НС ще изслуша Калин Стоянов за влизането на Брендо

На въпроси ще отговаря и министър Виолета Коритарова
Обновена: 28 юни 2024 07:41 | 28 юни 2024 07:34, Анисия Иванова
30
НС ще изслуша Калин Стоянов за влизането на Брендо
Снимка: БГНЕС

Вътрешният министър Калин Стоянов трябва да се яви днес пред народните представители в парламента. Той ще бъде подложен на кръстосан разпит за това как точно Евелин Банев-Брендо е влязъл в България, въпреки че е издирван с червена бюлетина, и се появи пред портите на Софийския затвор.

До момента няма яснота дали полицията е успяла да разплете случая. Няма и информация той да преминавал през български граничен пункт в периода от освобождаването му от ареста в Украйна до този понеделник, когато сам се яви да изтърпи наказанието си в София.

Народното събрание ще изслуша и служебния министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова и председателя на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ относно напредъка на строителството на скоростния път Видин – Ботевград. Точката е фиксирана като първа от програмата за работа на депутатите, публикувана на интернет страницата на парламента.

Освен за пътя Видин-Ботевград министър Коритарова ще бъде изслушана и за напредъка по изпълнението на Инвестиционната програма за общински проекти, включена в Приложение № 3 към чл. 107, ал. 13 от Закона за държавния бюджет на Република България за 2024 г. Искането за изслушване отново е внесено от депутати от парламентарните групи на ГЕРБ-СДС и ДПС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от Общество
Постижима ли е еврозоната без стабилно правителство?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Мякащото селянче ще се напъва да говори.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Този да си тръгва на секундата! И всичките които са допуснали мафиота да се подиграва с държавата. Брендо си прави гаргара с държавността, а канцеларските плъхове четат бюлетини в отговор на въпроси.
13
0
 
2
 
! Отговори
Любопитко преди 2 дни
Мигрантите как влизат?
12
0
 
4
 
! Отговори
Теми-да(не) преди 2 дни
Нека да слушат че един ден при работеща правосъдна система не се знае дали няма на някой депутат да му се наложи да използва методите за влизане (или излизане) нелегално от страната.
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Най-добре е дупетатите да изслушат направо Брендо току виж им казал и други истини които те не желаят да чуят.
10
0
 
0
 
! Отговори
FMC преди 2 дни
Как. Ами това е двойникът му. Щом Путин има, тоя що да няма?
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Кво да го слушат. Пак някакви заучени глупости и НИЩО КОНКРЕТНО няма да се каже :)) Факт обаче е, че този и брат Галев се върнаха в бг по времето на радевата рев полюция. бошкоф и той си дойде..Цецо идвай си. Държава НЯМА
8
1
 
7
 
! Отговори
Брендито преди 2 дни
Нали се беше регистрирал в някакво село за кандидат за кмет от ГЕРБ. И то докато го издирваха с Червена бюлетина на ИНТЕРПОЛ.
7
0
 
13
 
! Отговори
Кацнал със преди 2 дни
оня самолет Брендо преди години за който казаха едно голямо НИЩО тогава ! Спряха разследването и ЗАЩО ? Откриха тогава, че е Брендо пътника ли ? Ако е така колко пари получиха за да се спре разследването ? Защо тогава не знаеха, че е Брендо, а сега знаят ? НАРОД - будали, полиция - рекетьори и измамници !
6
1
 
10
 
! Отговори
Калинчо е един преди 2 дни
обикновен шмекер, никога нищо от това което казва не е верно, всичко е стъкмена информация угодна на корумпираната политическа паsмина ! Главата на МВР няма нужния капацитет за да ръководи това министерство, той е "доведеното дете" на ОПГ ГЕРБ/ДПС ! Брендо е от години в България и никой не го издирваше в държавата както навремето известния терорист Карлос Чакала когато трябваше намираше сигурност и закрила в България ! Колко наивника ще повярват на тоя "шлака" К.Стоянов ? Кацнал със самолета ха
5
0
 
6
 
! Отговори
Ze nigmar преди 2 дни
Подгответе се за промени...:)))
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Кальо Очите много обича да се заиграва с кокаиновите крале. Важното е да му тече вадичката с парички от наркотички.
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ще излезе, че не се е крил, а е бил... за трюфели до като са го търсили. Истината е, че никой не го е търсил реално, а само на документи. Факт е, че ГЕРБ покровителстваха всички бандити. Братчетата Галеви, коелигите на Мутрата в СИК, също никога не са напускали България-
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
съвпадение е ;-) ..., че брендо и борисов уплашено и едновременно се окопаха (единият - в затвора, другият - в Банкя зад стобора...) дни след като в Германия спипаха някакви си ... 35 тона кока... ... ... ... ... А ти, гЭрбав пиZдьо(1), ич не ми се обяснявай! :-))) ... ... Десетилетно! дълга е общата история на брЕндо и борисов - и като мутри, и като престъпници, и като заплаха (напоследък) за животчетата им.... ;-))
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Брендо продава за Таки, а гърчето се отчита на Тлъстия в Зайчарника.