Марков доволен, "Величие" объркало аритметиката в НС

Не съм човек, когото да управляват по телефона, заяви той
20 юли 2024 12:34, Александър Попов
124
Марков доволен, "Величие" объркало аритметиката в НС
Снимка: БГНЕС

Николай Марков определи разпада на парламентарната група на "Величие" и раздорите в ДПС като здравословен процес.

"Аз съм човек, който не се управлява по телефона и когато съм поел ангажименти да бъда народен представител, аз представлявам народа, а не някакви други олигархични интереси", заяви той пред БНТ за проблемите във "Величие".

И допълни, че не е член на партията, макар че е бил обявен за неин председател и призова въпросите оттук нататък да се отправят към Албена Пекова или "който представлява тази организация".

Марков заяви, че действията, които е извършвал, докато е бил в парламентарна група, са били изцяло в полза на българската държава и нация.

"Аз свърших моята работа перфектно. Президентът каза - вие объркахте парламентарната аритметика и това е най-хубавото нещо, което чух".

На въпроса дали ще се яви на нови избори със собствена партия, Марков отговори, че вероятно няма да има техническото време. Намекна обаче, че има различни варианти да се яви с друга партия, но не пожела да навлезе в подробности, защото не иска да му се случва "още от същото".

Николай Марков коментира и забавянето си в първия ден на парламента, когато не успя да се закълне като депутат. Макар преди да беше заявявал, че над него е оказван натиск с компромати, за да подкрепи кабинета на ГЕРБ-СДС, днес посочи, че забавянето му нямало общо с "големите процеси".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: ВеличиеНиколай Марков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички депутати избрани с гласовете на ПП Величие и вкарани в парламента от гласувалите с бюлетина за ПП Величие, които се отказват от ПП Величие, незабавно да напуснат Парламента, от елементарно възпитание и морал, как е възможно да си избран от ПП Величие за депутат? да се отказваш от ПП Величие и пак да си седиш депутат? що за наглост? като какъв кютиш там в Парламента и вземаш заплата? Що за наглост? що за дебелоочие, Махайте се бе мръши! Веднага!
114
0
 
7
 
! Отговори
куку преди 1 месец
До до Марков, 86Измислици и Лъжи !!!
113
0
 
4
 
! Отговори
хахаха преди 1 месец
на тоя не му ли е ясно вече че на есен след изборите аритметиката ше е точна
112
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този на снимката прилича ли ви на аналитик или на политик.
111
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За хора с наднормено тегло няма да гласувам, те за себе си не могат да се грижат та за другите ли.
110
0
 
9
 
! Отговори
ха ха ха преди 1 месец
Влязоха в Народното събрание като аслани.... разцепиха се още в първата седмоца като нас/рани .... Диванен стратег. Най накрая ще си остане сам самичък във Величавата партия. За жалост. Имаше хора които му повярваха. Вероятно същите детоп вЕрваха на дедо Симо Мадридския... на Флашкаджията Яне... На приказливия Бареков... и на голия модел Сидеров.... и още куп приказливи ПатрЕоте.
109
1
 
13
 
! Отговори
Кифтак преди 1 месец
Лаладжия.Да беше направил поне една лицева опора и коремна преса.Кифтак.
108
0
 
10
 
! Отговори
morgan преди 1 месец
ти пък от ккоя дупа изпълзя за да се мислиш за политик ощ един бездарник които се мисли за велик Българин тръгнал църволанчо с празна кошница
107
2
 
6
 
! Отговори
тоти преди 1 месец
Тъка става и кога ОБЪРКАШ НА МАДЖАТА ПОПРАВКАТА !!! Просто НЕ СЕ ВПИСВАШ В КООРДИНАТНАТА СИСТЕМА КАДЕТО ВСЯКО КВАДРАТЧЕ Е ЗАПЪЛНЕНО !!
106
5
 
3
 
! Отговори
Хора преди 1 месец
Дайте на Бойко 80 депутата да стабилизира държавата!
105
0
 
13
 
! Отговори
Баш ШАРЛАТАН преди 1 месец
МИЛИЦИОНЕР!
104
3
 
10
 
! Отговори
Рендето преди 1 месец
Този Майтапчия ме кефи..., ба, си готения ВиЦ, който каза!!!!
103
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И на нас ни писна от теб толкова години по студиата да обясняваш рецептите за оправяне, и само заучени ченгеджийски лафове, как всичко се знае, как се контролира... И накрая излезе, че не си нищо по-различно от типичните шапкари-тюфлеци, дето са некадърни за трима, но все знаят нещо. Още малко излезе, че президента е чел мислите ти, за това какво да прави. Вземи се скрий някъде! Затова държавата ни е на този хал, защото треторазрядни ченгета решиха, че са някакъв фактор.
102
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тъй се оказа . Както предполагахме . Добре оформени части се оказаха на човешкото тяло ,които се използват освен за сядане и за други неща в онова място на двора дето се ходи сам с нарязан на квадрати вестник.
101
1
 
14
 
! Отговори
Елка преди 1 месец
Щом и парламента се напълни с тр0лове смятай...
100
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голяма работа с малка пищka e и тая шарлатанин , слушам му калямбурите изпъстрени с небивалици и откровени лъжи . Тоя някой има ли информация да е бил въабще в Атон , защото разправя , бе бил ходил с Ивелин да събира паднали клончета , познавал се с Ивелин още преди да се роди , технологита от 5-то , 6-то и слеващите поколения били му детски упражнения .
99
4
 
15
 
! Отговори
Ангелина преди 1 месец
Президентът е прав ,но не ВИЕ +объркахте парламентарната аритметика" ,а ИВЕЛИН МИХАЙЛОВ!
98
8
 
10
 
! Отговори
Сциентолог от Величи преди 1 месец
Аз подкрепям Цар Ивелин и Сектата Величие. Моля всеки да инвестира в ИП . Агенти на тогедър ще се свържат с вас и ще ви направят оферта
97
1
 
16
 
! Отговори
да бъдем обективни преди 1 месец
До Ало, Той вече и тях не ги представлява и очевидно никога не е имал намерение да ги представлява , просто ги измами .
96
4
 
15
 
! Отговори
До до Марков преди 1 месец
А ти вярваш ли,че този шкембелия ще покрие какъвто и да е тест по физическа подготовка?