Тимур Халилов: Групата на г-н Пеевски още ще намалява

В момента в централата кипи живот, заяви депутатът
25 юли 2024 11:45, Нели Христова
33
Тимур Халилов: Групата на г-н Пеевски още ще намалява
Снимка: БГНЕС

Няма никакъв паритет. Във всички области на страната мнението на структурите на актива е нееднозначно и категорично в подкрепа на Ахмед Доган. Това заяви пред БНР независимият депутат Тимур Халилов.

"Нещата няма да приключат дотук. Процесите са много динамични. Нашата група ще продължава да се увеличава за сметка на групата на г-н Пеевски."

Това по думите му "ще доведе неминуемо до подаване на оставките на лицата, от които бяха поискани – групата около Пеевски".

Голяма част от документацията не е в централата на ДПС, каза той дни след влизането в партийната сграда, която преди това беше заключена.

"В момента в централата кипи живот. Възстановяваме работната среда. Всеки ден се събираме групата народни представители от ДПС, без Пеевски и групата му. Партийният живот трябва да продължи."

"В ДПС такава лексика никога не е била подкрепяна и използвана. Винаги сме били против и сме заставали срещу такъв вид лексика и омаловажаване на позициите", изказа мнение Халилов, запитан за езика на съпредседателя на Движението Делян Пеевски.

Смениха областните управители на Кърджали и Смолян
"Това решение на премиера е нагледен пример как се злоупотребява с власт за лични интереси и за отмъщение", каза Тимур Халилов за смяната на двама областни управители, тъй като са свързани с Ахмед Доган.

"Мотивите за тяхното освобождаване е единствено тяхната безусловна подкрепа за почетния председател на ДПС. Трябва да си зададем въпроса как взема решенията премиерът и дали е в някаква зависимост. Защото се вижда ясно волята на г-н Пеевски в освобождаването на тези областни управители."

Това е само най-високото ниво, но надолу виждаме същото отношение и от другите органи на властта, допълни Халилов.

"Има по същия начин чистка на различни нива, в различни структури. В момента правим сериозен анализ и списък на тези репресии."

Халилов изтъкна още, че решението за изключването им е взето против всякакви правила и регламенти в ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нагли хора ей! За какви репресии говориш бе ***? А вашето какво е ? Хубаво ви е като махат кадърни хора и назначават Ваши дето и името си не могат да напишат без правописна грешка, а сега ревете.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
На пеевски и килограмите му да намаляват
29
0
 
2
 
! Отговори
Една преди 1 месец
Етническа мюсолманска партия ...въпреки , че е забранено по конституция , никога няма да застане зад човек с фамилия пеевски. Доган е друга бира. Шиши не знам , какво си мисли , но не е това което мисли , че ще стане
28
1
 
9
 
! Отговори
Василев преди 1 месец
Някой съмнявали се все още кой управлява държавара чрез това служебно правителство. Назначават се само верни хора на Шиши.Ако някой обърне палачинката дори и след месец- вънка от землянката.Как ще сменяш човек на ГЕРБ с такъв на Шиши? И Боко слуша . Бърза Шиши за избори.Защото изхвърлят ли го от ДПС ще е господин Никой.Все още шефове на структури,прокуратура, съд са негови хора.Но когато е Никой.....
27
4
 
5
 
! Отговори
Да се види хубаво преди 1 месец
Този първо да си плати кръвнината за хората, който е убил на пътя....тогава да говори. За мильони няма закони!!!!Сега ми се прави на морален и не го е срам да се показва по трибуната!! Двама ДУШИ УБИТИ при ДВА инцидента!!Нямам против партията, а против такива като този. Такива АУТ!
26
3
 
3
 
! Отговори
д-р Метко С-иганету преди 1 месец
не е доктор, защото няма средно образование
25
2
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Създателите на Доган го активираха. Няма бивш агент на ДС. Доган разруши ДПС. Сега ще има две малки депесенца- едно етническо, и едно тюрлюгювеч. Това е добре.
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Групата на Пеевски намалява, ама самия Пеевски не можете да отстраните. Колко поразии още ще свърши, никой не знае. Той само руши.
23
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нищо чудни дъртия почетен председател да е напълнил потурите,Сви нчо има много пара и връзки, нищо чудно Доган ага да изяде дървото
22
4
 
5
 
! Отговори
Ганди преди 1 месец
Дядо му Халил го кръстил на Тимур от Тимур и неговата команда, както имаше един спортен журналист, беше кръстен Ричард на дядо си Грую
21
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не знам какъв му беше проблема на прасето да седи и да грухти в котчината на Доган, та трябваше на война да тръгва снего, а не само с него, но и с президента. Помисли се за повече от каквото е прасето. Ако Пеевски и дпс се самоунищожат е най-добре за нас нормалните хора.
20
4
 
5
 
! Отговори
ТРАУР ЗА РЕЗНЯЦИТЕ преди 1 месец
В крайна сметка туруците реват, значи е бил нужен корав нерез да разхвърля порезАните прасенца и да ги накара да реват!
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
'' в централата кипи живот '' ................................ тези все-повече заприличват на религиозна секта
18
0
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Държи всички в шах ,компромати ,парите са в него и чълмите треперят.
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кашалота не успя да изяде етническата партийка...
16
4
 
18
 
! Отговори
боко шиши мафия преди 1 месец
боко и шиши са метастази на мафията!
15
5
 
22
 
! Отговори
До 12 преди 1 месец
Главчев е зависим и от Пеевски,и от Борисов.Всеки ден го доказва.Шиши и Баце са скачени съдове.
14
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Този първо да си плати кръвнината за хората, който е убил на пътя....тогава да говори. За мильони няма закони!!!!Сега ми се прави на морален и не го е срам да се показва по трибуната!! Двама ДУШИ УБИТИ при ДВА инцидента!!
13
5
 
13
 
! Отговори
ЗА ДОГАН И КОМПАНИЯ преди 1 месец
..ЕВРО-ФОНДОВЕТЕ УМИРАТ ЗАВИНАГИ----МАГНИТА ПЕЕВСКИ ЩЕ ГИ ПРИДЪРПА ВСИЧКИТЕ!!!...ЗА АГИТЕ НА ДОГАН , ЩЕ ОСТАНЕ САМО БИЗНЕСА "МИЕНЕ НА ЧИНИИ В ЧУЖБИНА" И "БЕТОНДЖЙИСКИЯ" ЗАНАЯТ...ХА,ХА,ХАААААААА
12
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
а защо нищо не каза когато бяха сменени областните управители преди месец, тогава одобряваше личните сметки и интереси на пеевски, а главчев не е зависим от пеевски а от борисов, всеки ден го доказва