Марков доволен, "Величие" объркало аритметиката в НС

Не съм човек, когото да управляват по телефона, заяви той
20 юли 2024 12:34, Александър Попов
124
Марков доволен, "Величие" объркало аритметиката в НС
Снимка: БГНЕС

Николай Марков определи разпада на парламентарната група на "Величие" и раздорите в ДПС като здравословен процес.

"Аз съм човек, който не се управлява по телефона и когато съм поел ангажименти да бъда народен представител, аз представлявам народа, а не някакви други олигархични интереси", заяви той пред БНТ за проблемите във "Величие".

И допълни, че не е член на партията, макар че е бил обявен за неин председател и призова въпросите оттук нататък да се отправят към Албена Пекова или "който представлява тази организация".

Марков заяви, че действията, които е извършвал, докато е бил в парламентарна група, са били изцяло в полза на българската държава и нация.

"Аз свърших моята работа перфектно. Президентът каза - вие объркахте парламентарната аритметика и това е най-хубавото нещо, което чух".

На въпроса дали ще се яви на нови избори със собствена партия, Марков отговори, че вероятно няма да има техническото време. Намекна обаче, че има различни варианти да се яви с друга партия, но не пожела да навлезе в подробности, защото не иска да му се случва "още от същото".

Николай Марков коментира и забавянето си в първия ден на парламента, когато не успя да се закълне като депутат. Макар преди да беше заявявал, че над него е оказван натиск с компромати, за да подкрепи кабинета на ГЕРБ-СДС, днес посочи, че забавянето му нямало общо с "големите процеси".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: ВеличиеНиколай Марков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 48 Бариерата трябва да се вдигне на 10 %. На другите избори очаквам оня скааапаняк продажника Руди Гела дето нищо не прави в НС освен забавлява депутатите с чувство си за хумор. За хумора съм го признал и дотам.
54
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цялата държава цъфнала и вързала , седнали някви потни заддници да събарят в комисия камък по камък.
53
2
 
13
 
! Отговори
Исторически зоопарк преди 1 месец
На подполконика следващия му пристан ще е в Меча на Радо Ухото...ще мъчат да прескочат 4%
52
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Обикновен измамник . Грешката му е , че много му личи .
51
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пламен Пасков и Краракачанов подкрепиха Ивелин сектата на Сциентологията.. Това показва , че двамата са еничари .. вербувани от Сектата на Сциентологията.. Това е по лошо отколкото да приемеш исляма и да сложиш ***. Исляма няма да те изнудва да си заложиш апартамента и да им дадеш парите.. 30-40 хил. човека са пробити от сектата това е повече от българската армия , хора мотивирани надъхани като терористи..
50
12
 
7
 
! Отговори
Легионера преди 1 месец
Следващия път ще гласувам за Възраждане, видя се работата.
49
7
 
7
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 1 месец
Построих 2 църкви и строя трета ;)
48
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ако не се вдигне 4%-то изискване за достъп до НС, наесен ще видим какви ли не аритметики от рода на Величия, Мечове, ЛЪвици, Отровни дуети и пируети, могъщества и прочие интелектуални и много стръвни Джомолунгми все с плюнка на уста и на гърба на "Боко".
47
4
 
5
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 1 месец
До 43 ти ква диплома имаш бе гн историк.. средно поне имаш ли хахахах
46
2
 
3
 
! Отговори
ти си тракиец преди 1 месец
До АзъКанъАзъ7112136860 Те са такива шашави!
45
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То колкото Ивелин е построил вие толкова не сте пребоядисали .ехе какви времена само ..аналогия като Бай Тошо.
44
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 37 Шoпарът Марков знаеше че с Исторически парк е свършено отдавна. Още преди година, но целта му беше чрез този парк и Ивелин Михайлов да се намърда в парламента за да станегушата му на този алкохолик още по- голяма. Самият Ивелин Михайлов разправя на Киро брейка като му е гостувал в парка" Марков сядаше на вечеря и пиеше мастика с червено вино". Аз даже не мога да си я представя тази отвратителна комбинация колкото и да харесвам ледена мастика с айрян и студено червено вино зимата.
43
8
 
2
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 1 месец
До 33. А учените от БАН са от родата на Ахмед Доган,който също беше много учен и твърде Банаджия . И учените от БАН,по непонятни за Науката причини,се оказаха дотолкова интелигентни,че да продължат с лъжите за някакви си тракийски,славянски и тюркски произходи на българите,чието име на Държавата идва директно от ГАЛИ КЕЛТИ .А аз съм един смешен псевдонаучен тип,който има наглостта да е чист етнически Българин и с изследвания,които БАН отхвърля.Нали?
42
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Вие сте народ на унищожението. а не на съзиданието" - написа имигранта българин самопровъзгласил се за "германец", който никога не е посещавал парка, на чист български. Аман, от нереализирали се в родината си имигранти.
41
2
 
3
 
! Отговори
а бе кодуб преди 1 месец
Да поддържаш надеждата жива е бъдеще,а не овчо мислене!
40
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Разкарай се от парламента и отивай охрана на някоя бариера.
39
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ивелин Михайлов не построил и една църква .. Това само планове за будали да прави копие на кръглата църква от преслав.
38
1
 
1
 
! Отговори
Жалък преди 1 месец
как да те Управляват по Имейл ли - или ти да се нямаш за Шеф?!
37
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Марк де Турк истинския господар на Ивелин Михайлов отговорника на Сектата на Сциентологията за България.. Турк с турски произход , баш
36
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Toя плондер се оказа не са голяма утайкааа, но и най-големия шизофреник в политическата история на България. За психиатрията е. ""Аз свърших моята работа перфектно. Президентът каза - вие объркахте парламентарната аритметика и това е най-хубавото нещо, което чух". Не, най-хубавото за теб е че от един бедняк с кърпена риза се облече в костюм и забогатя на гърба на 100 000 ОВЦЕ! Това стана.