 
15
 
! Отговори
що ли така? преди 1 седмица
Твърде много се обясняваш бе байно
176
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Никой не иска да ти плаща 78 стотинки за смотаната ти селска телевизия чалгар, гледай да се спазариш добре под диванчето :))
175
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Дълъг, *** си като г*з. Голем патреот го играеш ама и български не знаеш. "Психическо здраве" ти желая и отивай да лигавиш съчката на Дебелия и останалите ти покровители от ДеПеСе.
174
1
 
22
 
! Отговори
Диагноза българин преди 1 седмица
Славчо, ти си чалгар а партията ти е малкото ДПС.
173
0
 
10
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 1 седмица
Всички са преходни финансови елементи на демокрацията . Жалко, че вчера ни напусна неповторимия Георги Ифандиев ......
172
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Славун е политически и творчески импотентен. Нищо свясно немое направи.
171
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
СЛавуци го е поел дълбоко..догановия ангажимент , нали . не друго
170
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Славун е политически и творчески бездарен.
169
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ако Лена и Георги имат нужда от психолог според Трифонов, то той има спешна нужда от консултации с психиатър, защото отдавна е загубил връзка с реалността, а обвинява за това други хора. Изглежда Слави страда и от тежка форма на амнезия, комбинирана с безгранична арогантност, което е симптом на непреодолими патологични комплекси за малоценност.
168
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тъжна картинка , и не само раьпадащата се фиика , а и душевност под наем
167
0
 
29
 
! Отговори
Гошо Гробаря преди 1 седмица
Мутрата от СИК ще види правителство на Куков ден.
166
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кой ти вярва, бре, Славуцо? Ти си един жалък предател.
165
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бойко още преди година каза, че " първо ще арестуват Слави", така че ще изпълнява. Същият страхливец като самия Бойко, който пък е хванат от Сарафов и Пеевски за мъдуеите. Прасето Цацаров е виновен за тази свинщина
164
0
 
25
 
! Отговори
Копейкин преди 1 седмица
Славчо това Тошето от Ямбол ли ти го писа. Аре недей - знаем се - ти толкова букви без да се ошашавиш не може написа. Не им препоръчвай твоя психотерапевт, че виж какво е направил с теб. По - добре продължавай да се изявява като многострадалната Геновева, която никой не разбира.
163
4
 
11
 
! Отговори
хуя преди 1 седмица
цирк , айде нови 300 милиона за избори , и така до 100 :D
162
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защо наричат дър Тата му тра Станислав, Слави? Поне ще остави на държавата детски градини и старчески домове
161
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
дон Чалгаре да оправи кашата наречена "подмяната"
160
12
 
5
 
! Отговори
Валкъ преди 1 седмица
Лена е ку-ка.Толупа е изкукуригал.Жегата е размекнала мозъка му.Киро и Кокора са безумци.Американски шпиони.Шиши работи за турското разузнаване.