Младежкото ДПС няма дилема, застана твърдо зад Ахмед Доган

Очаква се да бъде свикан Централният съвет на ДПС
20 юли 2024 13:54, Александър Попов
133
Младежкото ДПС няма дилема, застана твърдо зад Ахмед Доган
Снимка: БГНЕС

Младежкото ДПС застана твърдо зад почетния председател на партията Ахмед Доган. Формацията се събра в Бургас, за да вземе отношение по призива на Ахмед Доган за оставките на Делян Пеевски и петима депутати. На срещата присъстваха всички областни председатели на младежките структури на ДПС

„Разговаряхме за целостта на партията под лидерството на единствения лидер на ДПС. За нас лидерът на партията е доктор Ахмед Доган. Никога е нямало съмнения каква позиция да заемаме. Такава тема за нас не съществува“, заяви Ибраим Зайденов, председател на Младежката организация на ДПС

На срещата присъства и председателят на партията д-р Джевдет Чакъров. Той не пожела да коментира кога ще бъде свикан Централният съвет на ДПС.

Още по темата
"Когато имаме решение ще бъдете уведомени", беше лаконичен Джевдет Чакъров пред медиите.

Очаква се среща на младежките структури на ДПС с почетния председател на ДПС Ахмед Доган в лятната резиденция в Парк Росенец.

Конфликтът в ДПС

Конфликтът в ДПС стана публичен в деня, в който трябваше са бъде гласувано правителството предложение от ГЕРБ-СДС. Тогава Рамадан Аталай обяви, че има разногласия между Доган и Пеевски за начина, по който да се управлява партията. Доган също така призова да не се подкрепя предложения кабинет, а депутатите, които се вслушаха в неговия призив бяха изключени от парламентарната група, включително другият председател на Движението Джевдет Чакъров.

Доган призова за изключването на Делян Пеевски и още петима души от ДПС.

Другият председател на партията Делян Пеевски също излезе с кратко изявление. „Новото начало е факт! Всичко трябва да се случва съгласно устава и законите на Република България“, гласи съобщението.

Час по-късно депутати от парламентарната група на ДПС, приближени до Пеевски, отидоха в пострадалото от пожарите тополовградско село Воден, където от името на председателя Пеевски дариха два жилищни контейнера за самотна възрастна жена и самотен възрастен мъж, които са изгубили домовете си в огъня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
0
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 месец
Младите турчета едва ли знаят,че парите,които харчи организацията им са на Пеевски.Щеостанат неприятно изненадани,като размерът,че имат само вярата в Аллах и имената си.Без парите на Пеевски са на трудовата борса.Там с тия имена няма да е лесно.Няма да има пари от Бюджета абе ще е интересно.Щом Данчо ментата стои при Пеевски значи Доган няма лев.Ако имаше първи щеше да се изметне.
105
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
превратът към Делян Пеевски няма да е успешен Той е българският Тръмпподкрепям легитимно избраноTo ръководство Ha ДПС Делян Пеевски . в момента има опит, преврат срещу Делян Пеевски.
104
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не че ми пука, ама така и не разбрах тия за кво се изпокараха.Кой да кара влака ли?
103
0
 
1
 
! Отговори
ароматния пръч преди 1 месец
Новото начало не дочака Коледа!
102
2
 
3
 
! Отговори
Юлиян преди 1 месец
Кратко и ясно-младежите в ДПС стоят на страната на Ахмед Доган.Никой не остана с Пеевски."Новото начало" бързо се приближава към предизвестения си край.
101
3
 
3
 
! Отговори
искат да направят пр преди 1 месец
тези които са на снимката няма да виждат Парламент след следващите избори отвътре
100
2
 
4
 
! Отговори
Младите преди 1 месец
Талибани, вие подпалихте родината по нареждане на вашия падишах в Росенец.Народът го знае, остава да го изрече някой смел политик.Да видим кой ще е първия.Това ще е края на Доган.
99
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имаше снимка в интернет в началото на 2000 година.... как в Сараите на Доган .... Бат Бойко с еврейска шапчица на главата, с трепет и радостна усмивна целува ръка на усмихващия се Доган.... може би след тая снимка и да са се прегръщали!
98
1
 
