Борисов: Не знам защо Радев се отказа от срещата на НАТО

Когато аз бях във Вашингтон, винаги съм бил в Белия дом, каза той
Обновена: 28 юни 2024 10:27 | 28 юни 2024 10:21, Нели Христова
161
Борисов: Не знам защо Радев се отказа от срещата на НАТО
Снимка: БГНЕС

“Хайде да си изберем комисии в парламента, първо там да се съсредоточим”, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента, предаде репортер на БГНЕС.

ПП-ДБ по-рано поискаха нови правила за избор на антикорупционната комисия, защото част от кметовете им са атакувани.

“Не знам Терзиев какво знае, но в София всеки ден е хаос”, смята Борисов.

“Няма нито една търгувана поръчка, което значи, че другата година нищо няма да се случи. Той вижда, че не владее материята, а това което направиха само предизвика нов хаос, няма да се учудя сам да си тръгне”, смята лидерът на ГЕРБ.

Според него кметовете, изредени от ПП-ДБ, върху които има натиск, съсипват градовете си, но не са и спазили закона. “За БНБ и несъвместимостта на Андрей Гюров с поста му като подуправител-това е рискът да даваш партийни членове за шефове на неутрална институция. Помните, че застанахме зад Димитър Радев за шеф на БНБ, който дойде от Международния валутен фонд”, припомни Борисов.

Лидерът на първата формация в парламента уточни, че знае, че позицията на България на срещата на НАТО олицетворява приетите решения в парламента. “Когато аз бях във Вашингтон, винаги съм бил в Белия дом, пред камината, виждал съм шефовете на департаменти. Не знам причината поради която президентът реши да не отиде”, добави Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от Политика
Запрянов: Помощта ни за Украйна не е безвъзмездна
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
5
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 4 дни
Защо се чудиш БЕ,че президента не слиза на твойто"ниво"дребна душичка,заслужен ти е наименованието,тиква"
65
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
На един народа какво му е необходимо повече от това да го бият Роми по пътищата, да го прегазват мутри със скъпи автомобили и след това да са на свобода, подкрепени за бягство от полицията, прокуратура свързана със хора които отнемат бизнеси, съдии които са зависими или заплашвани, медии които са купени. Какво искате от ГЕРБ и ДПС във война ли да ни вкарат с някой съсед за да се събудите! Имате един вариянт и той се казва ПП-ДБ! Но явно на Вас не ви пука за Вас и вашите деца, родители,приятели!
64
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Не знам защо на Борисов му викат Тиквата, наистина не знам!?
63
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Не се заблуждавайте както се заблуждават НАТО и ЕС, ГЕРБ и ДПС са Руски Партии! Това че се правят за евроатлантици е пълна заблуда! Държавна Сигурност е създател на тези партии! Държавна Сигурност е подчинена на КГБ, а те на Путин! Няма как да са евроатлантици, а да направят експресно газопровод на Путин за 3,5 милярда евро наши пари, непосредствено преди войната в Украина, за да има Газ за Сърбия и Унгария!
62
4
 
11
 
! Отговори
Лудото Ленче преди 4 дни
Много добре знаеш какво ще подпишем там гн идо нещастна !!! За това президента отказа !!! Рамка ще му поставяте !!! Ти си за затвор бе ! Отдавна бай Ставри те чака и посрещане ти е подготвил !!! На него му ги приказвай тези врели не кипели !!!
61
0
 
7
 
! Отговори
йод на таблетки преди 4 дни
Е то било секретна информация приета от народното събрание -поет ангажимент заради, който Радев не иска да отива. А какво са обещали депутатитте не се знае. Какво ли се готвят да подписват или обещават ? Дано не е жива сила или бази за нападение...
60
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Когато има мафиотски режим, както е в България само военен преврат и външна помощ на пример от САЩ може да ни спаси! Иначе сме загубени! Мафиотския режим устройва Русия и те само биха задълбали и биха го превърнали в президентска република! Тогава мафията ще има тотална власт! ИТН постоянно говорят за това!Теса партия на ГЕРБ и ДПС! ГЕРБ и ДПС са създадени от Държавна Сигурност! Цената е тоталитарен режим в България!
59
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
БОРИСОВ 22 ГОДИНИ Е В ПОЛИТИКАТА НАЙ УСПЕШНИЯТ ДЪРЖАВНИК НА ПРЕХОДА Е ПИШЕ ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ А СЕГА ОБИЖДАЙТЕ ДРУГО И НЕ ЗНАЕТЕ НЕ МОЖЕТЕ
58
11
 
