Делян Добрев: Поведението на ПП-ДБ е инфантилно

Тласкат в студената прегръдката на Изтока, заяви той
27 юни 2024 15:21, Инна Ангелова
86
Делян Добрев: Поведението на ПП-ДБ е инфантилно
Снимка: БГНЕС

Депутатът на ГЕРБ Делян Добрев се изказа остро за колегите си от ПП-ДБ като определи поведението им като “инфантилно”, предава БГНЕС.

Поводът му за коментар са нестихващите през последните 10 дни коментари от страна на ПП-ДБ, че ГЕРБ и Бойко Борисов не могат да направят кабинет.

"Слушам внимателно колегите от ПП-ДБ в последните 10 дни и единственото, което чувам е "Ха-ха, Бойко не може да направи кабинет”, каза още депутатът от ГЕРБ. Той попита какво се е случило с приоритетите, които те са имали - еврозона, Шенген, ПВУ, повишаване на доходите.

"Има инфантили в ПП, но не са всичките. Останалите са саботьори. Саботират европейското развитие на България. С нови избори наесен ни тласкат умишлено и съзнателно към студената прегръдка на изтока", добави той.

Добрев продължи атаката към ПП-ДБ и допълни, че отдавна нямат позиция за нищо и не поемат отговорност. Депутатът сравни тежката политическа ситуация в страната със симптомите, които човек има преди да получи инсулт или инфаркт.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от Общество
Постижима ли е еврозоната без стабилно правителство?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
5
 
4
 
! Отговори
Хамстер преди 4 дни
Кдрите от фронтовите офиси на ПП яко докладват всеки про ГЕРБ коментар!
48
14
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 дни
Копейките пак не разбрали, защо Борисов подканя ПП-тата да се включат? Ами за да се откъснат от ДС-кукловодите, които ги държат на къса каишка! Да ми изберат Бойко Рашков с Пудела??? С какви ли компромати ги държи Дамаджаната, че без него не могат и да пр'днат!
47
11
 
9
 
! Отговори
Напротив! преди 4 дни
ПП-ДБ като единствените евро-атлантици в парламента постъпват много правилно като отказват коалиране с Бойко Борисов, построил Турски поток в услуга на Путин, заради стартирането на войната срещу Украйна. Всеки истински европеец у нас ще се съгласи с правилното решението на коалицията ПП-ДБ и в бъдещите избори ще гласува за тях, а не да Пеевски и Буда.
46
17
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 4 дни
Герб такива Герб унакива, ок , но след Герб сме в дългова спирала и от Изчегъртането насам сме само спонсори на ЕС. Никакви пари от Ковида -20 милярда и Зеления преход 25 милярда няма усвоени освен една фабрика за протени от бобулечки на човек на ПП . Загубите от "преврата" на юмручето и цар Киро и компания са над 60 милярда евро като добавим 20 милярдния дълг... Другото са само празни лозунги и маркетинг в политиката.ПП мислят само за себе сси-гости от чужбина с чуджи покровители дошли за кеша.
45
5
 
6
 
! Отговори
Кръчматъ преди 4 дни
Е, кво искате, бе...??? Туй е най-доброто като човешки ресурс, който може да ви осигури Винету като депутати от Герб, но и другите партии в парламента се сблъскват със същия проблем - от тпи, по-тпи!!!! Щеше да е много смешно ако не беше толкова тъжно....
44
4
 
17
 
! Отговори
Василев преди 4 дни
Затова ли временното правителство на Главчев извършва такива кадрили,които би следвало да са работа на действащо такова.Силовите структури, полицейските шефове по места,областни управители,шефове на дирекции,зам.министри, и т.н.Всички промени се съгласуват с Пеевски или по негово нареждане. Това е положението.
43
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
товачка да разясни как от пазара в Гасково стигна до министър и тогава да обсъжда другите
42
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Анонимен 39 - Явно и ти си харвард, пишеш точно толкова грамотно, колкото Киро говори. Разказахте му играта на тоя Харвард.
41
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Че кога и в какво досега не са били инфантили? Единствено в прибирането на милиарди, ама те това си го можеха преди да се направят на политици.
40
3
 
17
 
! Отговори
sdf 35 преди 4 дни
Кога ще върнеш 1 лев от цената на бензина, ***!?
39
5
 
16
 
! Отговори
QRS преди 4 дни
Кандидатът и основен фаворит за Магнитски 3 - Дельо фактурата с противоречиво изказване от името на партия, която на 2 пъти събаря работещи правителства
38
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
никой не ви иска, избори след избори и нищо, дори губите избиратели
37
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Делян Добрев си мислеше, че може да влезе в позицията на Христо иванов и да заплашва, кого училите в Харвард петков и василев, вярва ли си сам, василев беше дори с американска регистрация
36
5
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 дни
И като се "некоалираха" какво стана, за малко да изчезнат. Вече я ядоха тази попара, никакви сглобки повече, ако не искат да изчезнат.
35
8
 
8
 
! Отговори
6 преди 4 дни
Бяхме 35 години в прегръдката на запада-ликвидираха ни!Какво повече?А не е ли о-правлно да общуваме с всички народи по света?Писна ни от уса и Лайнер диктат-независима страна сме!
34
2
 
16
 
! Отговори
Велин преди 4 дни
Не ви подкрепят да крадете.
33
0
 
9
 
! Отговори
Рендето преди 4 дни
Жалки т::::вари и едните, че и другите!!!! И Гърбавите, и Киро Т., и Шишо взаимно си отправят обвинения кой от тях е по-по-най- агент на Путин!!! -)))))) Но, най-страшното е, че нито един от тях не е "Агент" зщитаващ националните интереси на Бг!!!
32
2
 
14
 
! Отговори
абе преди 4 дни
Ти остави това, Делянчо, ами кажи какво става с АЕЦ "Козлодуй" и демократичното му ремонтиране. понеже се чуват някакви работи, пък ти си енергетик. И евроатлантик, който много драпаше за "освобождаването от руската зависимост". Какво става в АЕЦ-ца бе, Асковски кунь?!?
31
5
 
28
 
! Отговори
КОЙ? преди 4 дни
Кой тласна страната на Изток със строежа на Потока?Делян е отвратителен човек,който е пуснат от мутрата да плюе по демократите.Хвалеше се как сразил Асен Василев-е защо искаш сега той да те подкрепя.Прави правителство и искам 1-то левче за бензина.Нали с това надуваше главитие ни.
30
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Това нещо цяла година разиграва театро, поръчано от вожда на племето, и си мисли, че хората са толкова ограничени като него и не разбират сценките и постановките. Да става министър и да командва, какво пак си търси някой виновен.-