Станислав Балабанов: Държавата не бива да е заложник на нечий политически инат

ИТН е готова да получи третия мандат
22 юли 2024 18:37, Нели Христова
72
Станислав Балабанов: Държавата не бива да е заложник на нечий политически инат
Снимка: БГНЕС

Държавата не бива да е заложник на нечий политически инат, затова партия "Има такъв народ" е абсолютно готова да получи третия мандат, ако президентът Румен Радев вземе такова решение.

Това каза заместник-председателят на парламентарната група на ИТН Станислав Балабанов:

"Ще поканя всички политически сили на разговори, забележете - по програма и приоритети за излизане на България от политическата криза.

Тази програма ще бъде фиксирана със срокове за изпълнение и чак тогава, ако има съгласие по тези приоритети, ще говорим за експертизата и имената на личностите, които биха застанали зад нейното изпълнение.

Разбира се, ако съберем необходимата подкрепа и има необходимата воля.

Ако няма, отиваме на нови избори, където виновници и ще трябва да си понесат пълната отговорност за бездействието си", заяви Балабанов.

Според Балабанов за подобен експертен кабинет не може да се фиксира определен срок на действие, зависи от заложените приоритети в програмата:

"И разбира се, цялата програма след като бъде изпълнена, едно такова бъдещо експертно правителство би било логично да потърси вот на доверие. Ако пък не се справи, логично е да отиде отново на избори.

Така е правилно и честно спрямо българските избиратели. Всичко друго е заложник на нечии лични интереси."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
3
 
! Отговори
Тричко преди 1 месец
Не разбирам, как една куха партия която спечели избори има наглост да парадиращите подобни лозунги.
66
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Именно поради тази причина е нормално да се изиска имунитета на Копейкин и да отиде в прокуратурата като го разследват за геноцид над Българския народ.
65
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Балабанов е една много противна личност.
64
0
 
11
 
! Отговори
Осрааахте си чалгари преди 1 месец
Навремето Славчо и ИТН ни проглушиха ушите, че ще "чегъртат" ГЕРБ, народа им повярва и ги направи първа политическа сила. Но те позорно абдикираха, като казаха, че им трябвало пълно мнозинство за да могат да управляват. Сега са се отдали на политическо помиярство, обслужват всякакви интереси срещу скромно заплащане представяйки ги за" български национален интерес" и "отстояване на националният суверенитет".
63
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всяка жаба да си знае гьола! Всеки да се занимава с това, което разбира! Слави да си гледа Чалгата и да остави истинските политици и компетентни служители да си вършат работата. Балабанов марш при шефа си, прости и нагли вулгарни проооостациии!!!!
62
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Славчо още не може да преживее позора, когато Кирил Петков го плясна през алчните крадливи ръчички и отказа да предостави близо 4 милиарда лева допълнително за пътища, а пътния сектор, който беше даден именно на ИТН.
61
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Българският Парламент НЕ е място за вулгарно Шоу на Чалгари пр.ос.т.и!!!!! Засрамете се!!! Опростачаването е грозно от страна на Чалгарите! Научете се вече на култура, възпитание, политическа етика!
60
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Слави е срам за българската политика, а вулгарната си просташка клика, които опростачиха няколко поколения български младежи, отдалечиха ги максимално от всякаква култура и ценности. От просташките предаванията на Слави Трифонов, децата попиваха срамния манталитет на цинизъм, простащина, арогантност, преклонение пред показността и наглостта Всичките им смешки и скечове внушаваха възторг ако някой е успял да прецака някого, да грабне в мътните води нещо дето не му се полага, да се ПОГАВРИ с на
59
3
 
4
 
! Отговори
Гласувам за умните! преди 1 месец
ПП-ДБ са най-добрата партия, компетентни, политически адекватни, добре образовани, културни, типични европейски политици! Всичко друго е отпааадък, ниска култура, врясльовци, популисти с изтъркани клишета, които си служат с вулгарни, гнусни интриги, манипулации, лъжи, простащина, без идеи, без компетентни хора и експерти, но пък владеят това да оплюват и унизяват почтените.
58
0
 
6
 
! Отговори
Вън Чалгари лъжливи! преди 1 месец
ИТН са най-долни предатели на родината и народа! Позорни клоуни и ***.
57
1
 
5
 
! Отговори
Истината! преди 1 месец
От вас ИТН освен борба и клевети срещу ПП/ДБ, а същевременно гласуване в синхрон с Борисов и Пеевски не сме виждали.
56
1
 
5
 
! Отговори
Г557дт преди 1 месец
От една страна стоят старите мошеници ГЕРБ и ДПС. От друга страна са руските радиоточки Възраждане и ИТН плюс евентуално БСП и Величичие. По средата са застанали ППДБ и се чудят в кой политически ад са попаднали.
55
0
 
5
 
! Отговори
Песньовка преди 1 месец
Балабаноов, Шиши ще те качи и теб на Парапетчето и ние ще пеем:" Уморен е бати Балабанов от лъжите си прости, клекна в поза партер да се натътрузи на корен мазен..."
54
0
 
6
 
! Отговори
5% Праг - ИТН вън!!! преди 1 месец
СПАСЕНИЕТО ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА В БЪЛГАРИЯ Е....вдигане от 4% на 5% границата за влизане на партия в Парламента, както е в Германия и ЕС. Тогава токива недоразумения като ИТН нама да ги има там!!!!!
53
1
 
4
 
! Отговори
Мафията вън! преди 1 месец
ПП/ДБ са ЗА реформи и всички, които ги плюят са в организираната Корупция, която съсипа България. На изборите ще гласувам за ПП/ДБ. Искаме реформи!!! Да ви е ясно!
52
1
 
3
 
! Отговори
Чалгастан преди 1 месец
Политиците в България са на много ниско интелектуално и културно ниво, само простащина и омраза, помия и интриги. Единствената достойна коалиция са ПП-ДБ, това е политическия Елит. Другото е мутро-мафия, чалгарщина и фалшив патриотизъм!
51
1
 
5
 
! Отговори
Тест за Корупция преди 1 месец
Щом Чалгари, Мутри и Мафиоти врещят, значи се страхуват!!!! Как хубаво лъснаха всички, които Искат да Има Корупция. Много хубаво се получи с тази декларация! Декларацията на ПП-ДБ беше Тест за Корупционерите, те се издадоха!!!!
50
1
 
4
 
! Отговори
Каква наглост! преди 1 месец
Как ГЕРБ-ДПС-ИТН-Възраждане да обяснят на избирателите си че не искат антикорупционни закони, които не се приемат от 15 години..?!!!
49
0
 
4
 
! Отговори
Цитат преди 1 месец
"Целият замисъл около Слави Трифонов е деструктивен за българската политическа система. Слави е човек, който не от днес и от вчера е използван за политически цели. Орлин Алексиев, Доган и Пеевски го използват за торпилиране на цялата политическа система, разчистване на терена и попълване с невежи и неосведомени хора. Той работи като съюзник с ГЕРБ и ДПС. Т.Д.
48
1
 
4
 
! Отговори
ИТН простащина преди 1 месец
Всички вчера видяха, че всички други, освен ПП-ДБ, в това НС са ЗА корупцията! ГЕРБ-ДПС-ИТН-Възраждане- БСП не искат Антикорупционен Закон, НЕ искат реформи!!!!