"Възраждане": Трябва да има арести, за да освободим държавата

Прокуратурата саботирала други институции
25 юли 2024 13:15, Инна Ангелова
222
"Възраждане": Трябва да има арести, за да освободим държавата
Снимка: БГНЕС

Костадин Костадинов каза от трибуната на Народно събрание, че държавата ни е завладяна култура и даде пример.

"Прокуратурата е частна собственост на един човек. Жалко, че го няма тук на първия ред - Пеевски се казва. Тази прокуратура работи под изключително личното давление на този човек. Тази прокуратура осигурява чадър над определени бизнеси, престъпни групировки", заяви Костадинов.

Депутат е на мнение, че ако искаме да имаме реална и действаща съдебна система  това, което трябва да се направи, е арест на главния прокурор, както и арест на бившия главен прокурор.

"Вчера стана ясно в поредно заседание на поредна комисия в парламента, че определени държавни институции си вършат работата, но други държавни институции, най-вече прокуратурата, саботират тяхната работа. Когато има сигнали в прокуратурата, и то не от граждани, не от граждански организации, не от партии, а от МВР, от ДАНС, когато имаме сигнали НАП, и тези сигнали потъват в  прокуратурата, без никой да направи абсолютно нищо, това означава, че прокуратурата е едно огромна организирана престъпна група", допълни Костадинов. 

“Възраждане” иска да освободи държава от такива престъпни групировки и корупции, както и от олигарси и други “дерибеи”.

"Докато няма арести, докато не бъде арестуван и главният прокурор,  ние няма да можем да успеем да освободим държавата от тази мафиотска хватка", каза Костадин Костадинов.  
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
176
1
 
0
 
! Отговори
Atom преди 1 месец
Ей Костадинов нали точно ТИ, сезира конституционния съд за промените в съдебната реформа и те така услужливо я отмениха! Какви арести какви глупости, на оная работа ли си говориш!!!
175
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Гууеми сме патуиуоти, затова нямаме ли си български думи, че ползваме думата "давление"? Русизми нещо, че да се подмажем на Путин ли?
174
2
 
3
 
! Отговори
Аз преди 1 месец
Аз бях най-големия почитател на ГЕРБ до 22 юли . Сега обаче ще гласувам за "Възраждане". Само те застанаха на страната на народа срещу Наредбата за ГТП. Браво на "Възраждане"
173
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прокуратурата, съдиите и голяма част от политиците , който ни управляваха последните 20 години , даже 35г. 35 години стигат!!! Времето е наше!!! Кой не скача е син!
172
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Костя ми прилича на монголоид от сибир, нищо лично към ескимосите но не мяза на българин
171
3
 
6
 
! Отговори
Така е .. преди 1 месец
Първо трябва да арестуват теб Костадинов , за създаване на антибългарска , русофилска партия и промяна на обществения строй.
170
4
 
10
 
! Отговори
Ами преди 1 месец
Да се почне от тях !
169
5
 
8
 
! Отговори
Вие преди 1 месец
Трябва да сте първи, арестувани
168
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И аз съм за арести, всички от и3раждане в панделата!
167
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Германия Сциентолозите са класифицирани от службите като Психогрупа, сектите се водят отделно, та разбирате ли че си имате работа с опасно луди, които за разлика от другите луди, действат организирано и систематично, а това е много опасно, особено ако се ползват с неограничена подкрепа от посолството. Едно е да вербуваш хора които за пари да ти вършат поръчките, друго е зомбирани фанатично и безплатно да го правят. Лесно е, ако командващ гурото им в САЩ, реално ком. и Зомбитата по целия Свят!
166
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ивелин е сциентолог и вследствие на това - луд. Пазете се от сциентологията -това е смъртоносна чума, черната смърт. Другите секти са като сбирка в детската градина в сравнение със Сциента. Съжалявам всички, които подкрепят Ивелин, дълбоко заблудени от несвързаните му изказвания. Пазете се, момчето не е добре с главата. Да не си счупите главите и вие, хора. А с Историческия парк е свършено, до тук беше с цирка и бутафорията.
165
3
 
7
 
! Отговори
Уродлив Червей преди 1 месец
Е Костята. *** популист
164
8
 
11
 
! Отговори
Смешник преди 1 месец
Браво на Коцето точно в десятката
163
0
 
6
 
! Отговори
Някой преди 1 месец
Да, на двамата де ели (единият се бори да излезе от Магнитски, а другия се бори да не влезе).
162
4
 
3
 
! Отговори
Пейо преди 1 месец
Докато има партии... положението ще става все по-лошо !
161
3
 
3
 
! Отговори
До Зозо преди 1 месец
Ами докато просиш бе :)
160
6
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
Цомчо до кога ще се прави на Джо Бонамаса? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
159
7
 
5
 
! Отговори
До 162 преди 1 месец
Само дето тук не е Уколандията и всеки може да си бъде, какъвто си иска,а дали им харесва на украинските нагли копейки ме боли тура, важното е на българите,какво им харесва
158
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пълна опозиция съм на Копейкин заради проруската му ориентираност, но в това изявление за Пеевски и властта му над прокуратурата е 100% прав, и това е, защото Борисов делегира огромна власт на ДПС, поне откакто управляваше с Герб! Комисията по дискриминация също е собственост на ДПС и там ако не си турчин, отхвърлят молбата ти. Всички са престъпници!
157
10
 
4
 
! Отговори
До 157 преди 1 месец
Ами отиди и го арестувай бе украинска копейко,ама няма за какво