Пеевски отговори на Доган: Няма да се откажа, не съм предател!

Никой не може да спре Новото начало, написа той във Facebook
Обновена: 10 юли 2024 22:28 | 10 юли 2024 22:05, Анисия Иванова
533
Пеевски отговори на Доган: Няма да се откажа, не съм предател!
Снимка: БГНЕС

"Няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си! Не съм предател! Никой не може да спре Новото начало", категоричен е председателят на ДПС Делян Пеевски.

Изявлението му дойде след призива на почетния председател на партията Ахмед Доган за оставките на шестима членове от ръководството на партията, начело със самия Пеевски.

Другите с поискани оставки са заместник-председателите на партията Халил Летифов и Станислав Анастасов, зам.-шефовете на ПГ Хамид Хамид и Ертен Анисова и члена на ЦОБ Радослав Ревански.

Още по темата

"Оценките, които са дадени са несъстоятелни, а настояването за оставки - лишено от каквато и да е форма на изпълнение на Устава на ДПС, за който толкова много се говори тези дни", пише още Пеевски.

Ето целия му пост във Facebook.:

"Така поднесено нещо, изпратено от група фракционери, буди основателно съмнения за своята автентичност. Но! Дори и да е така, какво се случва?

Реминисценции от отминали времена, в които “отгоре” с един телефон или един факс са заличавани групи хора, структури и персони. Това ли е апотеоза на борбата за демокрация, права и законност или авторитарен похват, несъвместим с правовата държава.

За съжаление, точно това се превръща в жив пример, на който Европа и демократичният свят ще погледнат най-меко казано с недоумение. Оценките, които са дадени са несъстоятелни , а настояването за оставки - лишено от каквато и да е форма на изпълнение на Устава на ДПС, за който толкова много се говори тези дни.

И какво!? До какво ще доведе това искане?! В апогея на ДПС, която изведохме до втора политическа сила и рекордните за всички 34 години брой депутати, чия е волята, която иска да прекърши този успех !?

И кой ще понесе отговорността пред тези, които ни гласуваха това доверие и възложиха на нас надеждите за собствения си живот!? Или отново от тях се иска да мълчат и да се подчиняват на върхушката, която ги употребяваше толкова дълго.

Това е неприемливо и невъзможно. И не, аз няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си. Не съм предател! Държа на думата си!

Оттук нататък, пътят е ясен. Продължаваме с екипа ми с изпълнението на ангажиментите си, за Новото начало , в името на по-доброто и по-мъдрото Утре. Ще бъдем с хората и до хората.

PS. Двамата с Ахмед Доган се познаваме прекалено добре и двамата знаем каква е истината. Историята ще покаже, че съм бил прав. Никой не може да спре Новото начало".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


533
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
267
0
 
10
 
! Отговори
Стоко преди 2 месеца
Деградацията на централната власт при османлиите исторически вече се е случвала. Сега градинарят от Росенец няма да смее да се покаже отвъд оградата на султаната си, защото знае че зелката му ще се търкулне в морето. Сега едни пари ще отидат при други пари , а няколко рeзaка ще тупнат голи в гроба.
266
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Шапка му свалям на шиши прецака себе си и разцепи ДПС.
265
2
 
16
 
! Отговори
Имп Маврикий преди 2 месеца
Еничара срещу Султана. А да видим кой кого?! Историята досега показва че еничарите винаги са давали фира.
264
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Шиши е видял от първа ръка,че Доан се е превърнал в една дърта алкохолизирана развалина и е решил да събори изгнилия плетДоан просто е една дърта ДС п ръдня. .
263
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А така! Самоизяждайте се!
262
3
 
12
 
! Отговори
Шиши, преди 2 месеца
хайде чао!Вече си отстрелян!Тия високопарни лозунги за патриотизъм,евроатлантизъм,предателство и други такива ги остави настрани,не всичко се решава с твоите пари!!!Ти пръв заговори за дерибеите в ДПС,и случайно или не,водиш класацията им!!!Слабо познаваш турците и техният манталитет,те винаги са били и ще бъдат с Доган!!!Но,нека и на него да му е за урок-с кого се хваща и захваща!!!А тия,тук долу,дето уж те подкрепят,те нищо не решават,защото са най-вероятно от ония 80%-АНАДЪМО???
261
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Той бил поел пред някого ангажименти за Новото начало и с тази цел извършва превземане-преврат в ДПС. Пред кого е поел ангажименти за Новото начало? Пред посланика на ПосолствоТо ли?
260
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЛЕСНО НЕ СЕ ПУСКА КОКАЛА
259
3
 
