Йордан Цонев избра Пеевски пред Доган: 25 години съм бил заблуждаван

Те няма да воюват с почетният председател
Обновена: 12 юли 2024 09:23 | 12 юли 2024 09:18, Нели Христова
110
Йордан Цонев избра Пеевски пред Доган: 25 години съм бил заблуждаван
Снимка: БГНЕС

Аз ще остана в екипа на Пеевски и за първи път, ако това разделение продължи, няма да остана до г-н Доган.

Това заяви Йордан Цонев. Пред бТВ тази сутрин Цонев, който е едно от знаковите лица на движението, дългогодишен депутат, заместник-председател на партията, съобщи, че ако Делян Пеевски направи своя партия, ще тръгне с него.

ДПС винаги е била управлявана с твърда ръка, подчерта Цонев и съобщи, че последните събития в движението оставило в него усещането, че "25 години съм бил заблуждаван, че заедността е философия на ДПС".

От една определена фейсбук група, Цонев разбрал: "Аз разбрах, че 25 години съм българчето в тази партия".

Той съобщи, че не е говорил с Ахмед Доган. "Последно ходихме заедно на концерт на Лили Иванова".

Йордан Цонев съобщи, че с Делян Пеевски няма да воюват с почетния председател на ДПС. "Следващите действия ще го покажат", обеща той.

"Решението за нова партия е на Делян Пеевски. Ако той реши, ще го оповести. Аз отивам с него", заяви Цонев.

Това означава ли, че си тръгвате от ДПС, попита водещата, на което Цонев отговори: "На там отиват нещата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски явно си мисли, че турците си умират за него и масово ще го последват. Само дето не схваща, че те изобщо не харесват да има българи в партията му и толкова години го търпяха заради Доган. Тъй че с Данчо Ментата като си направят своя партия, май само те ще си гласуват за себе си. Защото аз не знам кой българин ще гласува за тези мазнии отрепкии.
74
0
 
22
 
! Отговори
Гошо преди 1 месец
Цонев, сам каза че 25 години си бил лъган.... Доста време за един депутат, това значи че си доста т...п. Съдия пита потърпевшата: кога разбрахте че ще ви изнасилват, а тя отговорила: ами като ми свалиха бикините.... Та г-н Цонев?!
73
0
 
31
 
! Отговори
Ричард Алибегов преди 1 месец
Данчо ментата да се върне към старата си професия сервитьор, имаме голяма нужда от класифицирани кадри като гн Цонев на морето за летния сезон
72
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Данчоо, Данчоо, добре си изкара ти толкова години под крилото на бай Ахмет. Сега, като излезеш на свободния пазар, ще видиш кон боб яде ли. Или може да се опиташ пак да се върнеш при старите си дружки от СДС. Че с Делянчо няма да те бъде за дълго. Него цяла България дълбоко го ненавижда. Той се оказа доста несложно парче, и вместо спокойно да чака Доган да се гътне и да му наследи електората, реши преврат да му прави.
71
0
 
27
 
! Отговори
gogo преди 1 месец
Ментата си е мента
70
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Дебелото момче наистина се е взело твърде насериозно. Аз лично не знам в България някой да иска да гласува за него по какъвто и да е повод. Досега той беше на сянка в една капсулирана етническа партия, с твърд електорат, който гласува за партията, а не за него лично. Сега, когато го изритат от там и тръгне да прави своя партия, ще разбере какво точно мислят българите за него.
69
0
 
35
 
! Отговори
pich преди 1 месец
Мамин златен, само 25 години ли ти трябваха за да разбереш че си заблуждаван .... Ахххх м-а-м-ц-ата ви, всички сте за при бай Ставри ...
68
0
 
2
 
! Отговори
А.Емин преди 1 месец
Той се самоуби на стълбите в сарая на ДуганчУ --странно -как е влязъл пистолетче в ръчичка??
67
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Журналистката: Ама той Пеевски е в списъка Магнитски. Цонев: Аз тук и на още 5 места съм казвал, че Пеевски е чист като сълза и че чуждите служби са били заблудени.Пеевски явно държи Данчо с нещо сериозно, защото е ясно, че след това интервю мачът приключи за него.
66
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Натиска за тази партия дойде от Козяк - Ив. Костов беше против и затова СДС повече не просъществува Чевирни-гьозовите като този се разбягаха да търсят друга копанка. Имаше и Хр. Бисеров, К. Костадинов, С. Бинев! А за "самоубилия" се Ахмед Емин спомняте ли си?
65
1
 
12
 
! Отговори
истински българчета преди 1 месец
Требе да Благодарим на Прасчо и на Данчо Ментата че успяха да се внедрят в ДПС и да го разбият!!!!--Брау --Голямо БРАУ!!!
64
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много силен сезон, сериала кърти мивки, сега пп/дб ще правят кабинет от радост
63
13
 
1
 
! Отговори
АЛА-БАЛА С ДОГАН.. преди 1 месец
И ПП ДБ СТАНАХА ПАК ВТОРА ДИЛА В ПАРЛАМЕНТА, ЗА ДА МОЖЕ РУZКИЯТ ПЪПЕШ ДА ИМ ВРЪЧИ ВТОРИЯ МАНДАТ...... ТЪНКА РУZКА НИШКА...
62
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Данчо пицата
61
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тия нашите алчни политици се побъркаха от тия милиарди дето има за крадене.
60
0
 
9
 
! Отговори
А БЕ, преди 1 месец
ТОВА ДПС Е ГОЛЯМА АСАМБОБЛЕЯ
59
0
 
21
 
! Отговори
АЗ преди 1 месец
Тези дни се чудех кое ДПС от двете ще е по -добре за страната , но след като днес Данчо Ментата се присламчи до Свинчо - всичко е ясно ! Доган явно е по-малкото зло !!
58
0
 
28
 
! Отговори
Public enemies преди 1 месец
Цонев хубави парички ти е дал Шиши.
57
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
25 години го хранят тоя мутрак, и накрая се извъртя срещу ръката, която го храни. Но както и в ГЕРП така и в ДПС всичко е за пари, лоялност няма.
56
0
 
20
 
! Отговори
Сийка преди 1 месец
Малеееее.... е сега им се разказа играта на съдебната система... горките на КОГО да служат вече... и в КОПНИ са объркани...