6
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 4 дни
Не се е отказал. Те не го искат Руменчо Решетников. Не искат руски подложки разузнавачи.
57
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Хахахаха будните хора в кавички кои са шепата маргинали около Бонев ли хахахаха Как сте се самозабравили Кой ви е казал че само вие сте някакви хахахаха
56
3
 
14
 
! Отговори
жж преди 4 дни
Един дебел,стар, и оглупал банкянски клоун, ходи из улиците на софия,и говори дивотии.Две предложения: 1.вкарване в карлуково 2.арест за извършени кражби на народна пара. Изберете вие,драги сънародници.
55
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Докато има ГЕРБ и ДПС няма да има и България, а паралелна държава. Като притежаваш прокуратура, съд, МВР, регулаторите и тайните служби , не ти трябва правителстово или община. Ти държиш държавата. Като имаш милярди евра откраднати от народа и от фондовете на ЕС, може да купиш или заплашиш всеки един който пожелаеш! Аз се възхищавам на смелостта на ПП-ДБ. Само те истински се борят срещу мафиотския режим в България!
54
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Как така с лека ръка драскате небивалици наети драскачи безработни мързеливци
53
2
 
13
 
! Отговори
Копейка преди 4 дни
Изтрещелите русофоби викат на всеки с 2 грама мозък и който защитава страната си "копейка". Безумните които на всичкото отгоре започват да губят властта, неистово се опитват да вкарат света във война. Президента знае това и знае какво ще приемем там. МОЛЯ ОБЯСНЕТЕ КАКВО ЩЕ ПОДПИШЕМ ТАМ. Бъдете честни веднъж в живота си.
52
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
За щастие в София има будни и непокорни хора! Те са наясно за разлика от тяхните родители , които са малките градове кое е злото на България! ГЕРБ и ДПС са основните представители на мафията!Мафията притежава, МВР,Прокуратура, съд и всичко необходимо!Те могат да Ви убият и ги пускат на свобода!Само за ваша информация,това не са повече от 20 хиляди човека!Да те имат милярди евра откраднати от вас и с тях Ви правят зависими,но са 20 хиляди.Самл в София има над 1,2 милиона население.
51
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
искал е да каже Бойко че винаги когато са го повикали в белия дом е тичал бързо да се среща със секретарките и чистачките там! А сега само в посолството го викат на инструктаж!Той и ЦВ ЦВ ходеше всяка година на закуска там а сега де изчезна ?Поне се обзаведе със апартаменти и за правнуците си.Иначе таз среща на НАТО е ясна който подпише бомбонче и снимка със него ,който не подпише тояга и неприятни събития в страната му докато не си подаде оставката.И накрая Щатите пак на печалба!
50
0
 
16
 
! Отговори
Баце, преди 4 дни
А защо твоят пудел Главчо не иска да каже каква е позицията на МС?От народа ли я крие?Да не стане като с решението за Националната детска болница?Да го приеме,а после да го отмени,защото не знаел какво се гласува?
49
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Бойко е наясно защо Радев се отказва. Но е по-уместно да се направи на учуден. А причината Радев да не отиде са неговите идеологически убеждения - сигурно е единственият президент на натовска държава, русофил....Поне е честен към себе си и народа, като се отказва.
48
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Сега убедихте ли се че за България няма спасение! Мафиотите имат в ръцете си некомпетентни хора, които за да се издигнат професионално само ГЕРБ и ДПС ги устройват! Нека Ви е честито! Те са готови на всичко на лъжи, на фалшиви компромати само и само да се освободят от единствените различни и това са ПП-ДБ! Мафията може да бъде унищожена само от вътре! Това е моя съвет! А най-добрия съвет е за миграция по-далеч от тук!
47
6
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 4 дни
До В Румъния за НАТО.... и в Румъния ли се завъдиха копейки? Там трудно ще виреят.