Борисов: Листопадите в другите партии не ме интересуват

Ще изтърпим обидите, ще изтърпим всичко, което ще изговорят днес колегите, посочи лидерът на ГЕРБ
Обновена: 3 юли 2024 11:26 | 3 юли 2024 11:21, Нели Христова
238
Борисов: Листопадите в другите партии не ме интересуват
Снимка: БГНЕС

"ГЕРБ категорично победи и е длъжен да предложи свое правителство. Листопадите от другите партии не ни касаят, надавам се в 13:00 ч. да има държавници”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в кулоарите на парламента относно възможността ДПС да не подкрепи кабинета “Желязков”, предаде репортер на БГНЕС.

Борисов припомни, че партията му няма да подкрепи евентуално правителство с втория мандат.

Още по темата
"Ще имаме възможност да слушаме внимателно изказванията на парламентарните групи и мотивите, с които не искат да подкрепят правителството. И може би после със същите мотиви ще откажем след това подкрепа и за тях. Затова в 13,00 часа е важно, имат време колегите от всички партии да го обмислят, да направят своите заключения и да не тласкаме страната към нови, нови и нови избори", коментира Борисов.

"Убеден съм, че правителството няма да мине. Ще изтърпим обидите, ще изтърпим всичко, което ще изговорят днес колегите, защото сме длъжни за пред нашите избиратели, пред които ще се явим и ще настояваме да гласуват повече, за да не се получава подобно нещо", призна Борисов. Според него няма вариант изключи от движението да подкрепят кабинета "Желязков".

Лидерът на ГЕРБ смята, че в един глас "Възраждане" и ПП-ДБ действат заедно, а той самият не е разговарял с Делян Пеевски. "Не съм разговарял с Пеевски. Аз разчитам на всички държавници", коментира Борисов.

"Отново летим към избори. Тези, които днес вдигат ръка срещу правителството, ще трябва да обяснят какво ще ни донесат те", добави Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от Политика
НС не успя да избере председател на временната комисия за Нотариуса
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
1
 
6
 
! Отговори
Производител преди 5 дни
Айде бе, нема ли един Искандер е сега погрешка да удари парламента. Веднага ще се вдигне избирателната активност.
153
3
 
5
 
! Отговори
ПП ПУТИНИСТИ преди 5 дни
ИСКАТ СГЛОБКА С БСП И ВЪЗРАЖДАНЕ И ОТСТРАНЕНИТЕ ДС-ЧЕНГЕТА ОТ ДПС
152
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До #143 ...... Този индивид е нанесъл такива щети на България , че действително няма равен , само бюджетни пари над 500 млд. са "минали" през ръчичките му , отделно евро субсидии , глоби , наказания и какво ли не което е събирано по един , или друг начин от райата . Да виждаш днес нещо за такива пари , изградено , произвеждащо и там каквото е , не , само нещо , някакви останки , през които се е изпирало , всъщност източвала парата .
151
6
 
7
 
! Отговори
ДЕНКОВ-ПОДЛЕЦ преди 5 дни
ГЕРБ ГО НАПРАВИХА ИЗВЕСТЕН, ТОЙ ГИ ПЛЮЕ, КАТО ЕВРАЗИЙСКА КАМИЛА....
150
1
 
3
 
! Отговори
Патриции преди 5 дни
150 Попринцип България е държава пълна с плебеи
149
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Буцито я кара по оная дето разправят , че от леките жени , има и един друг по-популярен термин , ставало добри съпруги , той ни убеждава , че от бандит , крадеш на коли , ставало добър държавник , но ние сме инати и не вярваме нито в едното , нито в другото , кой си взема к...pвa за съпруга .
148
9
 
7
 
! Отговори
Евала на Денков преди 5 дни
Повреме на речта на Денков на Бохо Павияна му прилоша и излезе да удари 2 линии от матеряла на Брендо.А понеже имам елтра HD телевизор от скъпите видях потта която изби по челото на Роско Костинбродския.Сама така!Нема Лабаво!
147
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
ДЕНКОВ ЛЪЖЕ ЗДРАВО ОТ ТРИБУНАТА НА ПАРЛАМЕНТА ЛЪЖЕЦ
146
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Герберазите пак са в паника, новата им дефолт кондиция от доста време насам. Тиквето що си не иде с мир да си гледа внуците, а се се тика към властта. Май му е нужна властта за да се прикриват милионите престъпни схеми през години. Аз друго не виждам в целия Листопад.
145
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Глупакът винаги оценява високо глупостта си Буци , талантът ти е да правиш престъпни схеми , да употребяваш хората срещу изгоди и да ги корумпираш , ти определено имаш престъпна психика , но нова макар и " качество " не е онова другото качество , способност и разум . За това говорят и " снайперистите " и животинският ти страх и всички плодаве на престъпните ти " управления ".
144
4
 
5
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 5 дни
Ще Ви обясня защо на престъпникът Борисов му се вика "тиква". Нищо общо с полските тикви,които традиционно обичаме да ядем. Националният химн на Държавата Израел се казва " ХА ТИКВА".И тъй-като Борисов е Бехар ,тоест евреин,то и оттам идва и прякорът му. ХА ТИКВА ще рече НАДЕЖДАТА. Не бива да се бърка обаче това,което АШКЕНАЗИМ,които създадоха достойната Държава Израел ,разбира под НАДЕЖДА с това,което една евтина сефарадска мутра разбира под същото. Това е причината за прякорът "тиква".
143
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До БОЙКО Е ВЕЧЕН .!!! Питай Пашата , той ще ти го обясни от към ниво и защо му вика Тиква .
142
14
 
10
 
! Отговори
БОЙКО Е ВЕЧЕН .!!! преди 5 дни
БЪЛГАРИТЕ СА С НЕГО И ЗАТОВА Е ВИНАГИ ПОБЕДИТЕЛ....... КОЙ МУ Е НА НИВОТО.?.... НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА КАЖЕ ЕДНО ИМЕ...?
141
3
 
8
 
! Отговори
МУТРОС преди 5 дни
А ти като обиждаше и унижаваше само ПП+ДБ-не ти пукаше.Нали се биеш в гърдите какъв голям политик си,4 папи са те галили по главата - прави правителство и работи.
140
1
 
12
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 5 дни
БАЦО ШЕ СГЛОБЯВА У ДВОРА ПЕРАЛНИ !
139
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До гласопат - Ако Борисов не сбърка пак да се сглоби, изобщо не губи, а прибавя гласове. Заради сглобката с ония тъпокирчовци много народ се отказа да гласува за него.
138
1
 
6
 
! Отговори
БОК преди 5 дни
Изобщо-нищо не ме интересува, освен парата да върви към мен!
137
2
 
4
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 5 дни
РЕЗУЛТ ОТ ИЗБОРИ ! БАНИЦА С ТИКВА И БЕКОН С ЯИЦА !
136
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
'' ГЕРБ категорично победи '' ......................... Самия факт, че представя това (при тази избирателна активност) за категорична победа, говори колко отчаян е другаря Боко. Осъзнава, че Герб е на ръба на изчезването.
135
3
 
7
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 5 дни
ОБШТО ЗАГУБИТЕ У ГЛАСОВЕ ЗА ИЗБОРИТЕ ШЕ СА 800 000 ! БАЦО ВЕЧЕ ШЕ ПЕЧЕЛИ С 5 % !