Борисов: Не знам защо Радев се отказа от срещата на НАТО

Когато аз бях във Вашингтон, винаги съм бил в Белия дом, каза той
Обновена: 28 юни 2024 10:27 | 28 юни 2024 10:21, Нели Христова
161
Борисов: Не знам защо Радев се отказа от срещата на НАТО
Снимка: БГНЕС

“Хайде да си изберем комисии в парламента, първо там да се съсредоточим”, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента, предаде репортер на БГНЕС.

ПП-ДБ по-рано поискаха нови правила за избор на антикорупционната комисия, защото част от кметовете им са атакувани.

“Не знам Терзиев какво знае, но в София всеки ден е хаос”, смята Борисов.

“Няма нито една търгувана поръчка, което значи, че другата година нищо няма да се случи. Той вижда, че не владее материята, а това което направиха само предизвика нов хаос, няма да се учудя сам да си тръгне”, смята лидерът на ГЕРБ.

Според него кметовете, изредени от ПП-ДБ, върху които има натиск, съсипват градовете си, но не са и спазили закона. “За БНБ и несъвместимостта на Андрей Гюров с поста му като подуправител-това е рискът да даваш партийни членове за шефове на неутрална институция. Помните, че застанахме зад Димитър Радев за шеф на БНБ, който дойде от Международния валутен фонд”, припомни Борисов.

Лидерът на първата формация в парламента уточни, че знае, че позицията на България на срещата на НАТО олицетворява приетите решения в парламента. “Когато аз бях във Вашингтон, винаги съм бил в Белия дом, пред камината, виждал съм шефовете на департаменти. Не знам причината поради която президентът реши да не отиде”, добави Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от Политика
Запрянов: Помощта ни за Украйна не е безвъзмездна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
1
 
! Отговори
Прогноза преди 22 часа
От една страна стоят старите мошеници ГЕРБ и ДПС. От друга страна са руските радиоточки Възраждане и ИТН плюс евентуално БСП и Безличие. По средата са застанали ППДБ и се чудят в кой политически ад са попаднали.
105
0
 
2
 
! Отговори
Мисля, че ... преди 22 часа
За съжаление Мафията зад ГЕРБ и ДПС отново е завладяла държавата ни. Картинката стана пълна! Върнахме се 30 години назад в Мафиотските времена на 90-те!
104
0
 
2
 
! Отговори
Мнение преди 22 часа
В България само ПП-ДБ работят за разграждане българската мафия, която е завладяла държавата ни. Неслучайно всички тошковци, копейки, тикви и прасета неуморно опитват да ги дискредитират в очите на чалгализираната популация.
103
0
 
2
 
! Отговори
Право на мнение! преди 22 часа
Бойко Борисов не може са управлява, защото е изключително некадърен, некомпетентен, необразован и некултурен човек. След оттеглянето на ПП/ДБ няма кого да клевети, плюе и излива помията си! Обвързването на Борисов с Делян Пеевски, който е санкциониран по Глобалния закон "Магнитски" за сериозна корупция и пране на пари, ще лепне мръсно петно на Буци. С образованите и ингелигентните ПП-ДБ Боко се легитимира пред Западните партньори и стоеше добре, но сега се окъка яко.
102
0
 
2
 
! Отговори
Г557дт преди 22 часа
Бойко Борисов е готов на всичко само и само да няма институционална РЕФОРМА!!! За него нямат значение загубеното национално време, европейското развитие, отговорността и върховенството на закона. Никакво значение!
101
0
 
2
 
! Отговори
Питам само? преди 22 часа
Защо българските журналисти не попитат Бойко Борисов, след като имаше пълно мнозинство с ПП-ДБ в предния парламент, та трябваше да събори правителството и предизвика хаоса сега....защо сега говори за стабилност, преди не беше ли нужна, защо свали редовно правителство, което щеше да вкара страната в Еврозоната и Шенген...
100
0
 
