Рамадан Аталай: Нека Йордан Цонев да не си слага дивиденти и да не си играят с етническата карта

Той отрече да има етническо напрежение в партията
12 юли 2024 11:50, Нели Христова
90
Рамадан Аталай: Нека Йордан Цонев да не си слага дивиденти и да не си играят с етническата карта
Снимка: БГНЕС

Няма как почетният председател на ДПС Ахмед Доган, който е предложил заедността, изведнъж той и неговите последователи да създават етническо напрежение. Това заяви независимият депутат Рамадан Аталай.

Аталай категорично отхвърли думите на депутата Йордан Цонев за етническо напрежение. По-рано днес Цонев заяви за недопустим език на омразата срещу българите, който използват поддръжници на Доган.

“Няма как човекът, който е измислил и предложил в България българския етнически модел - той е предложил заедността, и изведнъж Ахмед Доган и неговите последователи създават етническо напрежение”, каза Аталай.

Той подчерта, че неговото семейство ще продължи да бъде в етнически мир.

“Нека Йордан Цонев да не си слага дивиденти и да не си играят с етническата карта, защото, който вади етническата карта си заминава”, предупреди Аталай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
8
 
25
 
! Отговори
Истината преди 1 месец
Никакъв възродителен процес и етнически мир в България не е имало и няма да има,това е опорка на ДПС зада изнудва народа и България.
11
6
 
10
 
! Отговори
Данчо Ментата преди 1 месец
и амуджите с белите ризи зад интервютата на г-н Пеевски си го набиха с 300 този път,много си повярваха понеже държат голям капитал и са сложили чатала на хората на местно ниво, си помислиха,че могат да отстранят д-р Ахмед Доган без последствия.Единия чак беше се похвалил с 4000 събрани подписа.Скоро всичките ще включат на задна и ще плачат.Но е късно либе за китка,маските паднаха.
10
0
 
21
 
! Отговори
Навсяка де са преди 1 месец
Вие не знаете каква паника е в държавните структури,през който дпс източва държавата,вече 30г.техните хора са в шок,сега не знаят на кой да се кланят и какво ще става с тях.
9
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски регистрира като марка ново начало.Ще се превърне в партия.
8
2
 
17
 
! Отговори
Аз съм z преди 1 месец
Когато търпиш лице като Данчо ментата години наред , сега ще му чистиш кафявото . Анадолските братя да не се правят на ощипани кадъни и сами да се справят с тая *** дето е в партията им . Когато преяждаха с власт по времето на тройната коалиция си пазеха ментата както си пазят кафевите точки .
7
6
 
21
 
! Отговори
Ужас преди 1 месец
Дпс от години граби и изнудва България с така нареченият "етнически мир"нищо ново.
6
4
 
12
 
! Отговори
платен Еничар преди 1 месец
данчо е подкупно ***
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ментата нямаше да е мента, ако не ментеше.
4
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Мента, днес не е Йордановден, а Петровден. Горещниците са в разгара си.
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хммм, хем напуснал и почетен председател, хем еднолично управление? Последно "К0й" е шефа и лидера в ДПС - този който е на хартия пред законите на България (Пеевски) или този който дори и на хартия не се споменава като лидер? Излиза, че ДПС легитимира задкулисието и задкулисното управление. хахаха
2
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А, 25 години не го разбрахте тоя какъв е? А той пък, гОркият, твърди, че бил заблуждаван цели 25 години и сега се усетил. Направо да му избършеш сълзичките на тоЗ Данчо ментата!
1
1
 
11
 
! Отговори
pich преди 1 месец
с пуканки на първия ред ...