ДПС на Пеевски помогна на пострадали в с. Воден с жилищни контейнери

Те са за самотен възрастен мъж, и самотна баба
19 юли 2024 21:05, Нели Христова
109
ДПС на Пеевски помогна на пострадали в с. Воден с жилищни контейнери
Снимка: БГНЕС

Групата депутати от ДПС, начело с председателя на партията Делян Пеевски, дариха два жилищни контейнера за пострадали от пожарите в тополовградското село Воден, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

Мобилните къщи са напълно оборудвани, до довечера ще дойде и оборудване от бяла домакинска техника и други стоки от първа необходимост.

"Контейнерите са за самотен възрастен мъж, и самотна баба, пострадали от пожарите. Още тази вечер контейнерите ще бъдат монтирани. Както виждате, сме близо до хората по поръчение на г-н Пеевски", съобщи депутатът от ДПС Станислав Анастасов. И допълни, че с колегите му от парламентарната група са гласували в подкрепа на искането да бъдат закупени още два хеликоптера за борба с пожарите в страната ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Намагнитения опразни кабинета на Доган в централата на ДПС и предаде архива на 'ДАНС'.
98
0
 
1
 
! Отговори
тоти преди 1 месец
Ама на кой ги тия номера,надали някой ви е молил,а сами си пишите фалшив актив!!
97
0
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
ДПС на Пеевски няма.Има "Ново начало" или каквото измисли.
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Уж ДПС /мюсюлманиѝ/ пък като християните купуват индулгенции.
95
1
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
пиар акция никои не вярва на магнитски еничарите вън от дпс
94
1
 
3
 
! Отговори
Men преди 1 месец
Не смеят да ги заведат на Слънчака на ол инклузова горките хора... те по нямат нужда от Украинците
93
1
 
4
 
! Отговори
Трагедия преди 1 месец
лично ако ми изгори къщата, тръгвам към София, искам плановете около тази земя, или гора, или пасище. Има ли някакви инвеститори и бъдещи проекти за концесии, мини, злато, вода, фото, перки, дърводобив. Искам нов дом, обезщетение ако има загинали животни, и за страданията от преживяното. Ей затова, който дойде и ни концесионира, модерната дума за експлоатация на хора и ресурси, без концесионна такса.
92
1
 
6
 
! Отговори
Хората трябва преди 1 месец
да благодарят на депутатите, заради които им изгоряха домовете, че им дават една тенекия? Това някаква шега ли е? Вместо да хванат со пите и да тръгнат към София.
91
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това е добре. Който не го признава, си вреди много.
90
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
а прасчо в кой контейнер живее и от кой контейнер се храни
89
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
както има ДПС на Пеевски и ДПС на Доган, така има и ГЕРБ на Бойко и ГЕРБ на Килър Петков
88
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Предлагам, както за украина да съберем по една заплата за едничко българско село! Депутатска заплатка казвам, не някви много пари. Ама сега са много заети и не се сещат за българите. Виж, ако Урсула им свирне, веднага свалят гащите и пръцкат до оцапване!
87
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Първо, селото не е тополовградско, а е в елховския район, област Ямбол! И какво означава новото ДПС- Делян Пеевски Светеца! Хубаво е някой от тези намазани пехливани да поживее седмица две в такъв един фургон, хем да свиква с размера, хем да усети разкоша, който предлага на своите обични избиратели!
86
0
 
1
 
! Отговори
Кокто и тия преди 1 месец
С каруците
85
1
 
1
 
! Отговори
Тия които преди 1 месец
Говорят на диалект не са хора
84
2
 
9
 
! Отговори
Ще колабират преди 1 месец
хората в тези тенекии. Защо не ги прибере в някои от климатизираните си имоти.
83
0
 
1
 
! Отговори
ДПС с Пеевски преди 1 месец
И Без Медко Джугана
82
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски е интересен.Казва им го директно,точно и срещу които е насочено се напикават!Те нямат аргументи затова спретват задкулистно групи за натиск и почват манипулации,почетни срещи,клетни за вярност,декларации както са научени през прехода ,имам предвид тяхната партия която нашумя.И кои,ами точно най оядените милионери.Опонентите му от оня кръг медийния олигарх за да им вървят далаверите потайно го окепазиха къде ли не ,но ще видим.Не е лесно!
81
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А Кирчо Провиотика обяви че дарява 500 лв за доброволците.Е скрънза!240 парчета по 500 лв щяха да съберат за няколко фургона.То може да има фонд ,но личния пример е важен.През 20 мин. пожари ,обаче оядените многознайковци искаха оставки при извънредна ситуация.Щото са разбирали демек.Министъра им каза,че ако дойдат пи пожарите и ще побягнат с 200..В Хасково вече забраниха да косят с бензиновите машинки до 18 август,но стана тя.Може да има и други причини!
80
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Похвално за Пеевски.В точния момент,помогна на възрастни самотни без дом с къщи и с обзавеждане.А колегите дупетати на прохладно роптаеха срещу огнеборци ,полиция,военни които си жертваха живота в пламъци и плътни облаци от черен дим.То бива, бива да обвиняват хората които работят с няколко екипа денонощно.И доброволците също.А хората без дом да чакат да си дрънкат за личен предизборен пиар.Е не стават!Пеевски и в други кризи е помагал."Автенгичното" ДПС с ДС олигарсите си спретна седенка.