Ще успее ли Пеевски да вземе завоя или идва нова партия?

ДПС е е тясно свързана с присъствието и ролята на Доган
Обновена: 11 юли 2024 13:00 | 11 юли 2024 13:00, Анисия Иванова
101

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган призова за оставката на Делян Пеевски и на още петима членове на ръководството на партията. От своя страна Пеевски обяви, че няма да се откаже и няма да предаде хората, дали му доверието си и добави, че никой не може да спре "новото начало".

"Доган винаги е говорил мъдро, разумно и основателно. Тази партия е тясно свързана с неговото присъствие и роля. Всеки, който подценява това - губи", заяви председателят на Съюза на тракийските дружества у нас Красимир Премянов в студиото на "България сутрин".

Още по темата

Сред думите на Доган, който вчера направи свое обръщение се открои и следното изречение "Никога, от създаването си преди повече от 34 години, Движението не е използвало мутренски подходи за заплашване на семействата ни".

"Тези трусове в ДПС отекват в цялата ни държава и в парламента. Ние виждаме, че ще се занимаваме малко с проблемите на ДПС. Единствено там като че ли имаше стабилност досега, а сега започва и там някакво разграждане, а пък има толкова важни неща пред държавата, включително едно редовно правителство, макар и за кратко, което да приеме бюджета, да приеме необходимите закони по ПВУ", каза бившият председател на Народното събрание доц. Борислав Великов за Bulgaria ON AIR.

По негови думи резултатите от последните избори за парламент се дължат на Пеевски, но не е ясно бъдещето му.

"Пеевски набра много пара, ако използваме някаква аналогия с транспорта, парата на неговия локомотив е доста силна. Интересно е как един такъв локомотив ще вземе завоя, ще успее ли Пеевски да вземе завоя или просто ще видим едно ново начало, някоя нова партия, каквито е имало от ДПС като отцепници, но не знам дали ще бъде успешен", коментира доц. Великов.

Премянов отбеляза, че през годините често се е случвало в ДПС да се искат оставки.

"При тях има такава практика, когато поведението на ръководството не съответства на традицията, на критериите на тази партия, се искат оставките на нейните ръководители. Това се е случвало преди, партията остава да функционира и да си върши работа", уточни Премянов.

Очаквайте видео с целия разговор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още по темата: ДПСтрусовеBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
8
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 месец
Няма шанс дори да се обреже и преименува на Хасан
38
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имейлите ги изпраща Митрофанова, през пощата на Доган!
37
18
 
2
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 1 месец
Не допускайте депесе да се раздили и да паднат гласовете иначи балгарите и гарците пак ше ни сменат имената и ще ни карат да ставаме европейци, аз съм турчин и турците сме 200 мелиона и нагоре в 50 даржави, балгарите колко са 6-7 мелиона, гърците 10 мелиона истанбул е по гулям како са дали балгарите и гарците на света нищо турция е дала ногу неща
36
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДО сички членове и семпатезанти на ДПС Меди Доган не пузволи да станете балгари да си смините имената, и да ви оправляват балгари, той е истински турски герой затува застанете зат нашия почетен прецедател и изгонете сички неверници кат пеески от партията от 48 дипутата на ДПС има цели 3 балгари СРАМ
35
6
 
0
 
! Отговори
бг преди 1 месец
До Анонимен 27 А аз пък мисля, че turk е достатъчно грамотен и най-важното е това, което е писал за ДПС. Съгласен съм с него и подкрепих мнението му.
34
9
 
1
 
! Отговори
ааа, нееее преди 1 месец
Пеевски е прероденият Давид, ойто според пророчествата ще спаси България.
33
2
 
14
 
! Отговори
123 преди 1 месец
.и замириса на прасе! Вместо на море, печено свинско ще има
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До края на деня Дерибеевски ще остане с 5 - 6 депутати, с тия дето Доган ги посочи, че трябва да си ходят заедно с Домуса!
31
10
 
1
 
! Отговори
turk преди 1 месец
ти да ни си ногу грамотен, ние турците гуворим на турски отде да знаем балгарски кад тебе бе
30
3
 
11
 
! Отговори
Брахмапутров преди 1 месец
Гледам много наивници тук коментират че пеевски бил разбил депесе. Ще ги полея с хладен душ - такива опити имаше неведнъж и то правени не от неверник, а от други правоверни - всички тези опити приключиха печално и никой от депесарската рая дори не си спомня за тях, защото те знаят само едно име и това е Медя Джоган.
29
0
 
15
 
! Отговори
Бъдеще преди 1 месец
Притиснат до стената Шиши ще избега при Боко, но той ще го изгони.ще отиде при Киро, но той ще се погнуси.След това на Козяк, но там ще му принтнат Магницки. Английкото посолство ще е заключено и ще види как му се хилят от прозорците.Отчаян Шиши ще отиде до руското, но там самата Митрофанова ще държи вратата, с думите: товариш, вие сам ги изгонихте(служителите на посолството).Отчаян, нахлупил фес, Дебелян ще тръгне към Турция, където на турската граница бъде съсечен от едно заптие.
28
2
 
8
 
! Отговори
Меди Доганов преди 1 месец
аз разпределям порциите и пропорциите в държавата, разбрахте ли ***, марш да гласувате за ДПС иначе етническия мир е заплашен
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До turk - Да беше учил до 12 клас, кой ще те вземе с тоя право......кривопис да учиш ВИШО, па, ако ще и на Доган да е университетът. Ти сам не се ли виждаш, че си неграмотен, та чакаш някой да ти го каже.
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
кОЙТО не напусне ПееСки , изчезва в храстите , Доган го е доказал много пъти , или си с Доган , или потъваш незнайно къде !Колко лидери от централата на ДПС изчезнаха !?
25
1
 
7
 
! Отговори
ДПС преди 1 месец
Изгонихме още един турчин
24
7
 
5
 
! Отговори
Ахмед Доган =Левски! преди 1 месец
До ЛЕВСКИ СЪБОРИ Почетният председател доктор Ахмед Доган е турският Левски. Той спаси турците от покръстване и побългаряване. И те сега не само ръцете, ами дори и краката му ще целуват заради което.
23
4
 
4
 
! Отговори
извод преди 1 месец
Никога не посягайте на обрачите от фирмите ми.
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И Димитър Николов напуска Пеювски, сам бил пожжелал.
21
7
 
2
 
! Отговори
turk преди 1 месец
ДПС трябва да е иссцяло турска партия а от 48 дипутати 3ма са балгари, другите слава на Аллах са турци, та затува са бунтовете в депесе и не ми казвайти че сам не грамотен защото сам завършел 12ти клас и ме каниха в университета на Доган да завършваш вишо убразование.
20
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Заплатите при Пеевски стаНАле по-високи от тия , на пРОЧЕТЕНИЯТ / ПОЧЕТЕН/ лидер , д-р Доган !В България сами си присвоиха всякакви ''ТИТЛИ'' , доста политици и нагаждачи . На 1-во място в света сме на глава от населението по , академици , професори , доцентЕ и генерали ... ИМА ЛИ ТАКАВА ДЪРЖАВА ???