5
 
! Отговори
Токмаков преди 2 месеца
КОЙТО МОЖЕ ДА МИСЛИ - ЕТО ЕДНА ТАЙНА. ОТ ПРЕХОДА ДО ДНЕС В НС СЕ ИЗРЕДИХА ДЕСЕТКИ ПАРТИИ. ВСИЧКИ БЯХА ДО ВРЕМЕ И СЕ РАЗПАДНАХА. ДВЕ ОСТАНАХА НЕДОКОСНАТИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ПРЕХОД - 40 ГОДИНИ ПОЧТИ. БСП И ДПС. 80 ГДИНИ ВИ УПРАВЛЯВАТ СЪЩИТЕ КОИТО ВИ НАЗНАЧИ МОСКВА 1944 Г. ЧЕСТИТО .УПРАВЛЯВАТ ВИ ПРЕСТЪПНИЦИ.
258
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
не е възможно председател на етническа турска партия да не е турчин,а българин.колкото и пари да има.
257
0
 
7
 
! Отговори
ПапуасиПапатПрасета преди 2 месеца
Разликата е тази че докато Доган е написал дисертацията си на български, смелият войни Шебейк може само да псува на български. Дигнаха му мерника и ако ще една кофа декюменти тип ала версус Доган ич нема кой да му обърне внимание. . . лойта се стича, сл;анината му се топи, шпекът е поръчан някаде в папуаските почивни станции
256
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
С тая физиономия и с тая гуша -това е една меизбираема с виня.
255
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Парадоксално е на пръв поглед,но за България е по-добре да победи Прасчо.Защото Доган,руски агент и руски Резидент ,е в основата на мафиотския модел,установен у нас след 1989г.ДОГАН Е ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ.Трябва него да съборим първо. ,ако искаме да живеем нормално.После ще се отърнем от Пеевски.Сега подкрепете Ледоразбивача Пеевски..Всички евроатлантически партии ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПЯТ ПЕЕВСКИ. НЕЗАБАВНО.
254
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За съжаление ПЕЕВСКИ ДОКАЗА НА ВСИЧКИ, ЧЕ КАТО Е ПОЕЛ АНГАЖИМЕНТ КЪМ ИЗБИРАТЕЛИТЕ ГО ИЗПЪЛЯВА!ДА КАЖЕШ НА ДОГАН, ДЕРИБЕЙТЕ КОИТО НАД 30 ГОДИНИ ТОРМОЗЯТ НАСЕЛЕНИЕТО В РАЙОНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ МАХНАТ И АЗ НЯМА ДА СЕ ОТКАЖА,ВЪПРЕКИ ВАС! НАЛИ ВИДЯХМЕ ДРУГИГЕ ОТ ДПС КАК ПОВТАРЯХА КАТО ОБЛАДАНИ ''ОБИЧАНИЯ ПОЧЕТЕН ''¹
253
2
 
18
 
! Отговори
коментар преди 2 месеца
Мислех си, че Пеевски е една идея по умен. Не е проблем да превземеш, да купиш няколко човека, но дори теоретично е невъзможно да превземеш електората на ДПС. Те са доста монолитни и общо взето затворен електорат. За тях един *** начело е много странно и объркващо. Истинският им лидер е и си остава един и ако ги призове, могат да покажат що е то Коледа посред лято!
252
9
 
3
 
! Отговори
Харалампи преди 2 месеца
Доган си намери майстора. В ДПС повече от 70% вече са *** и те са зад шопара. Новото начало е факт.
251
2
 
9
 
! Отговори
хаха преди 2 месеца
Ех дебеланко феноменален, колкото и свинщини да правиш, рано или късно настъпва Коледа!
250
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Според информацията, Доган е по-голям патриот към България от дебелото. Дебелото е един слуга на Посолството.
249
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво на Шиши. Такива личности, като Бойкикев пият мазно турско кафе в скута му, серДоган ще му иска оставката. Шиши бори се срещу серДоган, цяла България е с теб.
248
2
 
7
 
! Отговори
До 312 преди 2 месеца
Турци в България няма! Откъде според теб са дошли турци - кога тук през историята са се заселвали туркини?! Или според теб турците се възпроизвеждат само от потомци на башибозука?!