Борисов: Не знам защо Радев се отказа от срещата на НАТО

Когато аз бях във Вашингтон, винаги съм бил в Белия дом, каза той
Обновена: 28 юни 2024 10:27 | 28 юни 2024 10:21, Нели Христова
161
Борисов: Не знам защо Радев се отказа от срещата на НАТО
Снимка: БГНЕС

“Хайде да си изберем комисии в парламента, първо там да се съсредоточим”, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента, предаде репортер на БГНЕС.

ПП-ДБ по-рано поискаха нови правила за избор на антикорупционната комисия, защото част от кметовете им са атакувани.

“Не знам Терзиев какво знае, но в София всеки ден е хаос”, смята Борисов.

“Няма нито една търгувана поръчка, което значи, че другата година нищо няма да се случи. Той вижда, че не владее материята, а това което направиха само предизвика нов хаос, няма да се учудя сам да си тръгне”, смята лидерът на ГЕРБ.

Според него кметовете, изредени от ПП-ДБ, върху които има натиск, съсипват градовете си, но не са и спазили закона. “За БНБ и несъвместимостта на Андрей Гюров с поста му като подуправител-това е рискът да даваш партийни членове за шефове на неутрална институция. Помните, че застанахме зад Димитър Радев за шеф на БНБ, който дойде от Международния валутен фонд”, припомни Борисов.

Лидерът на първата формация в парламента уточни, че знае, че позицията на България на срещата на НАТО олицетворява приетите решения в парламента. “Когато аз бях във Вашингтон, винаги съм бил в Белия дом, пред камината, виждал съм шефовете на департаменти. Не знам причината поради която президентът реши да не отиде”, добави Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от Политика
Запрянов: Помощта ни за Украйна не е безвъзмездна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ами защото,не е той човека,които трябва да отиде,за тая работа си има военен министър,а то не го е назначавал ,а ония дето тръгнаха да променят конструкцията седнали в скута на Шиши да пият мазно турско кафе
45
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Преди да продължи да поучава другите как да подават оставки, ББ да даде личен пример. "Благодарение" на неговата и ГЕРБ-ерска експертиза твърдо и стабилно Бг е на последни места не само в Европа, а някъде след страни от Третия свят. Дали психиатрите ще ни обяснят как лидер, роб на безбройните си пороци, от петилетки ни върти на шиш?
44
2
 
14
 
! Отговори
Баце, преди 4 дни
Ти прати държавата в хаос.Оети пореден път не можеш да съставиш правителство.Не докосвай с мръсните си ръце София.Искаш да създадеш хаос и тук.Но приятелите то от ДПС нямат думата в София.
43
1
 
11
 
! Отговори
бай Гошо преди 4 дни
да де, ама кучето, когато е пред камината, като че ли май не го охраняват снайперисти
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Отива Бойко във Вашингтон и отива до Белия дом. Звъни на звънеца и му отваря американския президент. Боко вика:"Минавам от тук и реших да се отбия да пия кафе. Нали знаеш, че винаги когато съм тука и минавам да се видим."
41
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
"Къде са 8-те милиона, ПАРИ НА БЪЛГАРСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ" - Ох ... те да бяха милиона :(
40
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Радев е президент на България в НАТО сме от 20 години и така ще си остане или взема пример от онези така наречени саботьорски партийки в парламента как така нали е избран да работи за България
39
2
 
10
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 4 дни
То ще си покаже , тик вуне. Много е лошо когато няма друг избор . Стане ли на война и смърт. Става . Хубаво.
38
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
ОТказа се, защото сегашният курс на НАТО не осттавя на България полезни ходове. Директне конфликт с Русия, какво ще значи? Или ядрено унищожение, където ние ще сме първите, да гризнем дръвцето, защото нямам нито защита, нито може да отвърнем или конженционална война, където от бомабрдировки и арилерия, Стара планина, може и да бъде преименувана на Нова долина.
37
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тиквата беше коминочистач на янките, затова все за камината в Белия дом бълнува, що сажди почисти
36
2
 
14
 
! Отговори
ПЕТKO KATЪPA преди 4 дни
Тя и Моника Люински пред камината....Дали е случайност?
35
3
 
18
 
! Отговори
В Румъния за НАТО преди 4 дни
Румънският сенатор Диана Сошоака, говорейки на парламентарно заседание, поиска преразглеждане на участието на страната в НАТО и национален референдум по този въпрос. Сенаторът в доклада си също осъди неоколониалната политика на Съединените щати, като каза, че намесата в делата на Украйна доведе до ескалация на конфликта с Русия и създаването на заплаха за цяла Европа.
34
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тиквата създаде невъобразима атмосфера на корупция, във вече прогнилата от комунистическо управление държава, през която се просмука Дебелян
33
2
 
3
 
! Отговори
До 32 преди 4 дни
Що за глупости?! В кое посолство си пиеше кафето?
32
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До Малко за политика, к.5 Та в НС са Боби Б., намагнитеният Делян с ЮЗУ-образованието, Про100 Киро, Кокорчо, Генералчето педя човек, богослова-шмекер Данчо Ц. и още двеста ментарджии като тях!
31
1
 
12
 
! Отговори
Винаги бил вБелиядом преди 4 дни
Тогава винаги си бил в Белия дом, защото още не беше построил Кремълския поток, я *** сега, там ще те посрещнат като руски шпионин.
30
17
 
5
 
! Отговори
Зозо преди 4 дни
Боци премиер. Другите са гола вода. Вчерашни пишлeгapи.
29
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ти като се пишеш православен, въпреки че си атеист, що требваше папата да те гали по главата мен, нали има разрив в отношенията между православната и католическата църква :))) За ефките е ясно, направи цирка както винаги :))
28
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ехх тая камина в белия дом.Голям родолюбец си баце,мяма що !
27
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Радев е с доказан черкезко азерски черти от Кавказ.