Рамадан Аталай: Доган разпореди ДПС да не подкрепи правителството

Пеевски се разпорежда с партията като с лична фирма, твърди отстраненият
3 юли 2024 09:03, Петър Бойчев
218
Рамадан Аталай: Доган разпореди ДПС да не подкрепи правителството
Снимка БГНЕС

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган е разпоредил ДПС да не подкрепи правителството на ГЕРБ. Това разкри в студиото на bTV Рамадан Аталай, който бе отстранен от ръководството на ДПС.

Още по темата
„Отношенията между Доган и Пеевски са в разрив в момента. Позволих си да помоля Делян да се обади на Доган и да разберем за какво става въпрос“, каза Аталай. „Има предложение, директно разпореждане, от почетния председател (Ахмед Доган – б.р.), ПГ на ДПС да не подкрепя правителството“, каза още Аталай.

„Делян Пеевски се разпорежда с ДПС като с лична фирма и уволнява, отстранява хора, които са близки до Ахмед Доган“, твърди Аталай.

През последната седмица множество структури на партията из цялата страна пуснаха отворени писма относно премахнати ключови лица от ДПС. Рамадан Аталай е един от тях. Според него в момента той е определян като превратаджия. „Аз се питам кой е превратаджия, когато с натиск и сила се опитваш да промениш мнението на обществеността“, каза Аталай.

Аталай цитира имейл, който почетният председател на ДПС е написал до Делян Пеевски. Той гласи „Според ситуацията ДПС трябва да има ясно изявени председатели, както за партията, така и за парламентарната група – Чакъров и Пеевски. Което значи съпредседатели в преговорния процес, общи решения с два подписа, евентуално коалиционно правителство. Всичко трябва да се легитимира, подкрепя с подпис на двамата съпредседатели“.

По думите му след този имейл Пеевски прекъсва контактите си с Доган.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Всичко ще стане ясно до обед. После троляка на ПП може да ходи пак в забвение:))))))))))))
25
2
 
7
 
! Отговори
Бойко Тиквата преди 3 месеца
Не знам сокол лие, орел лие, ама такова хвъркане ще пада. На първо време ще "хвръкна" от парламента, после ще видим.
24
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аз откога ви повтарям че пп дб и дпс са ОПГ----И щом не си включил ГЕРБ в ОПГто, никой не ти вярва.
23
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Троляка на ПП (Плавно Падаме) се събуди :))))))))))))))))))
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аха! Това било много сериозната заплаха за живота на Бойко
21
8
 
7
 
! Отговори
ГАДАТЕЛ!!!!!!! преди 3 месеца
КАКТО ВЕЧЕ ПРЕДСКАЗАХ, ДПС КРОИ КАПАТА НА ГЕРБ, СЕГА ЩЕ ДАДЕ ГЕРБ ЗА ЖЕРТВЕНО ЯГНЕ И ЩЕ МОНТИРА НА ТЕХНИТЕ ПОЗИЦИИ ПАРТИЯТА НА МЛАДИТЕ IT-СПЕЦИАЛИСТИ. ТОЗИ ХОД СЕ ВИЖДАШЕ ОТ КИЛОМЕТРИ
20
2
 
9
 
! Отговори
Тарикат преди 3 месеца
Това беше ясно преди 3 месеца. Още тогава Марков го предрече.
19
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Дано това вече да е краят на ГЕРБ и ББ. Трябва живота да започне отново, стига 35 годишен преход изпълнен с разруха, беднотия и корупция. Подкрепям това решение на г-н Ахмед Доган.
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
навсякъде по администрациите и общински съвети се говори на турски в Кърджали, Разград, Търговище, Силистра, Дулово, Шумен, Руен, идете да се убедите. Даже в един хубав град с чуседна главна улица, заведения и хубава инфраструктура, планини , оправени сгради масово, масово се заселиха турци и избраха от 6 те депутата от Сливен - един от ДПС и то най-големия боклукккк- бившия мюфтия от Айтоско Хюсеин Хафъзов, който неведнъж е казвал и писал "смърт на евреите", фен на Ердоган, мрази България
17
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какво стана с феномена господин Доган.Какви рабти писахте, как той бил бъдещето, корпоративен бил.Май сте като Нерон в последните дни.
16
9
 
11
 
! Отговори
Евроатлантик преди 3 месеца
ДПС никога няма да позволи мафията ГЕРБ да се върне на вляст! Време е за промяна с ПП-ДБ!
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И тия кат величие.
14
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Късно е Догане.Късно е.Бягай, докато не са дошли от сената пратени центуриони със задача да те свършат като враг на отечеството.
13
2
 
3
 
! Отговори
ДОГАН + КИРО преди 3 месеца
СТАРА СГЛОБКА - ДСБКП.....
12
3
 
12
 
! Отговори
Дедо преди 3 месеца
Имам предчувствие,че скоро Доган ще бъде арестуван и ще му повдигнат серия обвинения. Краля е мъртъв, да живее Краля ....Пеевски.
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Tоз за 13ти път депутат не говори правилен български, отделно *** на умиране. Ама вчера кат гледам простото туррско население в Бг, в Кърджали скачат чупят, истерична радост за незаслужената победа на Турция над един среден отбор Австрия, смятайте ако Турция бие Франция или Германия, или Испания, всичките турци и мангалллли в бг ще са в 10 дневен делириум, и то за една държава, която нищо не им е дала и нищо няма да им даде, така са и 10те милиона гастербайтери в Германия
10
1
 
7
 
! Отговори
Един Българин преди 3 месеца
Което пак доказва че особено като не се гласува Доган коли и беси. За правителството не е написал това от заглавието , а че ще има с два подписа...не виждам Доган да е потопил Лойко все още, но последният е позорно зависим от него. Като се има в предвид че всички продажници от служебното и предишните правителства запазват постове явно Доган ги подкрепя.
9
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Храни прасе да те хапе. Според мен, Дебелото момче ще настъпи много голяма мотика с Доган. ДПС си е етническа партия, основана от него и докато той не умре, няма как друг да се разпорежда. Всичките турци си подкрепят Сокола. Делян реши да дели с Буци държавата, но май май няма да стане тая. Тепърва ще гледаме циркове.
8
2
 
2
 
! Отговори
До 4 преди 3 месеца
Отиде си България. Включително и ти, благодарение на такива като теб
7
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Големи театри. Има ли още някой, който да вярва на тези шарлатани. Всички са един дол дренки. Жалко, че и придошлите уж американски възпитаници се оказаха същите жалки въжеиграчи и се изплюха върху надеждите на цял народ.