5
 
! Отговори
пасарела преди 1 месец
Абе и при култа при Сталин нямаше такова г..ене !! Ама кой е Меди Доган ,, защо в този век ви трябва султан или падишах ?? Вие , младите да не сте коне с капаци , та се кланяте доземи на Меди ??
97
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Парата днес света владей и който я нема.... даже да е на 50 години с необрязана чурчуленка, за да не живее зле... като получи от Доганя парици ... сваля чипици и му се кланя.... Даже Гербаджията Боко ... когато му требат парици и изборни подкрепи със трици, слага си кръглата шапчица на главата... отива при Доган Ага... кланя му се и му целува ПАРИЧНАТА РЪКА, за да има кюлчета и да заблуждава обезмозъчената от комунизма Рая, че виждате ли.. Бия се в Гърдите! Аз съм Герой! А Раята блее: Беееее
96
3
 
2
 
! Отговори
Българин преди 1 месец
Пеевски ще се качи на Румен Радев на президентския самолет и единствената свободна писта за кацане е при свети Петър. Пеевски е негоден и ненужен та този не може да си обуеш сами обувките а за връзване абсурд
95
1
 
6
 
! Отговори
ВСИЧКО ЗА ДПС... преди 1 месец
ЩЕ СТАНЕ ДОСТОЯНИЕ НА МЕДИИТЕ И ОБЩЕСТВЕНОСТТА--ИМА ДОКУМЕНТИ ЗА ВСЕКИ И ВСИЧКО!
94
1
 
6
 
! Отговори
За младежите от ДПС преди 1 месец
...."ПОРЦИИТЕ" И ПАРИТЕ СВЪРШИХА---всеки ще отговаря сам за себе си и ТОВА КОЕТО ИМА !!!
93
0
 
2
 
! Отговори
хахахааааа! преди 1 месец
Вие турците, сами сте си виновни! Още малко да бяхте почакали и щяхме да ви завземем партията. Ако искате да я запазите, трябва в нея да се чува само турска реч и да приемате в нея само хора с турски имена. Щото малко оставаше да превземем Оперативното бюро и Централния ви съвет. И ТОГАВА можеше да изгоним от ДПС дори самият Доган. Представяте ли си какъв смях щеше да падне? Доктор Ахмед Доган изгонен от собствената си партия!!! Хахахаха! Хахаха!
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
По време на Османската Империя в Мала Азия са живеели най - различни народности... имало е и Българи... По време на Османската империя задължително е било на територията на Мала Азия обрязването на малките момченца за да станат юзюлмани. След Идването на власт на Ататюрк - той сменя името от Османска Империя на Турция след 1906г ....и всички малцинства, български християни и всякакви други... стават Турци!
91
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ние българите сме толерантни към всички....България е Християнска Държава! Българското Народното събрание трябва да издаде закон: На Българска Територия ОБРЯЗВАНЕТО НЕ Е РАЗРЕШЕНО! ииии след 100 години Всички родени на Българска Територия ще сме Българи. Защо Роми, Турци родени в България в Чужбина се бият в гърдите, че са Истински Българи, а като се върнат обратно в България си остават пак Роми и Турци?
90
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Покажете ми в коя Европейска държава има Партия на малцинствата в Държавата, освен в България! Това че ние Българите уважаваме малцинствата и даже нашите деди по времето на Соца на Бай Тошо развъдиха Ромите до неузнаваема висота и част от тях се пишат за Турци, друга част не. Това не означава.... Че Балканите не са на Българите! Но и какво от това, че по заповед на Бай Тошо им сменяха имената на български след като не са забранили на бабите и майките да режат ЧУРЧУЛЕНЦАТА НА МАЛКИТЕ МОМЧЕНЦА!
89
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво е това нещо бе? В България докарали 1280 джамии... при население 6 милиона души!
88
0
 
5
 
! Отговори
ДАНС преди 1 месец
ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ В ДПС още не СА ВЕЧЕ В ДАНС, но ако изгонeHите депутати продължават така ... всички документи са у Пеевски
87
0
 
5
 
! Отговори
ДАНС преди 1 месец
ДОКУМЕНТИТЕ ЗА ДАЛАВЕРИТЕ В ДПС още не СА ВЕЧЕ В ДАНС, но ако изгодните депутати продължават така ... всички документи са у Пеевски