ДПС се цепна и медийно, Пеевски пусна алтернативен сайт на партията

Старият сайт мина на страната на почетния председател Ахмед Доган
Обновена: 11 юли 2024 16:27 | 11 юли 2024 16:27, Нели Христова
243
ДПС се цепна и медийно, Пеевски пусна алтернативен сайт на партията
Снимка: БГНЕС

ДПС на Делян Пеевски пусна алтернативен сайт, след като по-рано днес старият сайт мина на страната на почетния председател на Движението д-р Ахмед Доган.

Новият сайт се казва https://dpsbg.eu/. В него е включена информация за последните медийни изяви на единия от председателите на Движението Делян Пеевски.

Тази сутрин стана ясно, че старият сайт https://www.dps.bg/ се намира под контрола на привържениците на почетния председател. На централно място фигурираше неговото писмо от вчера, в което той иска оставката на Пеевски и още петима ключови функционери на Движението, които Доган смята за отговорни за настоящата ситуация. Също така в раздела за председател липсваше всякаква информация и даваше грешка и че страницата не съществува.

В сайта, който е пуснат от Пеевски, има раздел слова на почетния председател, като последното от тях е 3 януари 2024 г.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


243
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
3
 
11
 
! Отговори
Хаха ха преди 1 месец
Доганката вече ще подкрепи - гербАма друг пьт
118
3
 
9
 
! Отговори
Голям преди 1 месец
Ми радвам се , че нанесе такьв удар на крепителите на - герб шишоДокато се усетим ще има нов кабинет без герб на есенХристо и кирчо докато седяха в скута изработиха баце с пеевски
117
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя път шoпapa настъпи мотиkaта!!! Къде си тръгнал да дyxaш срещу вятъра бре Шишши?!? Тръгнал нашиО срещу доганя... Ти пияян ли си, нашмъpkaн ли си или пpоcто си Tъппп?!? Все едно след малко като дойде шефа да го уволня!!! Е как ще го уволня като фирмата е негова?!? Как да изгоня хазяйката като къщата е нейна бе алaHkoлуу?!? Замириса на cвинcku пържоли май, ама в случая пpaceто доброволно отиде на зakoление!!!
116
1
 
14
 
! Отговори
Мда преди 1 месец
Ако не нещо друго поне ликвидира дпс с тях и подкрепата за гербДпс дьлго време ще ближе рани а герб ще са в опозиция както изпадна несменяемото -бсп , някогаИ вече е никой
115
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мръсотията е много голяма, прочетете последните статии на Веселина Томова в "Афера". Между другото, ако не бяха протестите и смяната на властта и Веселина Томова щеше да е сред болните и може би мъртвите, вече бяха убили родителите й през управлението на герберите и коалиционните им партньори; кой убиваше хората , не знам, но много хора бяха разболяни и убити в България през управлението на ББ и ЦЦ.
114
4
 
2
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
...и тук е момента да се намеси турския посланик и външния министър...
113
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доган беше сложен за едни избори в началото на 90-те, тоест да обере вота от СДС, но турците взеха че гласуваха само за него и ДС немаше избор освен да му остави нелегитимната партийка, но иначе той никога не е бил фактор в политиката :))) Пеевски е доста тясно свързан със службите, а и самия факт, че "умния" Доган го е сложил начело на ДПС, какво ви говори комрадс :)))
112
2
 
7
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
142, ДПС колкото е етническа, толкова е и римлянска партия. Не малка част от гласоподавателите са римляни, а не турци. А на римлянина дай кебапче, не знам дали Доган ще надделее там.
111
2
 
9
 
! Отговори
ПРЕВРАТ в ДПС? преди 1 месец
И двата сайта в момента са еднакви - т.е. на Делян Пеевски. Май може да има и ПРЕВРАТ в ДПС, колкото и невероятно да звучи това.
110
3
 
6
 
! Отговори
Главния Муфтия преди 1 месец
Ако са обрязвани в мавзолея, значи се е получила инфекция, понеже не е имало йод. значи ще применим по широко обрязване за ликвидиране на изгнилата плът.Дебелян като по ербап и млад да катери минарето да почвам да го обрязвам.Втори Сокола. След обрязването ще минат при бай Ставри за свещено измиване със свещения ибрик на задните части.
109
2
 
17
 
! Отговори
Даа преди 1 месец
Тоя освен да разтуря друго не може ли?Ако не беше майка му още щеше да завършва 10-ти клас първия срок.Квото му се даде го фалира или разбива щото толкова му е капацитета.Дадаха му Булгартабак-фалира,КТБ-фалира,Лафка-фалира,щеше да е председател на ДАНС ама излязоха умните и красивите и барабар с него си замина и правителството Орешарски,сега ДПС го докара пред разпад.Абе пълен некадърник.Майка му сигурно вече много се срамува от издънката на рода.
108
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако Шиши успее да ликвидира и ГЕРБ ще гласувам за него и после ще си изям децата .
107
3
 
12
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
И май всички забравяте, защо бе осъден Доган- за атентат и човешки жертви.
106
2
 
11
 
! Отговори
Рендето преди 1 месец
Шишо Поркъ зпочва да ми "харесва"...!!! -))))) Чий ли "Троянски к:::тър" шъ съ окаже той??? Със сигурност, някои от българските Олигарси, заедно с някои от Мафиотските ни Кланове, са "вдигнали Мерника" на Доган и ДПС мафиотско-етническия му Клан!!! Пък аз си мислех, че до Изборите шъ е скучноо...., ама не! -))))))))
105
0
 
5
 
! Отговори
FMC преди 1 месец
Доган не е комунист, а работник от ДС. Там вече е трудно да се каже за колко служби е работил и дали е само за ДС. Явно не, щом бе осъден на 7 години затвор.
104
4
 
3
 
! Отговори
Ужас преди 1 месец
Абе филип димитеов приел америкснският посланник голЕ как сокола няма да сьбори кабинета му ми това е резил
103
1
 
13
 
! Отговори
Сега преди 1 месец
Йордан Цонев ще се сети,че е от СДС и ще се пришие към ГЕРБ.
102
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Панически действия на Пеевски
101
2
 
8
 
! Отговори
Помня преди 1 месец
Да не забравяме че в началото на демокрацията, точно Доган събори правителството на Филип Димитров .Доган си е комунист , а се правеше на репресиран.
100
2
 
5
 
! Отговори
Голям преди 1 месец
Шиши направо си ликвидира -герб като се изрепчи на соколаИ да сглобят кабибет с величие има такьв народ или киретатаЩе има плаващи мнозинства вотове на недоверие и е обречен