2
 
! Отговори
Заразно Зло преди 22 часа
Бойко Борисов е като туморно образование за България!
99
0
 
2
 
! Отговори
Борисов е вреден. преди 22 часа
Борисов иска коалиция с ПП-ДБ, защото само с ПП-ДБ в коалиция ще се легитимира и ще стои добре в очите на Западните партньори! Защото ПП-ДБ са единствената адекватна политически партия! ПП-ДБ са добре образовани, политически културни, ингелигентни и млади като партия, с евроатлантическа насоченост и компетентни експерти!!!!!!
98
0
 
2
 
! Отговори
Мутри вън! преди 22 часа
След като тъпоглавата мутра Боко, за пореден път ни вкарва в избори, за които бяха похарчени общо 1 000 000 000 лв., а не може да състави правителство, ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ДА НАПУСКА ПОЛИТИКАТА! Некадърен, ***, нагъл, некултурен, необразован селски тарикат!
97
0
 
1
 
! Отговори
Помним ... преди 22 часа
Една от целите на протестиращите беше едно бъдещо управление и съдебна система, в които олигархът Делян Пеевски и почетният председател на ДПС Ахмед Доган да нямат задкулисно решаващата роля в България!!!!!4 години по-късно същите мутро-мафиоти си въобразиха, че били "изпрани" от образованите и интелигентни харвардци, че народа е забравил престъпленията, корупцията, липсата на свобода на словото, кражбите и исщат отново да се доберат до държавтите финанси и парите от ЕС, да "делят баницата".к
96
0
 
2
 
! Отговори
Помним добре преди 22 часа
Протестите в България през 2020 г. започнаха на 9 юли с искания за оставките на премиера Бойко Борисов!!! Участници над 400 хиляди в страната. Ранени над 100! Повод - охраната от НСО охраняваше резиденцията на Ахмед Доган!!!!!!!!!!Почти половин милион българи се противопоставиха на разрастващата се мафиотизация, корупция, беззаконие в управлението на страната от Бойко Борисов и ГЕРБ, както и на ограниченията на свободата на словото!!!
95
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Ееее! Котка по гръб пада ли?
94
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Хитър Боко и Настрадин Пеевски ли не знаят? Всичко знаят и всичко могат да направят. Ей, го кмета на софийските пудели го правят на лудд сега. Софийският пудел няма правилен ход.
93
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Тиквата какво още може да даде на България та се бута във властта
92
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Много лош матрял.
91
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Пеевски обясни, че искал много да прати русофилския и антинатовския президент на срещата на НАТО. А Радев не искаше да им пречи на евроатлантизма и решенията за пълномащабна война с Русия на НАТО. Главчев ще се подсигури с пакет памперси и ще подпише, каквото му дадат. Даже няма да го чете, за да не се уплаши и разстрои и да напълни памперса.
90
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Muschmol Pitai go no si napylnil pamperiste dogore strahlivez
89
1
 
7
 
! Отговори
Радев към Баце преди 2 дни
Никой не може да ми разпорежда каква позиция да имам!!!Аз казах ХАУ !!!Не съм носна салфетка за да ме подхвърляте на НАТО-МАТО-НАСРАТО и после да се оправдавате с мен!Айде ЪРььь У ЛЕВО !!!!Главаначев е подходящ за бушон и нека той изгори....
88
1
 
3
 
! Отговори
Да кажат преди 2 дни
че безпилотника дал разузнавателни данни за ударите по плажа в Севастопол е излетял от наша територия. Мълчат, не коментират и чакат следващите нареждания. Вкараха ни в чужда война за поредн път. Тази война не е наша и крайно време да се озапти генарал губернаторът. Явно за това е у нас, да ни вкарат във войната
87
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Главчев не се ли консултира с политическите сили, преди да подготви рамкова позиция? Имало решения някога. Ситуацията се мени всеки ден!